A si ve lahko predstavljate da 5 (pet

) bab spi v eni postelji

. Ampak jih, Pinka,Pupa,Lenna,Kitty in moja malenkost. Še dobr da mam tolk velko posteljo, ker drugač bi jaz verjetno pristala na tleh

. Male razvajene pasje bibe zjutraj nebi šle lulat ker je zunaj brrrrrrrrr, ampak kar se mora se mora, zato se pa potem z največjim veseljem zvijeta vsaka na svoj dormeo in nadaljujeta spanje.
Lenna in Lev z novo cimro nista imela kakih problemov, ker ona je pa res združliva z vsem in vsemi, vsake tolk čas si jo prideta mal od bliže ogledat in jo ovohat in to je to- Je pa Lev ves navdušen nad novo mačjo polnjeno blazino, ki sem jo včeraj kupila (stara se je že razdišala), ga meče po njej ko da ima epileptične napade.Tudi Kitty in Mura sta Pinko sprejeli čisto brez kakega pihanja. Zdaj delam samo še na spoznavanju Pinke in Baja. No na tem dela bolj Pupa kot jaz

. Sam tudi s tem ne bo težav, ker je videti da je Baj čist zadovoljen s tem da bo imel še eno takole majhno nadlogo za čuvat.
Mislim da je Pinka že postala čisto polnopravna članica družine, kakih posebnih uvajalnih težav ni imela, razen da me je prvi dve noči zbudila ob dveh ponoč, ker jo je lulat.