čvekava papiga
Re: Ziggy
gipsy je napisal/-a:Čudovita sta.![]()
S tem, ko si rešila zaplet z lulanjem na ta način, da sta zdaj dodobro okusila zunanji svet, si si seveda nakopala obvezo rednih izhodov, kar tako sama veš. Mislim, da ju imaš preveč rada, da ti glede tega ne bi zaupala in da sta res vedno pod nadzorom.
Mi je pravzaprav v veselje, da se lahko crkljam s psi, ovcami in mačkami skupaj, namesto da nas morata gledat skozi okno moje sobe,medtem ko mi uživamo na frišnem luftu. Fajn je tud, da lahko brez problemov počesem vso zverjad nekje na prostem, ker takrat pa dlake res letijo na vse strani, sploh ker se trenutno oba mačka intenzivno misita. Sta pa res pod 100% nadzorom, poleg tega pa je to ograda za ovce, sredi ograjene parcele, okoli pa travniki, njive in gozdovi in se še ni zgodilo, da bi sploh poštudirala it kam daleč stran od mene. Večinoma itak na drevesih visita, ta pa so visoka cirka dva metra - je res zanimivo videt mačka, ki ne zna dobro plezat

Mačja mama je napisal/-a:Brez zamere, ampak čez tisto meter in pol visoko žično ograjo lahko maček spleza v 0,5 sekunde.
Brez

Js sm car, majkemi

Se mi pa fuuuul dopade njegova dlaka, od začetka je bil cel štrenast zdaj se mu pa sveti bolj kot Ličiju in ga je na soncu res svetovno videt. Njegov nosek še pa vedno spreminja barvo, ko je mrzlo je bled, na toplem pa roza do rdeč