Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 01, 2012 2:13 pm

Re: Daj si duška

Tko nekak ja, mislm jaz mam navadne probleme pa kkšnga res zlo nenavadnga pa še kakšnga za kerga vem da ga neki ljudi na tem svetu ma, ampak tud bl mal...sam o unih bl prikrito duškam al pa sploh ne - vsaj tukaj ne. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 10:36 am

če si človek kupi preleeeepo novo posteljo, iz naravnih materialov, široko, udobno, eno krasno spočitje za oči, :rose: telo in dušo.... če ne bi bilo tiste malenkosti- je iz ratana in krasen brusilec za nohtke ob treh ponoči..... :shout:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 1:08 pm

drage mame, ki imate otroko aka bodoče voznike. Ne dajte jim avto ki ma veš ko 90 konjskih moči :girlblush:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 1:11 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Tko nekak ja, mislm jaz mam navadne probleme pa kkšnga res zlo nenavadnga pa še kakšnga za kerga vem da ga neki ljudi na tem svetu ma, ampak tud bl mal...sam o unih bl prikrito duškam al pa sploh ne - vsaj tukaj ne. :D

Se strinjam, tudi z all. :good:

Zato se bom pa čisto javno poduškala, da sem prišla od frizerja komplet sesuta, ker mi je frizerka razložila, da imam čisto uničene lase! Jaz pa sem si delala utvare, da imam še kar lepe in dokaj zdrave. No, je potem dodala, da so uničeni samo zadaj (kjer jih jaz pač ne vidim, jih pa vidijo vsi ostali :lol: torej: vsi, ki ste videli, da imam grozne lase, pa mi tega niste povedali, pejte nekam :P :lol: ). In zdaj ne smem več spenjati las v čop. No, ampak to še ni vse. Grem potem povsem ničhudegasluteč v lekarno. In sem skupaj z računom dobila še tester za šampon za tanke in uničene lase. :ireful: :mad:

Jp, konc sveta :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 1:13 pm

Eh, didi, odvisno od avta :D Moja krava tudi pri stotki ni ravno divja ;)

Sicer pa, kakšno traparijo si pa ušpičila? ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 1:32 pm

jst pravim da vozim malo vjolčno raketo, po avtocesti sem mal preveč gas tiščala pa je šlo mal hitro, nič hujšga ker je bla prazna :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 1:37 pm

:lol: ok, če torej srečam kje eno vijolično icipici zadevico, ki skoraj leti, bom zavila dol z avtoceste ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 2:13 pm

jap, če vidiš vjolčnega mercedeza a, tak mal starejši je pa če je še ful naglas muzika noter sem to sigurno jaz in zavij dol z avtoceste :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 3:55 pm

Leia je napisal/-a: ker mi je frizerka razložila, da imam čisto uničene lase!

Ej, ne se sekirat, to imajo vse frizerke ta sindrom. Sem se jaz z mojo zadnjič skregala, ker je vztrajala da mi mora odrezat 15 centimetrov konic, ker baje da so "čisto razcepljene". (lase mam do kolen).
Sem seveda čist pop***** in sem ji rekla da ji dam 5 minut da najde ENO razcepljeno konico, ko me je še kar prepričevala kako imam uničene lase. No, iskala je in iskala in gledala in brskala, pa je ni našla.
Tako da ne se sekirat, to imajo vse frizerke to foro da ti zbijejo moralo in te prepričajo v to kako imaš ČISTO uničene lase, zato da upravičijo striženje pa maske za lase pa balzam pa ne vem kaj še vse.
Jih moraš fajn z rezervo vzet.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 5:00 pm

visinnox je napisal/-a:Spet bolezen v hiši, oziroma že v bolnici. Uboge moje živali.

Smo iz hudega. Miška imamo zaradi hudih bolečin v hrbtenici v bolnici, vendar na srečo ne bo potrebna operacija, ker gre na bolje. Če ne bo slabše pride v ponedeljek domov. Strogo mirovanje, analgetiki...Revež ubogi, ampak tako rad živi...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 5:48 pm

Vis, super, sem vesela za vas :good:

MM, mi je zelo lepo pokazala, kje so uniceni - tocno tam, kjer si jih po navadi spnem - torej na takem mestu, da jih prav res ne gledam prav pozorno :lol: Imam zelo tanke in nezne lase in se pac pozna tudi najmehkejsa elastika. Saj po dolzini jih ni skoraj nic skrajsala, me je samo opozorila, da moram lepse ravnati z njimi :) (me predobro pozna, da bi mi poskusala ponujat vse tiste preparate :) )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 6:58 pm

:) Duško, danes je bil dober dan! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 7:28 pm

visinnox je napisal/-a:
visinnox je napisal/-a:Spet bolezen v hiši, oziroma že v bolnici. Uboge moje živali.

Smo iz hudega. Miška imamo zaradi hudih bolečin v hrbtenici v bolnici, vendar na srečo ne bo potrebna operacija, ker gre na bolje. Če ne bo slabše pride v ponedeljek domov. Strogo mirovanje, analgetiki...Revež ubogi, ampak tako rad živi...

Miško mali, drži se :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 8:30 pm

Drži se, Miško :kiss:

Glede frizerk, vam svojo lahko priporočim, ker takih stvari, kot jih kle naštevate, nikoli ne počne :good:

Pa glede tega šampona, Leia - dokler ti Google zraven gmaila ne začne dajat reklame za vložke za inkontinenco in glasbo na pogrebih, veš, da je s tabo vse ok :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 02, 2012 8:39 pm

Cats, mene trenutno fb bombardira z reklamami za otroške plenice pa napravice za merjenje plodnosti pa otroško opremo pa tko naprej :dash: Kot da še ni dovolj, da me na vseh družinskih srečanjih buljijo v trebuh, mi tlačijo otroke v naročje in namigujejo, da zdaj je pa res "že čas" :dash: :ireful: :mad:
Ni še tako hudo kot v tvojem primeru, ampak mi gre pa še malo bolj na živce kot tile šamponi :lol:

PS: ne, v resnici se sploh ne sekiram zaradi ničesar naštetega, ampak me zadeve pravzaprav strašansko zabavajo ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 03, 2012 6:58 pm

Duško, zakaj, le zakaj je bilo potrebno doživeti prometno nesrečo ravno takrat, ko je z nama v avtu tudi najina mala princeska, najina vnukinja?????????????? Ni feeeerrrrrr. HVALA BOGU, da je z njo vse v redu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 03, 2012 7:09 pm

ojoj... :O :girlsad:
Upam, da je tudi z ostalimi vse OK?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 03, 2012 9:01 pm

Midva z možem sva poškodovana, na urgenci so dejali, da se bo vse poštimalo, če ne bo naknadnih zapletov. Velika sreča v nesreči, sploh, ker vsaj zaenkrat pri tamali ljubici (2,5 let ima) na urgenci niso našli poškodb.Jokali smo od olajšanja, tudi prisotni, ki so prihiteli pomagat, popolnoma neznani ljudje so jokali od sreče z nama, ker jih je tamala, ko smo čakali rešilca celo zabavala. Ko jo je zdravnik pregledal že na kraju in jo spraševal kako ji je ime je takoj povedala in ga zasliševala, kako je njemu ime, kaj ima to na ušesih (stetoskop), ali zna peljati velik rumen avto, ali njega kaj boli in kje ga boli in podobno :) Ko so ji rekli, da naju peljejo v bolnišnico jih je vprašala, ali bodo skuhali babici kavico. Ne morete verjeti kakšen zlati srček je naša mala.
Čas bo doprinesel, da se umirim zaradi groze, ko sem jo iskala tam v avtu in jo v dimu nisem takoj našla in čisto tiho je bila. Takšna panika me je zagrabila, da bi jo našla četudi bi me polovico manjkalo. Takole šele spoznamo kako neverjetne moči se skrivajo v nas.Kako sem si takrat želela, da bi slišala vsaj njen jok, tako bi bila vsaj prepričana, da je živa, če razumete. Groza kar neče proč, potrebno bo še nekaj časa, vem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 03, 2012 9:06 pm

Patricija, želim ti, da hitro okrevata in, da čim prej pozabiš na današnjo grozo. Res ste imeli srečo vsi skupaj, me je kar srh spreletel, ko sem brala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 03, 2012 9:11 pm

Patricija, samo, da je vse v redu ...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov