Punce, tudi jst rabim vaš nasvet oziroma kao bi ve naredile v taki situaciji. Pred meseci je k hiši prišel prostoživečko, ki mu je sedaj ime Boris. Čisto divji..po kastraciji, cepljenju in vsem kar pride zraven je postal prava mazica in kadar stopim iz hiše je v trenutku v naročju in bi se čohal in čohal. Od hiše se oddalji največ 5 metrov, pod drevo v senco. Je IZJEMNO dominanten in drugih mačkov ne prenese

Razen male muce,ki se je pred hišo pojavila kak mesec nazaj. Ona je zaljubljena vanjga in on vanjo. Take mačje ljubezni še nisem videla

S fantom sva se najprej odločila, da malo muco vzameva v hišo k mojima dvema mačkonoma. Ampak meni je hudo ločit Borisa in muco, ker se je Boris čisto spremenil odkar je prišla. Vesel, igriv, ljubezniv, aktiven...Potem je fant predlagal, da v hišo vzameva oba

Ampak se zaradi Borisove dominantnosti to ne upam. Mislim, da bi mojega malega muca Pikija to čisto vrglo iz tira. Mišo bi se že postavil zase, ampak Piki...si ne predstavljam, kaj bi mu to naredilo. Torej, muco vzamem v hišo ali ne? Živiva sicer ob cesti, ki pa ni prometna. Muca se Borisa drži kot klop in se zadržuje samo tam kjer je on. Torej pred vrati v atrij in pod drevesom par metrov stran. Verjamem, da bi se muca ravnotako navezala na katerega od mojih dveh. Ampak hudo mi je za Borisa, ker bi izgubil svojo "varovanko" in prijateljico. Eh...nevem