Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 12, 2012 5:11 pm

Re: Daj si duška

Duško nisva se tako zmenila. Rekla sem, da bo moja Theba dočakala 12let brez kakršnihkoli dodatnih zdravstvenih težav, ti pa tako štalo zakuhaš :( Zdej pa drž pesti, da bo antibiotik hasnil. Tko na fejst
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če apr 12, 2012 5:40 pm

Ojoj. :girlsad: Bomo držlai pesti z duškotom še mi. Fejst na močno!

Slika Včeraj, ki je bil več ali manj dež, sem porabla 1/3 tanka, ponavadi porabim pol al pa še en mičken več... Slika
:dash:

Mislim sej je fajn, ampak vseeno no.... :( :S Pa še naši redarji so baje neke radarje dobili... pešhonda calling al kaj? :S
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 12, 2012 7:07 pm

sleepy je napisal/-a:
scarecrow je napisal/-a:Kupim železne živce in mirno kri od najboljšega ponudnika. Lahko je tudi rabljeno! :O :O :O

Če dobro plačaš in ne dobiš boljše ponudbe - prodam ne, ti pa svoje posodim za primerno ceno. So rabljeni, ampak ne obrabljeni, z veliko izkušnjami, niso idiots proof so pa težko uničljivi, kri sem in tja vzvalovi, ampak v ključnih trenutkih ostane mirna, velikih temperaturnih nihanj ni. Oboje dobro služi in je uspešno prestalo že veliko crash testov Slika 8)

Ponudba je kar mamljiva (pa tudi edina :D ). Če ponudiš še reciva en mesec brezplačnega testiranja, pa obročno odplačevanje, dober servis,..... se pa lahko dogovoriva. 8)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 12, 2012 7:55 pm

fiorina je napisal/-a:racaka ni več :girlsad: , račka hodi tu naokoli in ga išče že od včeraj... Sploh ne vem kaj naj naredim. A kdo ve, so račke tako kot labodi, da imajo samo enega partbnerja celo življenje?

Pa še , ker je grozno lačna, kaj ji naj dam za jesti? Vodico itak dam vedno svežo.

Iz nekega foruma: Glede na to, da polžev ni celo leto, pa race niso zbirčne pač pa so veliki gurmani in ne glede na to, da žro polže je njihov jedilnik zelo pester : namočene žemlje ( suh kruh ) krompirjeve lupine, sadne olupke, razno zelenjavo, testenine…..rabijo pa med hrano tudi pesek za boljšo prebavo. Tudi sveža voda jim ne škodi saj popije ena raca dnevno ca 0,5 litra vode priporočljivo je, da voda ni toplejša od 25 stopinj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 12, 2012 10:19 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: Duško, hvala za hudo uspešen dan. Prosim, ostani na tem nivoju še nekaj tednov... :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe apr 13, 2012 12:46 am

Valda kdaj se zgodijo najbl grozne stvari? Ponoči!! Duško, res ni prijetno gledat psa, ki se slini, v slini je malo krvi, ne pije in ne je.. Verjetno posledica njegovega prekomernega hlodarstva in kakšne žbice zataknjene kje :(, kličeš dežurnega pa ti svetuje, da če se normalno giblje in ne hrope naj ZJUTRAJ!!!!! prideva, ko bo kdo, ki se na to spozna na kliniki?! Groza??!! Vso noč (ziher) ne bom zaspala niti minute, na vsake pol ure mu hodim slino brisat, da se ne bi slučajno zadušil.. O moj bog, proklet petek 13.!!!!
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 12:48 am

Aja, pa seveda svetenje z baterijo v usta ne obrodi sadov tako, da je niti sama nimam možnosti potegnit ven, kar je pa najhuje pa je, da sploh ne vem, če je to razlog, ker lahko je seveda tudi kaj drugega :(. Džizs!!
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 6:43 am

ubogi kuža, pa ti tudi :(

ej Duško, sej vem, da je petek trinajsti, ampak a je narod čisto blesav, zjutraj sem skoraj povozila enega pešca,
ki se je guncal po celi cesti sem in tja :devil: , pa kako si lahko ob sedmih zjutraj pijan ko kanta :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:25 am

o *šiva* držim pesti, da je vse ok, sicer pa wtf, kakšen je to dežurni? :O

in ja, slavica, se strinjam, folk je čist odpulen dans, še dobr, da je petek, po službi se bom zaprla v flat in ne pridem ven ... do jutrišnje akcije (juhu!)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:49 am

Jaz sm brala Susan Miller horoskop, ki pravi da bo 15. (se pravi nedelja) en izmed težjih dni v letu, čuti se pa to že dva dni prej pa še dva dni pol in da je to tak dan, da je najboljš se kr notr zapret pa "čez glavo pokrit" - če se le da. Tko, da jaz upam da prežvim službo brez kakih večjih pretresov, nabavim kr mam za nabavit, grem v knjižnco po tono knjig , grem domov, zaprem vrata za sabo in me ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:51 am

ja super no, jaz dobim pa starše na kosilo, da jima predstavim našo Vivo, a se bomo skregali al bomo tako fuč, da se bomo samo gledali? ;)

Eh. Bom pozabila na to, pa bo! :P
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:52 am

Sej ne vem, če velja to čist za vsa znamenja...jaz sm npr. oven, tko da si lohk zase prebereš. :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:01 am

"Ja saj vem, da se ne sme, ampak vseeno bi dons to tko naredili.."

Ja ne, NE sme seeeee! :threaten: :dash: :dash: Joj, bom znorela en dan. V rit pa vsi vi, ki bi pravila prilagajali, jaz jih ne bom. :devil:

Jaz rabim en šiht, ki je z živalmi povezan, ker drugač se mi bo kar zmešalo. :morning:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:22 am

A da se boš kregala z ljudmi, da se ne sme mačk ven spuščat, ampak oni bi jih danes vseeno?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:24 am

Mene pa že od včeraj ful jezi tale oglas: http://www.podarimo.si/141999-mesancek-s-srnastim-pincem

Pustimo to, da pes niti slučajno ni podoben pinču... Ampak tak pes navajen bivanja zunaj??? Imam kao pinčico, ki pri tempraturah pod 25 stopinj ne pride izpod odeje. Razlog za oddajo je tudi krasen... Imamo še enega psa in sta dva za nas preveč. :fool:

Ampak - a je možno dat na podlagi tega oglasa dat prijavo na VURS, ker piše, da je pes star eno leto in ni čipiran? Ker če ta ni ne čipiran ne cepljen, tudi drugi verjetno ni. :dash:

Pa še ful lušten kuža je. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:42 am

ja, seveda lahko tole prijaviš. Pokličeš za naslov, ker ti toooočno en tak kuža še manjka do popolne sreče, pa prijaviš pa je vsaj nekaj. Lahko pa potem še pokličeš še enkrat kasneje in jim poveš tisto, kar bi jim rada že v prvo, ampak če bi jim, seveda ne bi naslova dobila... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:45 am

A se kdo javi, da pokliče? Jaz potem z veseljem prijavim, ampak za telefonske pogovore pa nisem, mam že od nekdaj eno butasto fobijo pred njimi. :girlblush:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:55 am

OMB... eni so pa pogumni s takimi oglasi... Srnasti pinč?????
Jaz lahko kličem, ampak se na tele stvari premalo spoznam, pa se bojim, da bi naredila kakšno napako v postopku...Če mi da kdo hitre inštrukcije kako naj bi zgledalo vse skupaj pa lahko.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe apr 13, 2012 10:04 am

Sorry, nisem videla, da si se za prijavo javila ti. Torej ti manjka samo naslov sedanjih lastnikov?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe apr 13, 2012 10:13 am

*šiva* kako ste?
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov