Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 13, 2012 8:10 pm

Re: Daj si duška

Češnja moje babi že precej let ni obrodila, tisto malega kar je so ji pa kosi pojedli. Pa mislim da ostalo tudi ne raste nekaj veliko...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 13, 2012 9:13 pm

Joj ta žival, zdaj je bil nekaj časa priden kot buba, danes je pa v pol ure spet spraznil celo mojo omaro, se izdatno povaljal po cunjah, da ja ne bi bilo kaj brez njegove dlake, in medtem, ko sem pospravljala nazaj, odtrgal še en kos tapete s stene :dash: :dash:
Potem pa tako nedolžno gleda, da ga moraš imeti rad :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 13, 2012 9:21 pm

Avena, poljubčke dekoraterju. Si pa zna narediti zabavo, res je talent, ampak mi je čudno, da tega nisem pri nas nikoli opazila. Verjetno zato, ker nimamo tapet in tolk lepih cunj. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 5:50 am

A res al kaj?!?! Naši dve češnji sta bili pa letos takooo obloženi da nisem mogla vsega pojest in sem spet morala sod vina naredit preden je vse skupaj zgnilo na drevesu...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 7:33 am

Mm, veliko sadnega drevja je letos prizadela pozna zmrzal v času, ko je ravno začelo odganjat. Mogoče pri vas niste meli slane une dni? Pri moji mami zarad tega še okrasno grmičevje ni zares cvetelo. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 7:40 am

Najprej tole: Mačja Mama wow, čestitam! :clap:

Kar se pa tiče sadnega drevja, a nimajo mal tud ciklusov? Eno leto ful, eno leto manj? Vsaj takšno razlago sm jaz dobila k sm sprašvala zakaj bo letos ful mal jabolk pr nas medtem k lansko leto se je pa revež skor polomil pod težo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 8:57 am

taperverčki je napisal/-a: Mogoče pri vas niste meli slane une dni?

Meli smo celo zimo 16 stopinj, potem pa en teden v marcu burjo 180 na uro, sneg in minus 10. Se spomniš?
Če tole ni scvrlo in stolklo češenj, potem res ne vem kaj jih sploh še lahko.... :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 9:03 am

Tole sem glihkar videla na FBju... a se komu sanja kaj je tole oziroma katero društvo ima to cifro?

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če jun 14, 2012 9:08 am

Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 9:42 am

Že lansko leto so prodajali koledarje od vrat do vrat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 11:40 am

Itak, da pralni stroj ugotovi, da on ne bi več pral, ko imam jaz goro cunj za oprat :rolleyes: Ampak nisem kar tako, sem ga že zrihtala ... :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če jun 14, 2012 1:05 pm

Joj Duško, daj povej mi kaj je z mojimi mačkami? Ena mi bruha po sedežni, druga mi lula po brisačah in vseh drugih stvareh, ki ležijo več kot 5 min na tleh, tatretja je pa itak čudna po defoltu. Kot da po enem tednu brez pralnega stroja nimam že dovolj oblačil za prat, imam zdaj še poln škaf do neba smrdečih brisač in posteljnine in dve pobruhani pregrinjali za sedežno... :S
Pa Duško, pri vetu smo že naredil celoletno kvoto obiskov, tako da naj se tole neha... :dash: :devil: :threaten:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 14, 2012 1:29 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Kar se pa tiče sadnega drevja, a nimajo mal tud ciklusov? Eno leto ful, eno leto manj? Vsaj takšno razlago sm jaz dobila k sm sprašvala zakaj bo letos ful mal jabolk pr nas medtem k lansko leto se je pa revež skor polomil pod težo.

To sem tudi jaz slišala, v praksi pa ne doživela. Naše jablane so bile lani polne, letos bi se pa podrle, če jih ne bi podstavili s koli (ali pa razredčili, ko je bil še čas :blush:). Višnja je vsako leto polna, češnja je bila lani prvič. Za obe je letos kazalo obetavno, pa je slana naredila svoje. Nič ozimnice torej :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 1:43 pm

Larina je napisal/-a:Joj Duško, daj povej mi kaj je z mojimi mačkami? Ena mi bruha po sedežni, druga mi lula po brisačah in vseh drugih stvareh, ki ležijo več kot 5 min na tleh, tatretja je pa itak čudna po defoltu. Kot da po enem tednu brez pralnega stroja nimam že dovolj oblačil za prat, imam zdaj še poln škaf do neba smrdečih brisač in posteljnine in dve pobruhani pregrinjali za sedežno... :S
Pa Duško, pri vetu smo že naredil celoletno kvoto obiskov, tako da naj se tole neha... :dash: :devil: :threaten:

Am, a maš kakšen lavor, ali pa če je kuhinjski lijak dovolj velik pa namoči vse pobruhane in polulane cunje notr v vročo vodo, pa prašek dodaj pa naj se raje namakajo, da se ti ne bo kje kakšen flek poznal, da ne omenjam kako bo smrdelo...

Ker včasih še predpranje zraven običajnega pranja ne spravi vsega dobro ven. :negative:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 14, 2012 1:47 pm

Pri mojih doma je bila eno leto starejša hruška v špalirju že na vrsti za vn metat, ker nekaj let ni rodila več kot treh, štirih sadežev, al pa še to ne. Pa kot bi "vedela" - prav prelestno zacvetela, lepo nastavila ne preveč plodov in krasen pridelek skup spravila.
Ni bilo nobene zmrzali, dežja ob opraševanju ali napada škodljivcev/bolezni vmes.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 2:00 pm

Larina je napisal/-a:Joj Duško, daj povej mi kaj je z mojimi mačkami? Ena mi bruha po sedežni, druga mi lula po brisačah in vseh drugih stvareh, ki ležijo več kot 5 min na tleh, tatretja je pa itak čudna po defoltu. Kot da po enem tednu brez pralnega stroja nimam že dovolj oblačil za prat, imam zdaj še poln škaf do neba smrdečih brisač in posteljnine in dve pobruhani pregrinjali za sedežno... :S

http://operiinposusi.si/ al pa operiprimami.si :mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če jun 14, 2012 2:19 pm

Hvala all, je že bilo namočeno, zaradi česar je vse skupaj še bolj smrdelo :( , hvala bogu je včeraj prišel novi stroj, samo je bilo treba najprej kej za oblečt oprat, ker je laže imet smrdljive cote na balkonu kot brez gat okol hodit ;) .

Taperverčki, pralnica je sicer dobra ideja, samo malo daleč bi bilo iz Celja v Ljubljano prat vozit :D . Operiprimami.si je bila pa že opcija ja, pa sem potem vseeno dobila nov stroj. Zdej pa rabla še sam ene 2 dni dopusta da si not pridem :girltruce: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 6:26 pm

že cel dan me boli glava za znort... Aspirinov ne najdem, ma niti nimam volje jih it kupit, se raje nalivam z mrzlo vodo, pa ne prime n-č. Učke mam kot tisti ubogi mucki z oglasa na Bolhi in cela brez energije tavam po svetu. Celi :bad: pa še :dash: pa :devil: in :negative: .
Grem zdej mal u vertikalo k takosmatmu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 6:40 pm

Ko v bolnišnici vprašajo, če rabiš kakšno posebno dieto in odgovoriš, da prosiš za hrano brez mlečnih izdelkov, ti za večerjo potem prinesejo sirov burek in tri jogurte :D Za zajtrk pa štiri :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 14, 2012 6:51 pm

Drugič reči da želiš izključno mlečno. :lol: Sicer pa ja...standard jedilnik očitno, ima moja babica tudi nonstop mlečne izdelke.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov