Pupa (prej Paste), Lev in Lenna in še Pinka (prej Za)

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:58 pm

Re: Pupa (prej Paste), Lev in Lenna in še Pinka (prej Za)

Uaaaa :yahoo: :clap: Na, evo, super!! Sta pa zelooo podoben par kot Bruno in Čikita :) :kiss: :kiss: Glej, da jo boš čimprej predstavila! ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:08 pm

Če ne prej to soboto v Kranju oziroma potem v šoli :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 10:14 pm

Žal v soboto spet delam in mi verjetno ne bo uspelo potem v šolo. V Kranj grem pa popoldne, če bo vse po sreči. Ti boš dopoldne v Kranju?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr apr 11, 2012 10:42 pm

:yahoo: :good: :clap: wiii, super!!

In v soboto bom tolk časa visela okrog stojnice, dokler vas VSEH ne spoznam!!!! :D ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 12, 2012 5:18 am

:clap: :clap: upam, da bom imela srečo kot lani in vas videla v soboto :angel: ,čestitke :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 12, 2012 1:24 pm

Ja plan je tak da tam okrog 11 dopoldne me tri babe (jaz, Pupa in Pinka) pridemo v Kranj, prpeljemo nekaj papirja, kaj kupimo, se mal premečkamo (to ne velja zame ;) ) in potem odpesamo v šolo
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:31 pm

Saj sploh ne vem kje naj zčnem, toliko je bilo dogajanja tale dva dneva :S . Pinka se je prav lepo vklopila v naš zverinjak, je zelo taktična in pametna pasja rit, tako da vedno najde način da se približa vsem in vsakemu. Po karakterju je zelo podobna Pupi, s to razliko, da je ona malce bolj energična in radovedna. Je maksimalno socializirana, tako da z njeno socializacijo ni nobenega dela, sedaj je potrebna samo pravilna vzgoja, zato se razume da se bo pridružila Pupi v šoli ;) . Danes se je izkazalo da imam dva nadintiligentna psa, ki sta naravno talentirana za agilyti :girlyes: , in spet sem slišala tisti znameniti stavek : " Ja še dobr da imaš intiligentna psa " :dash: . Pupa itak obvlada,sam jaz se še malo zgubim pri vodenju in na parkurju, Pinka pa je danes v prvem preizkusu njenih sposobnosti za agi, naredila cel parkur :clap: in to brez povodca s popolno pozornostjo name in na to kaj naj naredi ( no dobr res da sem imela polne roke priboljškov). Popoln uspeh glede na to da je z nami šele dva dni :pet:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:34 pm

ja madonca - tole je pa slišat več kot odlično! :clap: :good:
Se vidimo in premečkamo jutri (no, ne vsi vseh, pa saj se razumemo ane... :lol: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:38 pm

bbpikica je napisal/-a: Pupa itak obvlada,sam jaz se še malo zgubim pri vodenju in na parkurju, Pinka pa je danes v prvem preizkusu njenih sposobnosti za agi, naredila cel parkur :clap: in to brez povodca s popolno pozornostjo name in na to kaj naj naredi ( no dobr res da sem imela polne roke priboljškov). Popoln uspeh glede na to da je z nami šele dva dni :pet:

Itak, tako smo jo naučili. :O :D Sem ti rekla, da je naravni talent za agility. :yahoo:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:42 pm

oaza88 je napisal/-a:ja madonca - tole je pa slišat več kot odlično! :clap: :good:
Se vidimo in premečkamo jutri (no, ne vsi vseh, pa saj se razumemo ane... :lol: )

če jaz kaj moji mali pasji bibi poznam se boste mogl tud lupčakt pod nujno :teasing:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 11:19 am

:D Ja, obe pa lupčkata na polno in sem morala prav pazit, da nisem dobivala "francozov". :girltruce: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 12:12 pm

Jaz sem pa viiiidela ta dva cukra danes!!! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 12:35 pm

jaz tudi, jaz tudi! :cupidgirl: :cupidgirl:
Ko bom bla velika, bom mela takele kužke, bogami evo da res.... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 12:53 pm

Danes ste mi z obiskom v moji službi zelooo polepšale dan!! :kiss: :kiss: V dekco zavit pa v naročje ;) Pa lupčkat pa stiskat pa božat jao kakšna cukra sta obe, krasen parček :kiss: še enkrat, HVALA za nenapoved obisk, it made my day! :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 2:53 pm

tudi meni se je izpolnila želja in sem srečala lubiki mali, pa še francoze sem dobila :D :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So apr 14, 2012 6:59 pm

Pupa in Pinka se zahvaljujeta za vse mečkanje in crkljanje in poljubčke :rose: . Današnji dan je bil za tile dve pasji bibi ful naporen, že celo popoldne spita na kavču lubiki moji zlati :cupidgirl: :cupidgirl:. Lenna in Lev pa z nadušenjem sporočata da je blazina oh in joh in sploh :yeey:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So apr 14, 2012 8:41 pm

Jaz sem tud dobila od Pinke francoza. :girlblush: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 9:28 pm

Jaz tudi! :D
Sploh ne morem verjeti kako sta teli dve pikici v živo majhni! Fotke definitivno varajo! ;)
Pa prav neverjetno skupaj pašeta! Krasni mali pesjanarki! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne apr 15, 2012 7:00 am

A si ve lahko predstavljate da 5 (pet :O ) bab spi v eni postelji :fool: . Ampak jih, Pinka,Pupa,Lenna,Kitty in moja malenkost. Še dobr da mam tolk velko posteljo, ker drugač bi jaz verjetno pristala na tleh :S . Male razvajene pasje bibe zjutraj nebi šle lulat ker je zunaj brrrrrrrrr, ampak kar se mora se mora, zato se pa potem z največjim veseljem zvijeta vsaka na svoj dormeo in nadaljujeta spanje.
Lenna in Lev z novo cimro nista imela kakih problemov, ker ona je pa res združliva z vsem in vsemi, vsake tolk čas si jo prideta mal od bliže ogledat in jo ovohat in to je to- Je pa Lev ves navdušen nad novo mačjo polnjeno blazino, ki sem jo včeraj kupila (stara se je že razdišala), ga meče po njej ko da ima epileptične napade.Tudi Kitty in Mura sta Pinko sprejeli čisto brez kakega pihanja. Zdaj delam samo še na spoznavanju Pinke in Baja. No na tem dela bolj Pupa kot jaz :good: . Sam tudi s tem ne bo težav, ker je videti da je Baj čist zadovoljen s tem da bo imel še eno takole majhno nadlogo za čuvat.
Mislim da je Pinka že postala čisto polnopravna članica družine, kakih posebnih uvajalnih težav ni imela, razen da me je prvi dve noči zbudila ob dveh ponoč, ker jo je lulat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 15, 2012 8:37 am

Vse najboljše!! Omisilila si si eno naboljših daril za rojstni dan, dolgčas ti ni, družbo imaš krasno, tko da samo še uživaj! :kiss: :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov