Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 20, 2012 9:11 pm

Re: Daj si duška

Če bi nekateri vedeli, kdaj je dober trenutek, da na samem požrejo svoj ponos in razmislijo o svoji napaki, namesto da serjejo naprej... :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 20, 2012 9:32 pm

Imave iste misli. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 20, 2012 9:43 pm

Tecka je napisal/-a:Valda je tamal zakuhal na 38,6°C :( Murphy totalen :(

kaj ga pa s pokvarjenim termostatom sred poletja voziš v grič.. pol ti pa zakuha, a ne... :mocking: :mocking:

Sorry, I just HAD to...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 20, 2012 9:49 pm

Dober no, pa še jaz mal. Spi nas pet (jaz in moje punčke) v mini sobici na ene 30 stopinjah, pa se ena spomni, da je čisto prevroče, da bi se ji ljubilo na wc in se polula na posteljo. Dobra je, v enem šusu ji uspe namočiti jogi, blazino in moje lase. Se ne dam motit, ker sem totalno zbita in si mislim, dobr, smrdi, ampak bom že zjutraj vse uredila. Pa pride še neznano število osebkov (ne vem točno, ker spim) in naredi to isto, ker bukseljni mislijo, da smo prestavili wc. Ne zdržim več, uredim najnujnejše in grem spat v dnevno na prekratek kavč. To bi bilo to. :rolleyes:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 20, 2012 9:51 pm

gipsy oprosti ampak :lol: :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 20, 2012 9:55 pm

:lol:
Sicer pa. Se s sosedi na vrtu pogovarjamo zakaj ima Pina pobrito tačko, steče debata in me vprašajo zakaj je nisem peljala k vet. na Vrhniko. Še preden mi je uspelo odgovoriti, da so mi tam že ubili eno žival (ja blazno težko je ugotovit da morski prašiček ne je ker ima predolge zadnje zobe...)že druga gospa "tam so mi ubili mačka". Pa to ni prvič da sem slišala kaj takega. :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 5:51 am

mateja je napisal/-a:Tečna sem, ker sem obsojena na hladno hrano, jaz bi pa raje jedla kaj bolj konkretnega, ne pa jogurt in sladoled. :girlsad: Pa še lice sem si skoraj zamrznila z ledenimi obkladki. :truce:

Če prav sklepam, so ti eno modrost ven dali, si preživela :good:
Saj bo, hitro bo boljše :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jun 21, 2012 5:53 am

O gipsy dobro jutro. Kako si pa ti kaj danes spala? :rolleyes:
:lol:

mateja je napisal/-a:Tečna sem, ker sem obsojena na hladno hrano...

Aha. In ne samo to, ti v resnici še verjameš, da je tisto drugo povezano s tistim prvim? :rolleyes: :bye:
:P

mateja je napisal/-a:Če bi nekateri vedeli, kdaj je dober trenutek, da na samem požrejo svoj ponos in razmislijo o svoji napaki, namesto da serjejo naprej...

rozika je napisal/-a:Imave iste misli.

Joj ste neizobražene in nič ne veste. :P Krona je pa ja najpomembnejši organ in najhujša poškodba je, če ti krona z glave pade. Življenje ogrožujoča! Zlom okončin proti padcu krone je isto kot zlom nohta proti zlomu okončin.
Če maš mejhnega, pol si ga popraviš z velikim egom, anede. Prispodoba je unisex, čeprav ne zgleda tako :D

Aja, dobro jutro tudi vsem ostalim Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 6:31 am

slavica je napisal/-a:Če prav sklepam, so ti eno modrost ven dali, si preživela :good:
Saj bo, hitro bo boljše :)

Jap, zdaj sem za 1/3 manj modra. Se že počutim primerna za FB debate. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 6:37 am

Aaaargh! :dash: Prav mi je, kaj pa hodim zgodaj spat, potem pa zamudim vse kretenizme ene debate. :(

sleepy je napisal/-a:Aha. In ne samo to, ti v resnici še verjameš, da je tisto drugo povezano s tistim prvim? :rolleyes: :bye:
:P

Tokrat izjemoma je. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 6:49 am

Imamo na obisku v firmi sodelavca iz ZDA... pa bi se rad malo postavljal in naučil kakšno besedo po naše ali po italijansko.. in smo mu povedali, kako se puncam reče "Ciao, bella." (živjo, lepotička - za tiste ki ne govorite italijansko)

In zdaj ves vesel hodi po firmi in ko sreča kako punco, reče nekaj kar zveni kot "čebela".
Sam čakam kdaj ga bo ta prva mahnila... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 8:04 am

Zveni nekako tako, kot Brad v temle filmu, a? :D
http://www.youtube.com/watch?v=721VdcLKZV8
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 21, 2012 12:12 pm

Še vedno pa boljš "čebela", kot pa recimo, da te nekdo naserje, kot je moja mama pred leti nasrala enega Angleža, ki je osvajal njeno kolegico. Mu je rekla, da se "good morning" po slovensko reče "spiz*i".
Dogs have Masters. Cats have staff.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 2:44 pm

Men se bo kr zmešal en dan :dash: :fool: :( :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 4:33 pm

MaxMara je napisal/-a:Še vedno pa boljš "čebela", kot pa recimo, da te nekdo naserje, kot je moja mama pred leti nasrala enega Angleža, ki je osvajal njeno kolegico. Mu je rekla, da se "good morning" po slovensko reče "spiz*i".

rofl rofl dooobraaaa! rofl rofl
Tole me je zdajle čisto spomnilo na Mr.Beana, ko je šel v Ameriko in, brihta, potegnil zaključek, da je mahanje ljudem s fakičem pozdrav! rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 7:55 pm

Duško, tale naš Toby blazno hitro šiba skozi svojih 9 življenj. No, saj večina zadev je ozdravljivih in bi mu vzele življenje samo, če bi bil pri nevestnih lastnikih (ali celo brez njih, kot je bilo originalno mišljeno :devil: ). Ampak, a je to normalno: maček ima 4 leta. Najden je bil (itak, premlad :dash: ) mladič v Domžalah. Sem se javila za začasno, pa so mi javili, da ima brezdlačno mesto na nosku. Seveda sem ga vseeno vzela, začela z zdravljenjem mikrosporije, ki jo je gojišče tudi dokazalo. Po 6 tednih mazanja z Zonitonom je začasna nastanitev postala stalna. :cupidgirl:
Takoj zatem je fasal neko okužbo zgornjih dihal in smo ga kakšnih 14 dni vozili na inhalacije na kliniko v Mestni log.

Potem je bil mir, skoraj 2 leti.

In potem je maček začel hujšat. Takrat sta bila pri nas dva, torej ne opaziš čisto takoj, da en manj je. In potem Toby 3 mesece ni jedel praktično nič. Bolj ali manj vsi (tudi veti) smo sumili na FIP. Ko je bilo res hudo, sva se poslovila in šla na kliniko na evtanazijo. Pa sva dobila nasvet, naj še en teden počakava. In je začel jesti.

Ko se je ravno konkretno poredil, kakšna 2 meseca kasneje, je spet nehal jesti. In težko je lulal, pogosto mimo wc-ja, pa krvavo. Se je izkazalo, da ima kamnolom v mehurju.

In ko smo to sanirali, si je ne samo zlomil ampak skoraj odtrgal zadnjo taco - v catproof sobi. Še vedno ne vem, kje in kako. Vsem, ki ste sodelovali v tej zgodbi, še 100x hvala...

In zdaj je spet na kliniki, kjer bo imel 2 dni kateter v sečilih, ker ima spet hudo poln mehur struvitnih kamnov. In bo potem do konca življenja na dietni hrani, kar pa mi je res najmanjši problem. :) Ampak - kaj, če bo naslednja zadeva zahtevala dieto, ki se botepla s to dieto? :dash:

Stroški ubijajo našo familijo, ampak so dejansko še najmanj pomembni. In zadeve, ki jih je Toby že preživel, v veliki meri niso povezane med sabo, torej so naključja. Ampak toliko naključij pri mačku, ki še ni dopolnil 4 leta???

Daj, Duško, Toby je po značaju krasen muc. Proooosim, omogoči mu krasno življenje za nadaljnih 20 let.

Hvala. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 8:04 pm

pa to ni res, a lahko temu mačku (in celi njegovi družini) že duško ali bog ali bilokdo "give a break"?!
:girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Če jun 21, 2012 8:08 pm

Poznam občutek :( . Pri nas je tak pacientek Pola, ni da ni kaj še ni imela...od zgodnje mladosti do sedaj. Se ravno psihično pripravljam na to, da bo šla spet pod nož, ker ima že na drugi taci potrgane vezi (prva je bila sanirana pred 4 leti) :girlcry: :'( .
Zadnjič spremenil pola, dne Če jun 21, 2012 8:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 8:09 pm

pa Srečka, pa starter kit...ne vzkipim hitro,sem zelo miroljuben človek, ampak u tri ......., a lahko že
nekdo delete-a ali reprogramira ali kaj vem kaj osebke, nevredne tega planeta?!! :angel:
:dash: :dash: :dash: :devil: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 21, 2012 9:00 pm

Tazgornji sosedje vsi držimo pesti in predvsem tačke za Tobyevo zdravje :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov