Še ena Muca iz Seče

Moderator: renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po apr 16, 2012 1:19 pm

Re: Še ena Muca iz Seče

all je napisal/-a:A ima prav maligni tumor, a bo to še na biopsijo šlo?

Tegale zdejle ne vem, mislim da ne. Dela se kot da je rakava tvorba, z dovolj velikim varnostnim rezom torej. Baje je večina tovrstnih tvorb pri mačkah malignih, dolgoročne prognoze pa žal niso najboljše. Ampak pač - jaz ne verjamem nič :P :D
No, v bistvu je pa tako - pojma nimamo kako je živela do zdaj, nekaj za jest je nekako morala dobit. Zakaj in od kdaj je slepa in gluha se ne ve. Išče je zaenkrat ne nihče, zakaj je končala kjer je se tudi ne ve. Čeprav najdena v slabem stanju se je pokazalo, da je uspešna operacija mogoča, zato je dobila priložnost, da tistih nekaj mesecev/let, kolikor pač bo, preživi udobno, brezskrbno in varno, in da bo tisto njeno predenje imelo smisel... za nekoga :)

moksa je napisal/-a:To menim tudi jaz. Je pa najbrž zaželjeno, da če mačji cimri že so, da so bolj umirjene in dobrohotne sorte (če taki osebki sploh obstajajo, pa res ne vem, jaz jih med mački še nisem srečala :blush: )

Ja ne bi blo glih fajn, da bi se jo kdo spravil terorizirat, kaj drugega pa ne verjamem, da bi bil problem. Neke želje po družbi pa trenutno ne kaže. Ko se je spravila malo raziskovat prostor in naletela na noge, se je zraven namestila v čepeč položaj. V bistvu res ne rabi veliko.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po apr 16, 2012 2:00 pm

all je napisal/-a:
moksa je napisal/-a:da so bolj umirjene in dobrohotne sorte (če taki osebki sploh obstajajo, pa res ne vem, jaz jih med mački še nisem srečala :blush: )

Seveda obstajajo. :) <3

Potemtakem se me taki v veeelikem krogu izogibajo, ali pa jih jaz s časom in neprimerno vzgojo pokvarim in ratajo...mačkasti pač :rolleyes:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 2:58 pm

Obstajajo takšni mački, ja. Eden od mojih je točno tak in k njemu upam pripeljat marsikoga ;)
(Je pa moja druga mačka do prišlekov bolj zadržana in je mnenja, da mora pokazat, kdo je šef, česar pa takale muca nikakor ne zasluži ... tisti, ki vidijo in slišijo, se namreč naši tečki lahko umaknejo ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 3:08 pm

Tudi pri nas imamo take "pridne". Piki tako ali tako, Lili, razen tega, da se rada podi in skače, je tudi zelo prijazna. Po moje bi bila ona čudovita mama, če bi imela priložnost, ker grozno uživa, ko lahko umiva in liže druge muce in to kar traja, traja,... Suzi je bolj samosvoja. Sicer ni hudobna, ampak se drži bolj zase, tako, da trenutno najbolj "problematična" ravno naša trinogica, kdo bi si mislil, vsi se je namreč bojijo (bojimo) :D .
To, glede muce se pa ni izteklo ravno tako kot smo upali. Ampak pesti pa vsekakor držimo še za vnaprej. :*
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 3:31 pm

Muca, ko bi ti vedela, kako držim pesti zate... Priznam - iz enega razloga še malce bolj, kot bi jih tudi sicer... :girlblush:
Srčica, naj bo s tabo vse OK vsaj od zdaj naprej... :angel: :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 6:41 pm

Moksa, ti si kriva samo tega, da si rekla "ja, moj boš", ostalo ni v tvojih rokah. :D

Ma ena moja je res nežna pupika, ful nevsiljiva pa srkbna, v konfliktu bi pobegnila. Bi se v situaciji, ko bi spoznala novega mačka, najbolj bala zanjo, kot pa za prišleka.

Muci iz Seče (ki bi lahko že ime dobila ;) ) pa želim, da operacija dobro poteka in da tumor ne bo preveč razrašen.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 6:46 pm

Sej ga ima. Muca je :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 6:52 pm

Ajoj, pa je res z veliko začetnico tist M napisan, :blush: , danes mi vse uide zgleda. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 7:17 pm

scarecrow je napisal/-a:Tudi pri nas imamo take "pridne". Piki tako ali tako, Lili, razen tega, da se rada podi in skače, je tudi zelo prijazna. Po moje bi bila ona čudovita mama, če bi imela priložnost, ker grozno uživa, ko lahko umiva in liže druge muce in to kar traja, traja,... Suzi je bolj samosvoja. Sicer ni hudobna, ampak se drži bolj zase, tako, da trenutno najbolj "problematična" ravno naša trinogica, kdo bi si mislil, vsi se je namreč bojijo (bojimo) :D .
To, glede muce se pa ni izteklo ravno tako kot smo upali. Ampak pesti pa vsekakor držimo še za vnaprej. :*

scarecrow, Isa je pubertetnica, no :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 7:32 pm

all je napisal/-a:Ajoj, pa je res z veliko začetnico tist M napisan, :blush: , danes mi vse uide zgleda. :truce:

Dej dej ne sekiraj se :praising: Full domišljije pri tem pač ni bilo uporabljene, ker je Muca jasno pokazala, da ji dol visi za ime ;)

Ta hip pa ni v najboljši koži :girlsad: Operacija je končana že nekaj časa in je potekala sicer brez zapletov in negativnih presenečenj, ampak muca trenutno ne kaže želje po sodelovanju. Kakšna dobra misel (pravzaprav veliko njih), bi jo mogoče znala prepričat, da si lahko privošči še nekaj razvajanja v preostanku življenja...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 8:22 pm

Če bodo dobre misli pomagale, potem bodo jutri novice sigurno boljše.
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 8:27 pm

Muca - sem že Sleepy naročila, naj ti pove, ampak ker zna bit sem pa tja malo strešena ;) , bom še tule napisala, da bo bolj držalo - eno prav posebno bitjece, če že vseh ostalih x ne, ti enostavno mora dat voljo za it naprej!
In tudi jaz, z eno prav posebno naklonjenostjo, mislim nate in držim pesti! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 8:33 pm

:kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 9:08 pm

Muca, zdajle si vsa na glavo, kar naenkrat v enem domu, pa po operaciji, pa tvoj sesek ni več isti... ampak, to je vse dobro in si samo malo odpočij, potem pa pogumno novemu življenju naproti. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po apr 16, 2012 9:23 pm

Ne daj se Muca, tako malo te loči od boljšega življenja. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 9:32 pm

Vso super zdravo energijo pošiljamo tej mali zlati Muci :kiss: Drži se, pikica!
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 9:33 pm

Včasih je tako malo.... preveč :girlsad: Omagala je na koncu, ko je bilo vse najhujše za njo.... Muce ni več :'(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 9:34 pm

O joj :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 9:36 pm

Ojoj. Žal mi je. Ni fer! :girlcry: :girlcry: :girlcry:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 16, 2012 9:36 pm

oh ne :( :'( ti revež mali :(

sleepy ... drži se :(
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Iščejo dom arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost