udomačen tiger
Re: Daj si duška
biarritz je napisal/-a:moksa je napisal/-a:Osebno me veliko več prizadene trpljenje kateregakoli živega bitja kot podrta stavba, pa makar da je govora o meni sicer zelo ljubih palačah v Firenzah.
Po čem sklepaš, da pri meni ni tako? Madona, ponavadi se ljudje zmrdujejo nad mano, ker me prizadane nesreča živali, tu, na živalskem forumu, pa zato, ker me prizadane TUDI izguba kulturne dediščine.
Aja, seminarska končana
Nikjer ne vidim zapisano, da moksa ali kdorkoli drug sklepa, da pri tebi ali mateji ni tako. In tudi ne vidim, da bi se kdo nad teboj zmrdoval. Bolj mi zgleda, kot da ti sklepaš, da nekdo sklepa...
slavica je napisal/-a:močno dvomim, da je tu gor sploh kdo, ki ni najprej pomislil na živa bitja. Zakaj bi to sploh moral zapisati, meni se zdi to samoumevno.
Je pa kakšnemu žal tudi za kulturno dediščino, pa saj s tem ni nič narobe.
BRTZ, bravo za seminarsko, si pa hitra kot strela
Meni pa se zdi bolj samoumevno, da se zapiše tudi kaj o skrbi za ljudi in živali. Tako kot praviš, koneckoncev smo res na živalskem forumu in skrb za živali (kamor jaz prištevam tudi ljudi) naj bi nam tu bila na prvem mestu. In o tej skrbi na tem forumu tudi pišemo, ne le sklepamo.