Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 9:23 am

Re: Daj si duška

Leia, skuliraj! Ne rabiš skoz čekirat. Če bo kolobar, ga boš že opazila pri tuširanju. Nč hudega ne bo. :praising:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 9:34 am

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 10:00 am

TPV, mi je jasno, da danes še ne bo nič, ker se itak pojavijo šele čez par dni ;) Težava pri teh kolobarjih je, da niso tako zelo očitni, kot jih po navadi prikažejo na osveščevalnih letakih ... Lahko so tako ogromni, da niti ne dojameš, da je sploh kolobar ...
Pa itak sem preguglala še simptome meningitisa (nisem cepljena, kapadruzga :dash: ), od katerih jih imam ziher že zdaj enih pet, pa čeprav se pojavijo šele kak teden po okužbi ... :)

V glavnem: vem, da ne bo nič, ampak nekaj malega panike pa le zganjam, ker mi že sam klop ni jasen :S

MM, čestitke :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 10:43 am

Leia je napisal/-a:Pa itak sem preguglala še simptome meningitisa (nisem cepljena, kapadruzga :dash: ), od katerih jih imam ziher že zdaj enih pet, pa čeprav se pojavijo šele kak teden po okužbi ... :)

O pol si pa taka kot jaz. To je uno, ko se nekdo zraven tebe slabo počuti, ker se je včeri fejst nažgal in ma mačka. Pol pa iz solidarnosti še tebe začne mal glava bolet in dobiš suho grlo, čeprav nisi pokonzumirala niti kaplljice alkohola. :rolleyes: Z guglanjem simptomov je podobno. Jaz nam rečem, da smo empati, ker občutimo z drugimi in celo s tistimi reveži, katerih simptome opisuje wikipedia! Obstaja pa še ena mal manj prijazna beseda, ki je v povezavi sama s sabo nočem uporabljat, da ne bom užaljena. :crazy: :crazy: :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 10:47 am

a una na H :D ?
Naš ata je H, že 15 let ima (glede na simptome, ki jih je našel v knjigah :rolleyes: ) najmanj 4 smrtne bolezni,
pa je še zmeraj zelo živ
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 10:55 am

za uno reč na H smo baje čist premalo resni ;) tudi slavičin ata ;)
kolegica je namreč zaradi dosti hujših psihiranj šla lepo do psihologa in ga vprašala, če se da proti temu H-stvu kaj narediti, so jo poslali na take in drugačne teste, in ugotovili, da je samo anksiozna :lol: če si zaresen H, ti bojda kar hitro predpišejo zdravila ;) če ti potem rečejo, da so za neko bolezen, ki si si jo umislil, si pa še srečen povrhu, ane? :lol:

ja, empat se mi sliši dobro :D če sem že na čustvenem področju, bi lahko bila pa tudi na fizičnem, ane :D

ej, slavica, predstavljaj si, kaj bi bilo, če bi revež še guglal :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 11:00 am

je znal, pa je hvalanevemkomu pozabil :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 2:51 pm

Leia je napisal/-a:
No, zdaj pa čekiram na pol ure, če je kje videti kakšen kolobar ... :dash:

Ma ne bo! :)

Jaz sem ga samo 1x do zdaj imela in še to sem bila isto presenečena...ker sem ga staknila med sedenjem na travi pred blokom! Saj ne rečem, je kakšna smreka kje, ampak vseeno pri tolikem cementu okoli nisem mislila, da bo klop name zlezel. Se mi je prisesal na križ, je bil že cel buhteljček, ko ga je mami ven dobila... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 2:57 pm

S prejšnjimi psicami smo bili 10 mesecev na leto vsak dan v gozdu, psici sta redno prinesli domov vsaka po vsaj 10 klopov na dan jaz pa kakšne 3, in v 16ih letih je ena od njiju 1x fasala borelijo, jaz pa nikoli. Zdej pa računaj statistiko, kakšne šanse imaš da je bil okužen klop :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 5:11 pm

helena, FUL!!! ti hvala! :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 5:39 pm

Že parkrat slišala (za ljudi in živali), da baje jemanje b vitaminov deluje proti klopom. Glede na to, da imaš po b kompleksu boljšo kožo, bi mogoče celo veljalo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 5:44 pm

Račka je napisal/-a:helena, FUL!!! ti hvala! :kiss: :kiss:

težka bo. :(

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 10:00 pm

aaaa doživljam kronično pomankanje ljudi, ki bi bili sposobni neko debato speljati od začetka do konca, ne pa da se, ko nevejo več kaj bi, spravijo analizirat mojo osebnost in seveda se debata konča. :dash: A preveč pričakujem, če si želim da bi sogovornih speljal debato do konca, umes vklopil svoje možgane (oki za tole mi je jasno, da je že skoraj prepovedano) in stal za svojim mnenjem? :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 04, 2012 11:58 pm

rozika je napisal/-a:Že parkrat slišala (za ljudi in živali), da baje jemanje b vitaminov deluje proti klopom. Glede na to, da imaš po b kompleksu boljšo kožo, bi mogoče celo veljalo.

B vitamin je očitno rešitev za vse moje težave! :good:
Mačja mama je napisal/-a:S prejšnjimi psicami smo bili 10 mesecev na leto vsak dan v gozdu, psici sta redno prinesli domov vsaka po vsaj 10 klopov na dan jaz pa kakšne 3, in v 16ih letih je ena od njiju 1x fasala borelijo, jaz pa nikoli. Zdej pa računaj statistiko, kakšne šanse imaš da je bil okužen klop :)

Ja, itak je tudi finta v tem, kako dolgo je prisesan - dlje, kot je prisesan, večja je verjetnost, da te je okužil. Tale moj je bil še zelo lačen :)

Hvala, punce in Duško, je takoj lažje čakati na simptome ;)

Kolobarja še ni :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 6:44 am

Kajči je očitno moral imet ponoči prebavne težave zaradi "torte".. zjutraj, ko sem odgrnila odejo, me je kar na strop zalimalo, tako je prismrdelo!! Čisto me je zaplinil, zgaga pasja...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 7:54 am

Nič se mi ne lub :S .
Pa ne vem, a je to za duškat ali za srečno temo :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So maj 05, 2012 10:48 am

uhh sem jezna - vsakič ko se poštar zmoti in vrže v najin nabiralnik napačno pošto, jaz kuverto zataknem za nabiralnik tako, da čisto malo (1cm) ven gleda, da jo poštar potem pobere. In danes vidim, da je nekdo to pošto očitno zvlekel ven iz nabiralnika, saj je kuverta na tričetrt ven gledala. :fool: Pa vedno, ko greva ven, naju folk fuuuul opazuje. Prov tisto zelo o č i t n o zijala pasejo, se skrivajo za okni in mislijo, da se jih ne vidi, pa nekateri sedijo ob cesti in gledajo :O Kakšen človek moraš bit, da skos neki sosede gledaš? Meni osebno nikoli ni padlo na pamet, da bi čez okno gledala, kaj nekdo drug počne, to se mi zdi prav prismojeno no, kot kakšne stare babe, ki nimajo drugega za delat v življenju kot opazovat in šinfat mimoidoče! :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 11:02 am

Če jim je pa dolgčas no. :rolleyes:

Drugače se pa isto sprašujem kot ti... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 11:21 am

Jaz živim v bivšem babičinem stanovanju. Skos je razlagala, kako tukaj vsi vse o vseh vedo (v naselju živijo več ali manj starejši ljudje) in pazila kako oblečena in urejena naokol hodi, da je nebi opravljali. Začuda, jaz nimam takega občutka, da bi me skos opazovali :scratch:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 05, 2012 11:48 am

Uh, jaz ga tudi nisem imela, dokler ni eden od delavcev na terasi mi povedal, da se me spomni še iz otroških časov, ko sem živela tu, pa moje sestre in celo psa... (njega se ne spomnim, živi pa menda nekje v bližini, kot mi je povedal). Pa enkrat mi je nekdo, ki je šel mimo garaže, rekel: a mucke imate tudi? Sem videl, da ste imeli psa, nisem pa vedel, da imate tudi mucke. Ko sem butasto pogledala, mi je povedal, da je videl, da sem enkrat iz avta dala mačjo hrano. Da sploh ne omenjam sosed v nasproti ležečem bloku, kjer stalno migajo zavese (in to protitankovsko debele). :rolleyes:
Aja, prijateljica ima celo znance v sosednjem bloku, ki so ji celo poročali, kako pridno študiram...
Ja, ljudje si dajo opraviti z vsem mogočim, samo sami s sabo ne.

Priznam, deloma sem kriva sama, ker nimam zaves (ponoči uporabljam žaluzije, pa še to samo v spalnici), ampak da kontrolirajo celo moj inventar v garaži, mi je pa malo preveč. :dash: Sploh, ker so to zame samo xy osebki, ki so mi tako nepomembni, da komaj vem, katerega spola so (zame so to vektorji, imam namreč teorijo vektorjev, da so zame nepomembni ljudje samo vektorji, ki imajo svojo smer in velikost, vse ostalo je nepomembno. :P )
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov