IZZY (ex LAR :))

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 15, 2012 2:00 pm

Re: IZZY (ex LAR :))

če se ga kdaj naveličaš (kar sicr dvomim no ampak probat ni greh pravjo) sem takoj v vrsti. ta smotko mi je simpatičn od kar sem ga prvič vidla. pa ko bosta spet na fužinskem koncu kej povej, mogoče mi rata pridet pozdravt. njega valda, vas itak skos berem :D . lepo praznuj lepotec :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 15, 2012 3:16 pm

Hvala za čestitke! :kiss: Je bil na sprehodu s še 4 psi in zdaj spi kot ubit :P Je dobil eno igračo na posojo, kjer mora malo mislit, da pride do priboljška. Me je presenetil in kar hitro pogruntal kaj mora narest, ni tko butast kot sem mislila, očitno se samo rad naredi neumnega :lol: Do kosti za glodanje pa še nisva prišla, naj se spočije revček :P
Knedl, si iz Fužin? Seveda, ti javim! Verjetno drug vikend, moram še po eno licitacijo do *šive*. Je simpatičen za dol past, res je :) Faca :dog:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 6:13 am

Vse naj-naj-najboljše!!!! :kiss: :bone:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 17, 2012 11:47 am

bila do lani, dej sem pa dost bliz :) .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 2:46 pm

Se mi je zdelo, da moram čimprej v Zootic in z nakupom osrečit mojega psa. ;) Trenutno je to po moje najbolj srečen pes, saj ima nekaj za glodat, nekaj kar se ne da kar tako pojesti in bo nekaj časa na voljo :)

Evo ga, srečneža z novo nylabone kostjo

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Kupila sem mu pa tudi nogavičke, ker imam laminat po tleh, da mu ne bi drselo. Upam, da se bodo obnesle. Ne, ni zalarjeva nora, da je to kupila!! :P :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 6:48 pm

:D izzy car :kiss: , še mal pa bo delala sam za tojo rit :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 23, 2012 11:07 am

Je že skoraj takole ja :P Pa za mačke. Fant se pa za glavo drži in pravi, da sem čisto prismojena :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 8:08 pm

Pes, ki sestavlja najbolj nore face, je definitivno moj pes :lol:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 8:11 pm

Svetovne face dela, res :lol: Jaz se vedno režim zraven, ko Izzyjeve fotke gledam. Res je pojava.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 8:25 pm

:)

Ko imaš za prijatelja 2 brata, stara le 6 mesecev, veš, da te čaka :dog: žur!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Te fotke, ko se stresejo, so mi nore, ko vse miga in voda leti naokrog :)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 8:26 pm

Še ena tresoča ;)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 11, 2012 1:00 pm

Ta pes je tok smotan!! :lol: Boh ne dej, da prileti kakšna žuža v stanovanje, jo začne loviti še pred mački :O Je ena velika muha priletela v stanovanje in letela ob oknu, on skoči in jo s smrčkom nalima na šipo potem pa išče kam je odletela :lol: Ko je končno videl kje je, jo zdaj gleda kdaj se bo premaknila. In zdej imam zmazek na šipi :D
Končno je dojel, da ga muha ne bo več ogrožala, se vlegel in zaspal 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe maj 11, 2012 1:23 pm

zalarjeva je napisal/-a:Ko je končno videl kje je, jo zdaj gleda kdaj se bo premaknila.

stavim, da so bli mački medtem taki:
Slika

:mocking:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 10:14 am

V družini imamo novega člana :) Moj brat in njegova zaročenka sta kupila rodovniškega Norwich terrierja. Zvedela za to sem zadnja, ker sta se bala, da bosta poslušala in poslušala pridige o tem, da ne kupuj, posvajaj. Seveda sem bolj za to, da se posvoji, ker jih toliko čaka na nove domove, a če že kupuješ, kupuj premišljeno, od dobrih vzrediteljev in seveda nujno z rodovnikom. Tko da imamo zdaj 6 mesecev starega Bartija, danes ga spoznam, Izzy ga bo pa kdaj drugič in potem bodo tudi fotke ;)
Imata pa oba že izkušnje s psi, on z našim pokojnim Nikom, ona je imela pa kar 18 let silky terrieja Maxa. Želela sta si to pasmo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 12:22 pm

No ja, greh ni, lepo pa tudi ne. :P
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Če maj 17, 2012 3:44 pm

*šiva* je napisal/-a:No ja, greh ni, lepo pa tudi ne. :P

Pa še res je :good: .

Petra, ne sekiraj se...nekaterih se ne da prepričati v edino pravilno stvar :S .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 4:46 pm

Izzy, Pinka in Pupa na tadobri terasni postelji (blazina je tok mehka, kot bi bila vodna postelja :O :good: )
Slika
Slika

Pa še princeski <3
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Princ Baj
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

PrincESKA :D Izzy
Slika

Pupino uho hoče po svoje :lol:
Slika

Uživancija v vetriču
Slika

V mojem naročju je kot v nebesih :lol: :kiss: <3
Slika
Slika
Slika

Za konec pa še ena od Izzyjevih pritegnjenih fac :lol:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 5:55 am

A si morate mislit, da je že eno leto naokrog, odkar je v moje življenje zakorakal tale pasji klovn?!

Slika

No jaz si ne morem, čas gre tako neverjetno hitro, da sploh ne dojemam! Pes je krasen, vedno bolj priden, skupaj hodiva naokrog, rolava, kolesariva, se dobivava s prijatelji, ki imajo pse, da se poigra,... Z Boojem sta še vedno najboljša prijatelja in se ene 2x na dan poigrata, pred Ice-om ima še vedno rešpekt, Silver ga pa kdaj pa kdaj mal oklofuta, če se ji zdi, da je nadležen. On pa ta čas zamiži in počaka, da mine :D Imel je kakšne svoje, da bi naju malo nadvladal, pa sva ga prec zrihtala, da je on čist na zadnjem mestu lestvice. Zdaj mu je že dolgo jasno. Nekaj časa je šavsal proti krtači, zdaj pač potrpi :P Nekaj časa mu je bilo neprijetno, če sem ga objela, zdaj je v objemu zelo zadovoljen in me prelupčka, če me lahko. Prej ni lupčkal. Zdaj se ne ustraši, če ga kdaj pobožam odzadaj, če recimo spi, ampak lepo leži dalje. Vedno bolj je crkljiv, pride večkrat prosit za božanje, prej se je kar nekako umaknil. Vedno bolj je navezan name, pozoren kaj delam in kam grem in mi sledi. Na ime več ali manj ne pride, pride pa na "sem" :P
Pse ima še vedno zelo rad in bi vsakega rad spoznal, problem imam le z nekastriranimi samci, ki bi ga radi naskočili, na večje take korenjake je pa on hud.
Življenje z njim je zelo lepo, izbrala sem super :dog: , lepega na zunaj in not.
En teden po 1. obletnici smrti mojega prejšnjega psa, sva sprejela zelo dobro odločitev, da je čas za čisto svojega psa in vesela sem, da sva izbrala njega <3 <3 <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 6:42 am

<3 srček ti gromozanski, žaba pasja fletna - tudi jaz imam nate lepe spomine, do tistega enega samega obiska pri nas, ko si bil še začasnik! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 6:54 am

Ha ha, ko sta bila s tvojo formuli in sta polagala ovinke kot taglavna :). Izzy je res car in res je hitro okoli tole eno leto :O :O :( . Skratka, naj vam bo lepo še naprej :kiss: :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost