Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 11:39 am

Re: Daj si duška

biarritz je napisal/-a:
moksa je napisal/-a:Osebno me veliko več prizadene trpljenje kateregakoli živega bitja kot podrta stavba, pa makar da je govora o meni sicer zelo ljubih palačah v Firenzah.

Po čem sklepaš, da pri meni ni tako? Madona, ponavadi se ljudje zmrdujejo nad mano, ker me prizadane nesreča živali, tu, na živalskem forumu, pa zato, ker me prizadane TUDI izguba kulturne dediščine.

Aja, seminarska končana ;)

Nikjer ne vidim zapisano, da moksa ali kdorkoli drug sklepa, da pri tebi ali mateji ni tako. In tudi ne vidim, da bi se kdo nad teboj zmrdoval. Bolj mi zgleda, kot da ti sklepaš, da nekdo sklepa...

slavica je napisal/-a:močno dvomim, da je tu gor sploh kdo, ki ni najprej pomislil na živa bitja. Zakaj bi to sploh moral zapisati, meni se zdi to samoumevno.
Je pa kakšnemu žal tudi za kulturno dediščino, pa saj s tem ni nič narobe :O .
BRTZ, bravo za seminarsko, si pa hitra kot strela :good:

Meni pa se zdi bolj samoumevno, da se zapiše tudi kaj o skrbi za ljudi in živali. Tako kot praviš, koneckoncev smo res na živalskem forumu in skrb za živali (kamor jaz prištevam tudi ljudi) naj bi nam tu bila na prvem mestu. In o tej skrbi na tem forumu tudi pišemo, ne le sklepamo.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 11:46 am

all je napisal/-a:Pri nas smo imeli občutek kot da se je letalo direkt mimo okna peljalo... Mislim, da sem na FB zasledila da je šli za vojaško letalo.

Slika

:bye:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To maj 29, 2012 11:47 am

Očitno sem si odzive od Cats napačno razlagala, itak. Tole o sklepanju je že inception (če smo že pri meme referencah :lol: ), sklepanje v sklepanju v sklepanju :D Grem jst na faks.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To maj 29, 2012 11:51 am

renata :goodpost:

Slika
Kaj pa je narobe, če se o rečeh debatira?
Meni je tudi samoumevno (in čedalje bolj), da se pove/zapiše/razloži tudi samoumevne reči. In pol počasi ugotoviš, da samoumevno ni vedno ravno samoumevno. Vsaj ne isto vsem ;)
Debate niso nič slabega, nasprotno. So koristne in odpravijo marsikatero težavo še predno se pojavi. :) Učinek sklepanja pa zna bit ravno nasproten ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 11:55 am

jaz vedno najprej pomislim na živali, pri vsaki taki in podobni stvari.
Potem na ljudi. Potem pa mogoče še na kaj,samo ne vedno :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 11:56 am

Nikovega brata so morali zaradi okvarjene hrbtenice evtanazirat :( Dosegel je lepo zelo lepo starost, kar 14 let je doživel, skoraj 2 leti več kot Nik. RIP Hubi! :kiss: Bil si zelo podobnega izgleda in karakterja kot moj ljubi Nik, rad si me imel in zelo rad si imel svojega brata. Vedno, ko si šel mimo hiše, si ga pozdravil in prav tako on tebe. Zdaj je na tvojem mestu 4 mesečni tibetanski mastif, ki ima že 20kg in je noro luškan. Z našo Asto se lepo razumeta.
Nik in Hubi sta zdaj znova skupaj <3
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 12:05 pm

Spet me je zibalo. :fool:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 12:17 pm

Jaz sem verjetno že videla preveč hudega in si pri tem ustvarila s terenom in četrt stoletja izkušenj podprta stališča, da bi me lahko pretresla porušena cerkev, čeprav mi sploh ni vseeno za kulturno dediščino, kot se, berem, tukaj sklepa. Mislim da je moksa dokaj natančno napisala tisto, kar si jaz o tem mislim.

Pa bom raje nehala, ker od tega, da se kle nerviram, ne bo nič koristi.

Hvala vsem, ki ste izpolnili vprašalnike. Zlati ste :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 12:25 pm

renata je napisal/-a:Spet me je zibalo. :fool:

Spregledala - ob 12:55 je bil še en, M 5,3.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To maj 29, 2012 12:36 pm

Eh za nerviranje je pa res škoda časa. Malo izmenjujemo mnenja :) Imamo pač različne izkušnje in poglede na svet okoli nas, večina k sreči ne s terenom. Se pač vse življenje učimo. Zna bit, da se zato reče vseživljensko učenje. :D

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To maj 29, 2012 12:55 pm

biarritz je napisal/-a:
moksa je napisal/-a:Osebno me veliko več prizadene trpljenje kateregakoli živega bitja kot podrta stavba, pa makar da je govora o meni sicer zelo ljubih palačah v Firenzah.

Po čem sklepaš, da pri meni ni tako? Madona, ponavadi se ljudje zmrdujejo nad mano, ker me prizadane nesreča živali, tu, na živalskem forumu, pa zato, ker me prizadane TUDI izguba kulturne dediščine.

Aja, seminarska končana ;)

Ne razumem, po čem in v katerem delu mojega pisanja ocenjuješ, da tako sklepam ali da se celo zmrdujem (???). Ob branju matejinega posta sem samo dodala/napisala svoje mnenje, katerega sem izrazila sicer že milijonkrat in tako, kot ga izražajo vsi ostali. Mi je žal, če imaš občutek, da se s podajanjem svojega mnenja istočasno zmrdujem, verjemi, da ni tako.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 4:06 pm

Duško, v nedeljo je zaradi raka umrla moja sošolka z gimnazije. Leto in pol mlajša od mene, rojena leta 1977. Mama dveh majhnih otrok.

Ni fer. Premladi smo, da bi umirali, OK? :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To maj 29, 2012 5:00 pm

Ok, ok, grem v kot :D Prva reakcija se mi je pač zdela pretirana, zato sem se razpištolila. Sej se res redko tule gor, torej mi mora biti oproščeno :angel:

Vixen, moje sožalje.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 29, 2012 7:32 pm

Moje sožalje Vixen.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 7:43 am

Vixen, moje sožalje...človek je zmeraj žalosten, ko nekdo umre, če pa je to še nekdo mlad te pa res še dodatno pretrese.

Drgač pa Duško, sj moj šef je načeloma super fajn sam dej ti men zdj edin še pomagi pr lobiranju o tem kako bi blo koristno za mojo delovno storilnost, če bi lohk kakšnga kužka pod mizo mela. A prov? :D
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr maj 30, 2012 8:56 am

Vixen, sožalje!

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 4:58 pm

Ne najdem ustrezne teme, bom sem napisala.
Danes se je v moji bližini potikal pes, velik mešanec že v letih, sam, v dobrem stanju, na videz zdrav. Sem se ozirala za lastnikom, nikjer nikogar.
Pes je bil videti prijazen, sem ga zvabila k sebi, pripela na povodec in dala vodo. Imel je ovratnico z značko,
na kateri je bila telefonska številka, zato sem jo poklicala. Lastnik cel vesel in hvaležen, je bil v službi,
zato je po psa poslal očeta. Oče je prišel zelo hitro in potem tisto, zaradi česar dogodek premlevam
že cel popoldne: pes je šel k njemu zelo počasi, s ponižno hojo, tudi tistemu, ki nima pojma od psov, bi bilo
jasno, da se ga boji :( .
Ata je rekel:"on dobro ve, da bi moral biti zdaj tepen, zaveda se, da je bil poreden, ker je ušel". :O
Ušel je, ker ni kastriran :dash: in ker ga malo spustijo pred blok, da se naleta :dash: :dash: , ponavadi
se drži bloka, včasih pa kar odluta, veste :dash: :dash: :dash: .
Mukoma sem požrla jezo in odpredavala o kastraciji,o nespuščanju s povodca, mimogrede navrgla tudi, da je
to kaznivo, da pes ni nič kriv itd. Je hitro začel razlagat, da pes ni njegov, da je v bistvu od sina,
pa ga onadva z ženo pazita, ko je sin v službi, vmes se je že zapletal, da je pes od žene, da je njena velika ljubezen :rolleyes: .
Kr neki.
Sem dokončala predavanje (za katerega upam staviti, da se ga ni nič prijelo) in se poslovila s cmokom v grlu.

Sedaj se pa grizem, da nisem naredila prav.
:girlsad:

Pred mano ga ni udaril, na psu ni videti nobenih poškodb, da bi imela kakšen dokaz...
Ne morem ga pozabiti :( .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 5:07 pm

slavica, da ti bo vsaj malo lažje:
slavica je napisal/-a:v dobrem stanju, na videz zdrav.

Drugače pa upam, da je tvoje predavanje vsaj mičkeno zaleglo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 5:12 pm

slavica, te ful razumem. Imaš pa še ziher telefonsko v telefončku, pa malo pokliči ti tega sina in ponovi pridigo. Mogoče bo pri mlajših prej zaleglo....
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 5:15 pm

ravno o tem razmišljam, da bi sina poklicala
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov