Kaya & Cal

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 9:52 am

Re: Kaya & Cal

Mislim, da je ni mačke, ki ne bi bila obsedena s krilatimi zadevami :) zdaj si pa predstavljaj, kako je, če se ti sinica ujame v hišo :nyam:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 30, 2012 10:07 am

Sinička??? :lol: Si kar predstavljam urnebes! Potres, cunami in še kaj! Upostošenje? 8)
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 10:21 am

:D ni bilo tako hudo. je bila hvalabogu visoko in ni noben mogel do nje :D
drugače pa ja, muhe, pajki, hrošči, vse to je na rednem meniju :)
ampak jaz bi šeeee slik tvojih velikanov :)

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 30, 2012 11:06 am

Leteča perjad...pri nas imamo galebe sredi centra Ljubljane. Ko sem jih prvič opazila, sem mislila, da sem na morju, drugič, da sanjam, tretjič pa dojela, da imamo rečne galebe. :D Mačka jih gledata zabodeno in se kar treseta...ampak na srečo so visoko. :) Mrčes pa...vse znano in jasno. Lovca taprava, Kaya je hujša kot Cal! :D
Fotk velikanov imam kak milijon ali dva. :girlblush: Bom objavila še kaj, jasno...srčka moja podivjana! :kiss: Ampak da vidiš Kayo v mojem naročju...še na hrbet se butne in po novem pusti tudi čohanje po trebuščku...srčica moja! <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 11:26 am

:offtopic:

Ko sem jaz prvič slišala te galebe sem mislila, da se mi je že mal sfezlal...sredi LJ, zjutraj ob pol osmih jaz slišm galebe. :O

Mucka sta pa sam za mrcvarit :girlblush: 8)

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 30, 2012 11:36 am

Ja, Iskrica, imamo galebe pa še vse sorte živalskih vrst...ščurke, podgane, faraonke - mravlje seveda, da ne govorim o komarjih. :S Kar visoko v bloku smo, pa nas dosežejo vse žive živalske vrste...center Ljubljane??? :O Še dobro, da dva TigLa preženeta vso omenjeno golazen. 8) Za mečkat sta pa RES rojena! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 11:53 am

Mnja tam nad Bežigradom nekje so bili pa ne vem a so šli do Save ali kam, skratka jaz sem res mislila, da mogoče boljš da se kr porstovoljno tm do Polja odpelem. :lol:
Prleze pa tudi k meni vse mogoče, ker je okrog bloka precej zelenja in se nabere te golazni...pa še mucka nimam k bi vse to potem pospravil, morm kar jaz pobijat žužke. :D Tko da vidš kok onadva pr teb dobro delo opravljata. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 30, 2012 7:34 pm

Jaaaa, jaz sem tudi slišala galebe, ko sem stopila ven iz pisarne....ampak nisem upala nobenemu povedati, da si ne bi kaj mislili :fool: :D
Drugač sta pa cukra taledva tigra in na kakšnih slikah moram prav fejst pogledat kdo je kdo :P Pa ne jima kazat laserčka...da ne bo kakšnega psiho problema, ko bosta neprestano nekaj iskala po tleh in po stenah. Je zabavno, ker mačka pošteno zmatraš brez napora, ampak res ni fajn gledat zbeganega mačka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 04, 2012 7:35 am

Icy, lahko kakšno fotko tega mačjega kiča objavim na Twitterju? :)

pa še :kiss: :kiss: :kiss: za vas (ni podkupnina :D) ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 04, 2012 8:39 am

Jernejch, VSE fotke Kaye in Cala so javne in jih brez problema objavljaš kjerkoli.
Ko bosta medijski zvezdi, si pa lahko obetaš kak procentek. :D
:kiss: :kiss: :kiss: tud tvojim kosmatim ritam! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 04, 2012 8:42 am

Zmenjeno :good: 8)

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 08, 2012 9:30 am

Stanovanje je v fazi renovacije in mačka trenutno prebivata samo v spalnici. Še dobro, da nihče ne vidi mojih zaves pod očmi, pa sta že dve kavi v teleščku! :girlsad:
CELO noč sta skakala po postelji, se lovila, mi hodila po glavi, napadala moje noge, jedla, pila, zakopavala kristale, odkopavala kristale, se igrala z žogocesto, budno spremljala ptiče na okenski polici, napadala račko, grickala rože, se podila povsod, se ravsala, listala mojo knjigo, grickala škatle, se igrala z nogo od postelje, Cal se je zavil v tepih, Kaya ga je naskakovala.......in ko je Icy morala vstat za v službo, sta se podala na posteljo, se zvila v svojo priljubljeno pozo in zaspala ko batine. :dash:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :devil: :devil: :devil:
Mislim, da grem danes spat na balkon! :truce:
Kakšen nasvet?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 08, 2012 9:34 am

:lol:

sej bo... :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 08, 2012 9:48 am

o Icy ... sem hotela napisat že v Vivino temo ... sožalje :O ampak pišeš pa tako živo, da se na ves glas hahljam v službi ... :lol:

kot pravi kozmopolitanka ... saj bo :praising:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 08, 2012 10:19 am

Me veseli, da se zabavate! :O Jaz imam pa zobotrebce med očmi, da mi rolete dol ne lezejo. :rolleyes: Noro!
Nisem si mislila, da imam TAKE divjake samo jaz! V glavnem se vsi hvalijo, kako njihove muce pridno spijo pri njih...kaj se torej dogaja z mojimi mačkami? Upam, da je kriva puberteta in da se bosta z leti (meseci???) umirila.
Razmišljam še o eni kavi... :P

In kje je kak nasvet???
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 08, 2012 10:23 am

Icy, če te kaj potolaži............pri marsikom je tako vedno, saj se navadiš. Bodi vesela, da nimaš poleg tega še sosede, ki začne živeti šele opolnoči, ko prižge TV, poišče kanal z narodnozabavno glasbo, da glasnost na - recimo precej - in potem jaz skupaj z njo to poslušam, pa poslušam in še poslušam,.... :D :D :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 08, 2012 10:46 am

Icy, tkole bom rekla: jst mislim, da imaš ti čisto fajna mačka (tudi ponoči!), da pa moraš trdnost svojega spanca pa resno reklamirat!
:P

Malo je hec, malo pa ne: jaz namreč (za)spim ko ubita, je pa tudi res, da imam od živali v postelji samo eno malo pasjo opico in enega Minimuca, ostali so pa en štuk višje :) No ampak tudi "konjskega" dirjanja, ki naj bi se dogajalo ponoči nad mojo glavo, ne slišim N-Č 8)

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 08, 2012 11:35 am

Scarecrow, vseeno je boljše, da narodnjake družno poslušaš, kot da ti skačejo po glavi in delajo vse omenjeno. :)
Ma imam jaz trden spanec, TRDEN ampak nič ne pomaga, če sem oblegana na 100 in en kosmat način. :girlblush:
Jaz tudi več ne slišim topotanja in vseh ostalih vragolij, ko sta mačka v svojih sobanah...zdaj nas je pa cel trop na 18ih kvadratih. ;)
Me prav zanima, kdo se bo danes izselil na balkon... 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 08, 2012 1:11 pm

No pa saj je to samo začasno pol boš pa ti spet lahko mirno spala, mačka pa mela dirke po drugih sobanah. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 08, 2012 4:56 pm

:S a nimaš še enega prostora z vrati frej... 8) v karanteno čez noč z njima, pa bo mir ( :lol: ;), saj vem, zdej boš pa rekla, ne,to pa ne, moja dva srčka pa ne bosta v kopalnici, na 6 m2, pa še tisoč in en izgovor bo prav prišel...OK, pol pa mal potrpi, saj bo...Ne daj se, Ines(pardon, ICY) :P ... Calu in Kayi pa vsakemu po en velik koš :kiss: (pa tebi tud enega, ker ju imaš tako rada, res si me prijetno presenetila z njima)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov