udomačen tiger

Re: Amarand in Rea
 .Kosmatinčka sta včeraj praznovala vsak svojih 10 mesecev, tako da je bil žur in
 , pa danes vsa zmačkana ležita na kavču, ju je praznovanje očitno utrudilo. Me tole njuno počivanje precej veseli, Rea sicer dan večinoma premucka, Amarand je imel pa zadnji teden ogromno veselje se družit z menoj. Ima navado, da takrat, ko mu je dolgčas, ali se mu kaj pomembnega dogaja, glasno zamijavka, torej nekoga kliče. Rea njegovega oglašanja ne razume (oz. se dela tošota), z Alešem sva pa bolj ali manj odzivna. Pa skačeva, ko hoče Ami na wc in se mu ne zdi dovolj čist, prihitiva, ko se pogumno pokaka (to res oznanja celemu svetu; Rei ni potrebno, ker gre na wc najraje takrat, ko je v kopalnici še kdo, ki vidi, kako elegantno se ona iztrebi, nakar demonstrira še strokovno zakopavanje, ki traaaja  
 ), odpirava balkonska vrata, ko si tiger zaželi svežega zraka, predvsem pa mečeva žogice, da lahko naš nogometaš teče za njimi. No in zadnje dni je bilo teh klicev precej, predvsem k igri - ko me zagleda, kar skoči v zrak in steče v tunelček, čakat, da se bo prikotalila žogica. Poleg tega pa je bil nenavadno navdušen nad božanjem in cartanjem, zopet mi je malo pomagal pri študiju, da o odpiranju vsega, kar je zavito v plastično vrečko - od majice, prek plastičnih vilčk do bonbonov - sploh ne govorim. Amiju se je nogica lepo zacelila, nima več niti krastice, tekočina mu je očitno vsa iztekla, ker se je ne zatipa več, edino dlaka malo bolj počasi raste, a bo kmalu spet ves okožuhan; se pa zdaj lepo vidi brazgotinica od prve operacije.
Amarand je včeraj obeležil tudi 5 mesecev bivanja z nama
 , čeprav se mi zdi, da je že vsaj 5 let  
 . Seveda je mačkonček upravičeno pričakoval darilo - in ga je tudi našel."O, darilo! Moram pogledat, kaj je, še preden pride Rea."

"O, ne! Tako že imam."

Pri fotkanju zadnje čase nismo preveč pridni, ne najdemo časa, ko je pa treba jest, se preganjat, igrat, česat, božat, (dre)muckat in imet fajn. Se oddolžimo v enem od prihodnjih javljanj

, tale je pa res - ma izjava tedna!

.
 . Sem pritožbo že imela na koncu jezika, pa sem se ugriznila vanj, nenazadnje sem bila deležna zastonj masaže, ta ugriz je pa v strokovnih krogih gotovo znan kot stimuliranje katere od akupresurnih točk, pa nisem hotela izpast nevedna trapa.

"