Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 6:31 am

Re: Daj si duška

Uh pr sršenih se moja humanost kr neha, sploh k se ti začnejo v vrata zaletavat tko k v kaki grozljivki. :shout: :scare:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So maj 26, 2012 8:45 am

Do sršenov pa nisem niti jaz, pa še manj do os. Se mi ne zdi, da moram met kakšno posebno razumevanje do tistih, ki me prav zahrbtno napadajo, ne da bi jim sploh kaj hotla :fool:

scarecrow je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Nič večerje ne dobijo danes, babe sitne! :devil:

Ja, ja, babe so pač take. :P

:lol: :lol: :good:

Enivej, ni enostavna ta čebelarska. Navigacija v čebeljem zračnem prostoru je najbrž še ena vrsta adrenalinskega športa. :wacko: Po tehtnem razmisleku, pri čemer je pomembno vlogo igral podatek, da je treba imet pri tej dejavnosti v gobcu prižgan čik, sem se odločila, da jih pri nas ne bomo vzrejali in da zaradi pomanjkanja časa glavnino čebelic oddamo. Jih imamo preveč radi, da jim ne bi privoščili nekoga, ki bi jim posvetil dovolj časa in ljubezni. :D
Njena visokost Matica in precejšne število navadnih čebelic je že našlo nov dom. Posvojitvena pogodba ni podpisana. Hm... al pa je... al pa ne, kdo bi vedel kaj se podpisuje in kaj predaja. :scratch: S preostalimi smo se nameravali posvetit intenzivni pridelavi meda, gradnja čebelnjaka je skoraj pri koncu. Ampak ne gre vse po načrtih. Čebelice namreč ne razumejo svojega poslanstva in smisla njihovega obstoja na tem svetu. Namreč, odkar ni vrhovne, samo brezglavo bezljajo okoli in ne delajo nič. Fanatične privrženke so brez vrhovne matice očitno čisto izgubljene in jim nabiranje meda zaradi meda samega očitno ne pomeni nič. Ja nič, kaj čmo z njimi, ko pa ne samo, da od njih ni nobene koristi, še nesrečne so. Iščejo torej nov dom, po možnosti tak, kjer bo kakšna vrhovna matica, ki trpi zaradi pomanjkanja števila fanatičnih častilcev, da bodo lahko živeli srečno, zadovoljno in izpopolnjeno do konca svojih dni.
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 8:55 am

Tole je pa že kokr ena basen. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 9:01 am

Nisem prepričana, da se tam sploh sme ubiti sršene. Za ose vem, da je v Nemčiji prepovedano, zato sklepam, da so tudi sršeni zaščiteni. V bistvu so se zaredili v gnezdilnico ob hiši (zgleda kot v kakšnem ZF filmu, kot en kokon), zato upam, da bom enkrat tam pozimi, da bom celo skulpturo odnesla globoko v gozd in jo tam obesila na drevo.

Btw, nasprotno s splošnim prepričanjem so ose v resnici ful koristne živali in uničijo ogromno insektov, ki na vrtu štejejo za škodljivce. In čeprav so tečne, je zdaj v porastu trend hišk za mrčese, ki so namenjene tudi osam. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 26, 2012 9:03 am

mateja je napisal/-a:Btw, nasprotno s splošnim prepričanjem so ose v resnici ful koristne živali in uničijo ogromno insektov, ki na vrtu štejejo za škodljivce. In čeprav so tečne, je zdaj v porastu trend hišk za mrčese, ki so namenjene tudi osam. :)

To je že vse v redu, ampak ko ti pa butasto mačko piči v gobček, ker jo ta skuša ulovit in pojest, pa ni nič fajno :( Ampak, OK, dopuščam, da je to krivda dotične butaste mačke (*cough* Šapte *cough*) :D
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 9:32 am

sleepy je napisal/-a:Enivej, ni enostavna ta čebelarska. Navigacija v čebeljem zračnem prostoru je najbrž še ena vrsta adrenalinskega športa. :wacko: Po tehtnem razmisleku, pri čemer je pomembno vlogo igral podatek, da je treba imet pri tej dejavnosti v gobcu prižgan čik, sem se odločila, da jih pri nas ne bomo vzrejali in da zaradi pomanjkanja časa glavnino čebelic oddamo. Jih imamo preveč radi, da jim ne bi privoščili nekoga, ki bi jim posvetil dovolj časa in ljubezni. :D
Njena visokost Matica in precejšne število navadnih čebelic je že našlo nov dom. Posvojitvena pogodba ni podpisana. Hm... al pa je... al pa ne, kdo bi vedel kaj se podpisuje in kaj predaja. :scratch: S preostalimi smo se nameravali posvetit intenzivni pridelavi meda, gradnja čebelnjaka je skoraj pri koncu. Ampak ne gre vse po načrtih. Čebelice namreč ne razumejo svojega poslanstva in smisla njihovega obstoja na tem svetu. Namreč, odkar ni vrhovne, samo brezglavo bezljajo okoli in ne delajo nič. Fanatične privrženke so brez vrhovne matice očitno čisto izgubljene in jim nabiranje meda zaradi meda samega očitno ne pomeni nič. Ja nič, kaj čmo z njimi, ko pa ne samo, da od njih ni nobene koristi, še nesrečne so. Iščejo torej nov dom, po možnosti tak, kjer bo kakšna vrhovna matica, ki trpi zaradi pomanjkanja števila fanatičnih častilcev, da bodo lahko živeli srečno, zadovoljno in izpopolnjeno do konca svojih dni.
Slika

:lol: :lol: :lol: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 10:16 am

Jeej, danes se je začela 3-mesečna blokada na edinem delu ljubljanske obvoznice, ki ga redno uporabljam. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 11:46 am

:O Mislim.... :fool: :dash: A tele "moje" prešvercane čebele, ki iščejo nov dom, tale forum berejo? :fool: Al od kje jim dezinformacije? K matici jih namreč jaz ne nameravam odpeljat, pa se lahko nehajo nameščat po mojem avtu.... :fool: :dash:

Mislim.... :fool:

Sej tko čisto v resnici, kljub temu, da se režim zraven, ni najbolj sproščujoč občutek se sprehajat skozi tale čebelji oblak (skozi recimo osjega se pa ne bi sploh), pa kako se bom danes z avtom odpeljala tudi še ne vem, pa očitno v vsakem primeru malo kasneje kot je bilo sprva v planu (okej no, sej berem znake! 8) )

Pa sršenov in os tudi jaz ne pobijam kar tako (čeprav vseeno nisem tako razumevajoča do njih kot do čebel), jih pa, predvsem os, ne maram preveč, ker so me zlasti lani precej popikale iz ljubega miru in ni bilo zabavno. Eni je ratalo mi pod majco zlest :fool: Pa jim nisem nič hotla, čeprav sem mela metlo v rokah, in če so mi hotele dopovedat, da pometanje ni zame, bi lahko to nardile tudi drugače :fool:
:D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 12:15 pm

Saj razumem, da mora cel svet vedt, ko se nekdo poroči, ampak mene to še vedno ne zanima in zato tudi ne mislim celo dopoldne poslušat kur**** trobl!!! :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 1:19 pm

"Pasta Lysine je tako okusna, da jo bo vaša muca sama polizala iz skledice ali tačke, na katero ji pasto namažete"...
Neeeee!
Mačka bo s pasto namazano tačko toliko časa otresala po zraku, da boste imeli unikatne freske
po tleh in zidovih in jo nato pobrisala pod kavč, da vam ne bi padlo še kaj podobnega na misel.
:rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 1:28 pm

A ti si verjela tem marketinškim trikom o pastah :D

Jaz moram Bruta prepričati v použitje MaltSofta danes :lol:
Zadnjič spremenil andreja, dne So maj 26, 2012 1:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Predhodnika ni potrebno citirati. andreja
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So maj 26, 2012 1:29 pm

O ja, tudi mi imamo podobne izkušnje. Prašek je blo veliko laže "uturit" v hrano. Pasta je pa fuj in fej...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So maj 26, 2012 1:31 pm

slavica je napisal/-a:...ali tačke, na katero ji pasto namažete"...

Nam so podobno svetovali s pasto proti notranjim zajedalcem, ko je gospod maček poznal že vse trike kako NE pogoltniti tablete. Nismo imeli fresk, je pa zato maček imel ostanke paste na tački še par dni :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 1:44 pm

sem mu potem brizgnila direkt v gobček, je moral požreti :D
sam res, kako oni to samozavestno napišejo, bi rekla, da mačk ni nobeden nič vprašal :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 1:58 pm

Preko več kot 600 prijav so dobili, pa kot kaže, se niso za nikogar od kandidatov odločili, ker je danes ponovljen razpis z novimi, dodatnimi zahtevami, ki jih pričakujejo od kandidata (ekonometrično modeliranje, poznavanje programov Eviews, Stata, Matlab, pisanje strokovnih prispevkov, raziskovalno delo, min. 3 leta izkušenj na bančnem, ekonomskem, raziskovalnem področju stroke...). Prej so zbirali prijave cel mesec, sedaj pa je razpis od danes (sobota), pa le do 3.6. Bi se lahko že prej zjasnili.. Je, kot kaže, lažje bit predsednik države, kot pa samostojni analitik v oddelku.. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 26, 2012 9:55 pm

Duško, 100let te že nisem izrabila, ampak zdajle pa:

:shout: :shout: :shout: :shout: :shout: :shout: :shout: :shout: :ireful: :mad:

Hvala :kiss: .

ps: daj, prosim povej tistim, ki preveč opletajo, da naj svojo energijo usmerijo v kaj konkretnega!
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 6:11 am

all je napisal/-a:Saj razumem, da mora cel svet vedt, ko se nekdo poroči, ampak mene to še vedno ne zanima in zato tudi ne mislim celo dopoldne poslušat kur**** trobl!!! :dash:

Probi živet zraven cerkve. Vsako soboto trije, štirje koncerti za pihala in trobila, pa še kakšna harmonika zraven...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 8:05 am

Dragi duško, če danes ne zbrcaš mojga dedca nekam, ga bom jaz :devil: ; samo še dve kljuki nista obrnjeni
in to moram čakat in čakat :dash: ; ker bi res rada imela mir vsaj tam, kamor gre še cesar peš, ne da mi en
maček pleza po ramenih, drug se čudi pipi v umivalniku, tretji mi hoče pa na vsak način skret papir ukrast :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 8:25 am

O, kolekcija spodnejga perila, kako si pa ti zahtevna?!? :S Pa samo trije grejo s tabo??? Ti pa res ne znaš cenit razkošja... :S
:mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 8:30 am

Če misliš, da boš potem imela mir, še nikoli nisi poslušala pevskega tria pred zaprtimi vrati stranišča! :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov