Danes smo nabavili eno vrecko RC Kitten, mu jo malo dali, nato sem pa zgledala nekako takole

Tamau je zacel tako hlastat po hrani, kot da nebi jedel en mesec skupaj

Pa ker z jezickom ni slo dovolj hitro, je bilo treba kar z zobmi vase metat..
No, pa ker bi vreck moral dobit 3-4 na dan, smo naredili kompromis, sem mu brikete (RC Baby) vrgla v mikser, zmiksala na drobno, in mu jih v kasnejse porcije zraven vmesala po zlicko/dve.. Pa je vseeno z veseljem jedel

(vceraj je potem A/D nehal tok z veseljem jest, ko so bili briketki vmesani - je zgleda kasneje opazil, in samo pasteto zlizal do suhega, briketi so pa ostali) No, za jutri imam ze plan, da grem nabavit se par vreck, da bo za cez vikend, pa probala bom, ce bo jedel vrecke z vmesanimi celimi briketi (samo vprasanje, bomo videli). Bi mi bilo lazje zvagat porcijo potrebnih briketov, da bo recimo dobil dovolj dnevne porcije, samo, ce ne bo slo, bom pac zvagala brikete, pripravila dnevno dozo, pa jih pol zmiksala..
Domaco kurjo juhico je dobil zadnjic, tisti vikend, ko se je odlocil zacet strajkat s hrano.. Sem dala par zlick juhice, malenkost korencka, par nudeljcov, pa je samo povohal, in ni hotel. Ta vikend jo ponovno kuhamo, mu jo bom probala spet ponudit, ce bo kaj spremembe.. Sam kurji mesek je bil pa zadnjic prevec suh, ga je zelo malo pojedel (cez vikend smo jima skuhali piscanca) - nasplosno ugotavljam, da mu trenutno bolj zmohtne stvari sedejo.

Drugace se je pa prej spet malo bolj tresel.. Takole:
http://youtu.be/H64uIQgXHTk

Ne vem, mogoce je povezano, da tiste dni, ko ne poje tok veliko, se malenkost bolj trese..