Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 11:56 am

Re: Daj si duška

zelo zoprno.

Ko pa sosedje rečejo dostavljalcu paketov, da smo šli na zelo doooolg dopust, kako si privoščimo (smo se odselili) je pa že res zoprno, ne samo da ti paketa ne dostavijo, tudi pravljice razlagajo o tebi nekomu ki ga čisto nič ne briga- kot da sosede bi. :fool:

Zunaj je zima....
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 12:01 pm

Zalarjeva, kot pravi Mateja - samo zdi se ti, ker jim ti ne posvecas pozornosti.
Pred casom je sel moj dragi na neko srecanje, kjer ga je clovek, za katerega lahko po fotografiji recem, da sem ga ze videla (in to je vse, kar vem o njem), spraseval vse mogoce podrobnosti o meni. :S
Pa pred leti, ko sem zivela v enem velikem bloku, so tudi vsi vedeli vse o meni, jaz pa nicesar o njih, ker me ni zanimalo - sem tudi jaz mislila, da tam pa niso taki, dokler nisem iz enega levega vira izvedela, kaksne govorice o meni sirijo sosedje.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 12:16 pm

Joj, to ko sosedje govorijo v tvojem imenu je pa višek viškov, res... ker je huje od opravljanja. Kot enkrat, ko je soseda, ki je cele dneve presedela na balkonu, odslovila od mami teto, ki je s kolesom čez ene par klancev prišla do nas, s tem da ji je rekla "da mami itak spi" in teta sploh pozvonila ni, pa je raje šla da ne bi nikogar motila. WTF kako ena soseda 2 štuka nižje lahko ve a kdo spi a ne? S tem da noben ni spal, vsi budni, normalno popoldne... sploh vedli nismo, da je teta prišla, dokler sama tega ni enkrat omenila. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 12:16 pm

Jaz sem v bistvu šla čez to in se ne obremenjujem s tem. Ljudje se ne bodo spremenili, lahko se le sama. Da bi se pa skrivala za zavesami, panično ugašala luč, če niso žaluzije zastrte (kar dela npr. moj fotr, zaradi večno razmetanega doma), etc... tega pa nočem, ker ne želim biti suženj enih strahov.
Če se njim zdi moj lajf tako zanimiv (meni se trenutno res ne zdi), naj gledajo. Dokler mi ne komentirajo, kako smo s prijatelji igrali tarok, kar se mi je enkrat zgodilo na vikendu (ne samo, da so gledali not, še to, kakšne karte smo igrali, so opazovali!), lahko s tem živim. Za ljudi, ki so v mojem življenju nepomembni, mi je povsem vseeno, kaj gledajo in opravljajo za mano. Pravzaprav to velja za vse nepomembne, ne samo za nasproti stanujoče. :)

Po drugi strani pa so tudi koristi od tega. Ko mi je pri starših začasnica ušla na streho in se sprehajala po njej, so od petih sosedov kar trije opozorili mojo mamo, da muca joka na strehi. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 12:20 pm

Žal se moram strinjat z vsem zgoraj napisanim. Meni včasih sosedje o drugih sosedih vedo povedat še in še stvari (ki me sploh ne zanimajo - pač iz vljudnosti kimam nekaj časa, potem pa rečem, da se mi pa res že mudi :D ) in sem siguren, da vedo povedati tudi o meni svašta.
Ena soseda, ki direktno vidi na naš balkon, mamo sigurno vsake dva tedna vpraša koliko mačk pa že kaj imamo, ker zadnjič je pa videla eno tako, ki je do takrat še ni. Sem ji rekel, da naj naslednjič reče, da okoli dvajset, ampak, da ne ve točno, ker jaz kar naprej prinesem kako novo domov. Bomo videli! :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 12:37 pm

Ja da ne bo potem kaj začela napletat v glavi, da kako jih je 20, če jih je pa manj in kaj si jim naredil? :O :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 12:46 pm

"vsakokrat ko vtikate svoj nos v zadeve ki se vas ne tičejo, prinesemo eno novo mačko. Zdaj jih imamo okoli 48..."
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So maj 05, 2012 1:15 pm

Zadnjič sem jaz ven smeti na ekološki otok nosila in je ena soseda čez cesto fuuuul jezno gledala. Sem jo pozdravila in ona meni nič ne odzdravi, ampak ful jezno vpraša: A loh neki prašam??? A ste vi tle podnajemniki al ste lastniki???!! :mad:
Jaz sem bila samo :O :O (midva sva drugač čist tiho in neopazna, res popolnoma nobenih problemov ne delava nikomur, ne vem, čemu jo je to zanimalo, meni namreč resss totalno dol visi, v kakšnem razmerju je bilokdo do neke xy nepremičnine )...

Pa zadnjič nek drug sosed (čist kar en :rolleyes: ) pride kar na naše dvorišče in začne spraševat, kdaj bom rodila in mi razlagat da so vsi (ne vem kdo so to vsi) že mislili, da sem že, ker so zadnjič videli enega dojenčka tukaj (verjetno kak dojenček od najinih obiskov)... in da mu je kao njegova žena rekla, da zdaj pa sem že rodila. :O

Da se jim da ukvarjat.... :rolleyes: Jaz sem namreč tudi taka, da o nikomur čist nič ne vem, ker me kratko malo NE zanima, kaj kar en tam čez cesto počne, če je soseda noseča, če ima kdo obiske itd. Dokler meni v zelje ne skačejo, mi res dol visi. Ene pa očitno vse tooook zanima, da groza.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 1:19 pm

Penny, preveč prijazno gledaš, verjemi :) . Malo natreniraj pogled od...ehm...ne povem, zna biti, da bom batine
fasala :lol: , v glavnem, malo grdo gledaj, živ krst se več ne bo vate vtaknil, preizkušeno ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So maj 05, 2012 1:28 pm

Hahaha Slavica mogoče pa res, bi morala gledat bolj mrko in zateženo pa bi se taki rajši stran držali. :lol: :lol:

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 8:20 pm

Mačja mama je napisal/-a:"vsakokrat ko vtikate svoj nos v zadeve ki se vas ne tičejo, prinesemo eno novo mačko. Zdaj jih imamo okoli 48..."

:lol: :lol:

Ah, jaz se s sosedi ne obremenjujem...vem, da so imeli tam kjer smo živeli včasih ful dela pa ful za povedat (tko kt o vseh). Jaz se rajš sama s sabo ukvarjam pa z ljudmi, k mi neki pomenjo, ne pa kr z enimi ljudmi k po naključju živijo v sosednjem stanovanju. :fool: Sm pa zihr, da majo tud tle o men velik za povedat ker mam skoz kakšne obiske in med drugim tud kar nekaj različnih moških :D tko da sm prepričana da mam pestro spolno življenje. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 8:51 pm

Ko smo že pri obiskih. V našem kraju do lani nismo imeli števcev za vodo, ampak smo plačevali pavšal po številu oseb, ker imamo srečo, da je vode zadosti. No, lani so pa naredili števce (za cel blok en števec) in zdaj je nekaj takih, ki prav gledajo koliko obiskov ima kdo, kolikokrat ti obiski prespijo (ker, če prespijo se tudi tuširajo :D ), opazujejo, če kdo slučajno obeša kako perilo, ki ni njegovo (se pravi pere tudi perilo od drugih) in podobne stvari. Kaj si pa mislijo, vodo porabljajo, plačujemo pa vsi, a ne? :lol: :lol: :lol:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 05, 2012 10:07 pm

AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaargh, stokrat si recem, da se ne bom spustila v debate, ki ne vodijo nikamor, in stokrat se se vseeno v take debate spustim. ZAKAJ si to delam???? :dash: :dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 06, 2012 9:41 am

A kdo ve, če se da na že podisanih FB peticijah naknadno odpodpisat, oz.preklicat svoj podpis?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 06, 2012 10:05 am

A to je bila prav FB aplikacija za peticijo? Ali je bil link na FB, peticijo pa si podpisoval na drugi spletni strani?
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne maj 06, 2012 10:17 am

Na FB ni peticij, so lahko samo linki do peticij. Te so največkrat na change.org in tam svojega podpisa ne moreš izbrisati.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne maj 06, 2012 10:48 am

helena je napisal/-a:A kdo ve, če se da na že podisanih FB peticijah naknadno odpodpisat, oz.preklicat svoj podpis?

Kaj se pa podpisuješ brez da prebereš in razmisliš kaj počneš :P

Ne verjamem, da se to da na kakšen enostaven način.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 06, 2012 10:55 am

rofl rofl rofl a se folk še ni naveličal FB profilov ustvarjat za stresanje svojih modrosti?

Za lepši dan: http://www.youtube.com/watch?v=w518rGXG0IQ
Morebitna podobnost s kakšno drugo sceno je povsem naključna...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 06, 2012 12:11 pm

A pa dej no rofl rofl rofl rofl ne morem verjet no rofl.

Evo, ne še malo, od tega trenutka dalje verjamem, da je Katja Kokot v bistvu najbojše, kar se je mariborskim zapuščenim živalim zgodilo v zadnjih letih in da se je še prepozno... V bistvu sem prepričana, da ima snaga še premalo mest v UO društva, da bi lahko vajeti zadovoljivo držala v rokah. Bemtiš Murphy in njegovi zakoni, ki se morajo vedno uresničit?! :devil:

:fool: :fool: :fool:
Boge naše zapuščene živali, res... :girlsad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne maj 06, 2012 6:59 pm

Ne morem verjet!! Preživela sem 5 intenzivnih dni v zavetišču med 400 psi, 50 mački, v tuji deželi in vse kar se mi je zgodilo je, da sem dobila dva žulja. Pridem domov in takoj zjutraj primem Jallo v naročje in ravno v tistem trenutku Simona prižge fen, Jalli se strga in dobim 3 zelo globoke krvaveče praske in vsaj 10 manj globokih, manj krvavečih. Ok, se zaflikam, žal sta 2 na vratu in ušesu in 1 na nartu, tako da je precej vidno. :(
Zdaj sedim pri računalniku, alu folija od palačink na podganji kletki in Ka začne vleči zadevo v kletko. Se razjezim, vlečem nazaj in povzdignem glas nad njo, ko prinori Mac in mi SKOČI V OBRAZ. Kremplje mi je zasadil na vsaki strani obraza do krvi. Iz čistega miru, ker sem se razjezila nad podgano! Potem pa ni nehal in je kar norel in skakal vame, ampak samo vame, v nikogar drugega. Ne v Olayo, ki je prišla mimo, ne v Simono, ki je pritekla iz kopalnice, renčal je samo name in hotel skočit še enkrat. In jutri grem v službo z obližem na roki, spuščenimi lasmi, kaj bom naredila z obrazom pa še ne vem. MENTAL CATS!! Še dobro, da imata postrižene kremplje, ampak vseeno ... :-o
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov