udomačen tiger
Re: AppLE...

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger

udomačen tiger
?? Že vnaprej čestitke za še eno lepotičko
. Prav zanimivo, kakšni so tile naši moški, moj se je popolnoma zatrapal v Tomažka. Dokler je bil Tomi pri nama še v začasnem skrbništvu (izjemoma se je oddajal kar od naju), si niti pomisliti nisem upala o njegovi posvojitvi, potem pa se je zgodilo točno to, mucek je bil vsak dan bolj njegov in po 14 dneh tudi uradno najin ( kljub lepemu številu že prisotnih šapic na našem naslovu, smo ga kar hitro oddali moji trdnjavi...
, danes je njegova maza...

udomačen tiger

..važn je pa itaq končni izid...

udomačen tiger
bo pa itak padla sekira v med, že sedaj si zaljubljena vanjo
, kaj šele bo, ko jo boš imela doma, ti kar malo zavidam, ko boš mečkala to malo bitje in spremljala njene norčije, mi smo že mimo tega...ti smotkoti mali tako hitro rastejo, potem pa ratajo fuuuul ponosni in odrasli in resni, šeme nore... 
udomačen tiger
.

Med potjo je bil Ori full priden, nič jokal..ko smo prispeli domov pa je počasi zlezel iz boxa in kmalu ugotovil da bo pod posteljo zaenkrat najboljše...gospodična je kot pričakovano dvakrat zapihala potem pa ga je buzerirala pod posteljo ampak se je kmalu naveličala...
Tako da zaenkrat BIVAKIRAMO pod posteljo...gospodična Apple pa je seveda na častni straži da ji slučajno kaj ne uide

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana

Prvič smo se mal mal pockrljal
...počasi pa bo.. 
udomačen tiger

udomačen tiger
Naj se zmenita in določita pozicije v njunem bodočem odnosu, to včasih traja kakšen dan, včasih tja do 2-3 tedne.
..in Ori se je opogumil in prilezel iz pod postelje..se najedel, napil, obiskal WC..potem pa se je odpravil na raziskovanje stanovanja..gospodična ga je na srečo pustila na miru ker sem bila jaz v njeni bližini..tako da je bošček le pokazal zanimanje za nov dom...na koncu je raziskoval spalnico in mi ni bilo jasno zakaj je vse tako tiho in ga ni ven iz sobe..gospodič si je kar sam našel novo skrivališče..ko sem prišla v sobo so bile vse nogavice zmetane po sobi
..frajer je sam odprl predal..predvidevam da zbrcal nogavice ven in zlezel za predal da sem ga komaj našla
mi pa ni jasno kako mu je uspelo zlezt za predal ko pa je takooooo velikkkk ...počasi počasi nam gre na bolje,...samo Apple še viha nos nad njim..samo jaz se med njiju nič ne mešam...ko se srečata ju samo opazujem in se naredim francoza kot da me ni

..Bom začela kar pri Oriju..fantek se je res opogumil in hodi po stanovanju...zelo zelo previdno...papca kot veliki, pije vodo, lula, kaka, vse
..
udomačen tiger

udomačen tiger

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov