Re: Še ena Muca iz Seče
all je napisal/-a:A ima prav maligni tumor, a bo to še na biopsijo šlo?
Tegale zdejle ne vem, mislim da ne. Dela se kot da je rakava tvorba, z dovolj velikim varnostnim rezom torej. Baje je večina tovrstnih tvorb pri mačkah malignih, dolgoročne prognoze pa žal niso najboljše. Ampak pač - jaz ne verjamem nič

No, v bistvu je pa tako - pojma nimamo kako je živela do zdaj, nekaj za jest je nekako morala dobit. Zakaj in od kdaj je slepa in gluha se ne ve. Išče je zaenkrat ne nihče, zakaj je končala kjer je se tudi ne ve. Čeprav najdena v slabem stanju se je pokazalo, da je uspešna operacija mogoča, zato je dobila priložnost, da tistih nekaj mesecev/let, kolikor pač bo, preživi udobno, brezskrbno in varno, in da bo tisto njeno predenje imelo smisel... za nekoga

moksa je napisal/-a:To menim tudi jaz. Je pa najbrž zaželjeno, da če mačji cimri že so, da so bolj umirjene in dobrohotne sorte (če taki osebki sploh obstajajo, pa res ne vem, jaz jih med mački še nisem srečala)
Ja ne bi blo glih fajn, da bi se jo kdo spravil terorizirat, kaj drugega pa ne verjamem, da bi bil problem. Neke želje po družbi pa trenutno ne kaže. Ko se je spravila malo raziskovat prostor in naletela na noge, se je zraven namestila v čepeč položaj. V bistvu res ne rabi veliko.