Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 6:57 pm

Re: Daj si duška

kok je fino ko ti vlomijo v avto in vzamejo foto ruzak v katerem je vse kar imaš...sej vem sama sva kriva...ampak hudo mi je pa vsejn :(
pa super ko mislš da ti je telefon crknu ker se ga nikakor ne da nafilat, pol pa ugotoviš da je bila spet ena 9 kilska zgaga na delu :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 8:08 pm

Dragi Duško!
Danes sem doživela totalno presenečenje in šok, ko je po moji ulici veselo prikorakala mlada punca, ki je še nikoli nisem videla, z MAČKOM NA VRVICI!!!!
Krasen lep siamec, čisto mirno hodil na vrvici pa vse ga je strašno zanimalo, malo me je prevohal, s punco sva poklepetali, potem sta se pa veselo odsprehajala dalje!!
Faith in humanity: restored! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 8:47 pm

Dragi Duško,
lepo te prosim, če bi se dalo zmenit za naprej, da takrat, ko se JAZ nerviram in MENE želodec boli tudi vsi ostali učinki letijo name, ker sedanja rešitev, da ob zgoraj navedenem Meli začne driskat, ker čuti mojo nervozo, ni ravno nekaj, kar bi si želela. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 9:23 am

Duško, prosim, naj se naš prostoživečko prikaže na vratih. Revež je in če mu terapija ne bo pomagala, bi rajši videla, da ga nesem evtanazirat, kot pa da me skrbi, kam se je umirajoč zavlekel, ker ga ni na vrata. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 1:41 pm

Kaj ve kdo, če prijaviš naslije nad žensko, ki je noseča povrhu, a policija potem pove kdo je prijavil, ali pač pridejo pogledat?
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr maj 09, 2012 1:49 pm

Ne, seveda ne smejo povedat kdo je prijavil. Sicer pa se mi zdi, da je bila odprta tlf. številka za anonimno prijavljat tovrstno nasilje. A ni bla?

http://www2.gov.si/e-uprava/prijavadn.nsf
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 2:12 pm

Je bila ja, ta anonimna številka...mislim, da je 080 1200.

Drugače pa, jaz bi šla domov pa se mal čez glavo pokrila dokler kakšna stvar ne mine. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 2:22 pm

ja, problem je v tem, ker je to tu pri nas. Pa glede na to, da so ti landsmani imeli zdaj dvakrat boje s sekirami, se bojim. Najhujše mi je pa to, da sta začela še ko sta imela obisk, pol so se pa obiski spucali domov.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 2:52 pm

Takrat ko je kažin itak lahko policijo pokličeš, če pa sumiš/veš, da gre za nasilje v družini pa s čimveč podatki prijavi anonimno, da te ne bo skrbelo. Lahko elektronsko, lahko na tlf. Sej ni treba tega pol ravno nujno razglašat, a veš ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 3:39 pm

mateja je napisal/-a:Duško, prosim, naj se naš prostoživečko prikaže na vratih. Revež je in če mu terapija ne bo pomagala, bi rajši videla, da ga nesem evtanazirat, kot pa da me skrbi, kam se je umirajoč zavlekel, ker ga ni na vrata. :girlsad:

Hvala duško, boljši si od zlate ribice! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 3:44 pm

Ja halo? :fool: Itak da je boljši! Zato je pa duško!?! Če ne bi bil pač zlata ribica, anede! :fool:
:D :D :D
Me veseli za mačurja :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 3:55 pm

Duško vse zrihta :good: .
Fajn, da je maček prišel, to je tudi meni eden izmed najhujših strahov
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 09, 2012 4:49 pm

Jst sm pa čist hepi ker je eden od mojih prostoživečkotov, ki sem ga K na lastne stroške, ugotovu, da se mu ne splača več kaj dosti okoli hodit ker tukaj je streha pa mehko za ležat pa vsak dan hrana, in zdaj enostavno cele dneve spi v veži. Ponoči se gre ven malo klatit, zjutraj pa spet notri lepo čaka na zajtrk.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 9:54 am

Očitno imajo nekateri tako radi svoje mačke, da jih mirno puščajo, da se šetkajo po strehah in bivakirajo v dimnikih :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 10:12 am

ja kaj pa ti misliš, leia, oni jim pa ja pustijo svobodo. ne tako kot ti, ki jih mučiš, zapiraš v stanovanje, kjer nikoli niti žarka svetlobe ne vidijo, halo no :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 11:46 am

knedl je napisal/-a:kok je fino ko ti vlomijo v avto in vzamejo foto ruzak v katerem je vse kar imaš...sej vem sama sva kriva...ampak hudo mi je pa vsejn
pa super ko mislš da ti je telefon crknu ker se ga nikakor ne da nafilat, pol pa ugotoviš da je bila spet ena 9 kilska zgaga na delu

Ojej... :(
Ampak vsaj telefon ti pa ni crknu...

mateja je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Duško hvala, ki ne upoštevaš slavice in tiste, ki bi jih premlatla, držiš dovolj daleč.

špilferderberka, jaz sem ji pa že hotela ponuditi prevoz! jaz bi tudi kakšno rit (ali pa dve ali tri) z veseljem sprašila. :threaten:

No? Kaj zdej? Kdaj gremo? Jaz bi tudi koga na go... jaz bi tudi malo roke pretegnla Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 11:52 am

danes se ne smem mlatit, jutri prevzemam zlicitirano pecivo, moram biti fit in v enem kosu :nyam:
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 12:15 pm

Okej, pol pa ti mene pelji! :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 12:20 pm

lahko; samo ne jutri :D .

čisto nekaj drugega: dragi Duško, bremzaj mi ti jezik oziroma tipke, skoraj ne zdržim več :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 10, 2012 1:33 pm

Lahko tudi jutri. Bom čisto hitro fertik. Bom samo enkrat fejst zamahnla! Slika pol greva pa naprej po torto :nyam:

Še malo, pa bom verjela, da je laž cenjena vrednota v tej ogabni banana republiki. Ko si pa organi (Slika )začnejo zmišljevat kr ene zgodbice je pa.... :dash:

Me navdihuje zgodba pivovarja, ki mu je sicer inšpektorca zjebala posel, ampak po nekaj letih j*** in propadu toži državo za več kot soliden znesek, ker mu je ena inšpektorca neupravičeno zjebala posel, ker je vidla česar ni in ne tistega, kar je res bilo! Bogato državo imamo, res...
:dash: :bad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov