Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 7:39 am

Re: Daj si duška

Mogoče pa pridejo zunanji mački na obisk. :O
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 7:47 am

.... ali pa mogoče "izključno notranji" pri tej hiši pomeni, da je muc ponoči izključno noter.
:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:09 am

helena je napisal/-a:a mi lahko razložite, kako se lahko notranji maček tepe z zunanjimi mački in faše aids? Izključno notranji maček? :dash: :dash:

Ja pač, a ne. Gre ven prebutat zunanje fiv+mačke, ampak je pa v bistvu izključno notranji. Zna bit, da kdaj pridejo zunanji mački k njemu domov na žur, pa se malo stepejo. Česa pa ti ne razumeš? :O Pa je ja vse jasno in logično?! :fool:

Jao česa vsega ljudje niso sposobni sproducirat in spravit iz sebe... Pa verjetno so celo prepričani, da je vse skupaj res.
Pa obstaja še ena, povsem logična razlaga, glede na to, da obstaja neomejeno število vesolij, v vsakem je manifestirana ena od možnosti: torej vesolje, v katerem je maček izkjlučno notranji, pa vesolje v katerem se zunaj pretepa. No, in včasih se kaj pobrka, pa se kakšni vesolji nekoliko prekrivata in wuala - dobiš izključno notranjega mačka, ki je fasal aids med pretepom z zunanjimi :D

A še kdo rabi kakšnp logično razlago? :welcome:
:D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:47 am

helena je napisal/-a:a mi lahko razložite, kako se lahko notranji maček tepe z zunanjimi mački in faše aids? Izključno notranji maček? :dash: :dash:

Ja, iz lastnih izkušenj: notranji muc živi v pritličju, mimo okna hodijo drugi (zunanji) muci, on se z njimi tepe skozi šipo (to namreč počne moj Sini), ki pa je žal porozna in skoznjo pronicajo raznorazne škifoznosti, kot npr mačji aids in hop - notranji muc je okužen.
Svašta narod smislio :truce:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:48 am

Iz angleške založbe pride odgovor, ponudba in vse ostalo v nekaj urah, iz slovenske po petih dneh!!! nikomu ništa, niti vljudnostnega blabla. :negative: Pa menda je recesija in se gre hudo fejst za posel, sploh za takega, ki ni ravno majhen....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:50 am

moksa je napisal/-a:

Ja, iz lastnih izkušenj: notranji muc živi v pritličju, mimo okna hodijo drugi (zunanji) muci, on se z njimi tepe skozi šipo (to namreč počne moj Sini), ki pa je žal porozna in skoznjo pronicajo raznorazne škifoznosti, kot npr mačji aids in hop - notranji muc je okužen.
Svašta narod smislio :truce:

So mi že razložili zdaj, da so drugi mački splezali na njihov balkon, kjer so potekale hude borbe, ampak, kaj za vraga me to sploh zanima, njihov maček je bil kralj in pika.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:52 am

Resno bi včasih rabili telefone, kjer bi lahko elektrošoke spuščali na drugo stran... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:53 am

mateja je napisal/-a:Resno bi včasih rabili telefone, kjer bi lahko elektrošoke spuščali na drugo stran... :angel:

tipična tvoja rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:54 am

Pa saj včasih so z elektrošoki zdravili... :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:56 am

A ma kdo kakega bogatega strica v Ameriki mogoče?
Mi bi meli še tub sink za zobke rihtat, pa ta fajno pregledovalno mizo za prostoživečke, pa najboljšejša razkužila iz Anglije, pa posebne stetoskope za mladičke, pa......oh, jst sem čist čist v veterino padla, ko vem, kaj take reči za živali pomenijo. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:56 am

mateja je napisal/-a:Pa saj včasih so z elektrošoki zdravili... :girltruce:

:D :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:57 am

Elektrošok ni nujno potreben. Ob telefonu imej vedno zraven piščalko in jo na vso moč uporabi ob takih in podobnih klicih. Preverjeno pomaga ;)
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 8:58 am

moksa je napisal/-a:Elektrošok ni nujno potreben. Ob telefonu imej vedno zraven piščalko in jo na vso moč uporabi ob takih in podobnih klicih. Preverjeno pomaga ;)

bohseusmil, kaj bo šele potem na mon-u pisalo.. :D 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:00 am

mateja je napisal/-a:Pa saj včasih so z elektrošoki zdravili... :girltruce:

Pa a ne še zdej? :O
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:03 am

helena je napisal/-a:Iz angleške založbe pride odgovor, ponudba in vse ostalo v nekaj urah, iz slovenske po petih dneh!!! nikomu ništa, niti vljudnostnega blabla. :negative: Pa menda je recesija in se gre hudo fejst za posel, sploh za takega, ki ni ravno majhen....

Eh, helena, je bilo najbrž čisto prenizko naročilo, da bi se njim splačalo s tem ukvarjat :dash:
Marsikatera slovenska firma je prepričana, da jih je treba skoraj na kolenih prosti, če nam dovolijo, da jim nekaj plačamo :S Meni se je dostikrat zgodilo, da smo nekaj, kar smo res želeli naročiti, nazadnje morali naročiti v tujini, če smo zadevo sploh hoteli imeti v okvirno ustreznem roku. Ko je bila ta stvar pri nas, pa se je na nas končno spomnbila še tista slovenska firma, na katero smo se obrnili najprej :S
Druge so pa očitno preveč neorganizirane (ja, vas mislim, troznakovna firma, ki pošiljate opomine in dobropise in grožnje in kdobivedukajševse :negative: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:06 am

Gre za 1000 eur cca. Pa saj je vseeno, tudi če bi šlo za 10 eur, bi iz tujine odgovorili enako.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:09 am

Eh, helena, pod 10000 € oni niti ne vstanejo iz postelje ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:12 am

Pol naj pa pač ajajo skoz. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:15 am

Maaah, ob vsakem takem jaz rečem, da ni recesije in je zame tud taka ažurnost ena izmed kriterijev po katerem izbiram dobavitelje. Najboljš je bilo, ko smo iskali barko za en teden...en ponudnik je odgovoril takoj ampak ni imel v ponudbi primerne barke (samo jadrnice), ta drugi je odgovoril v 24 ur (kar je še ok), no na odgovor tretjega pa še čakam (to je bilo leta 2010). :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr apr 11, 2012 9:17 am

:dash: :dash: :dash: Cel dan mi bo šel, zaradi enega izobraževanja. Načeloma se sicer rada izobražujem, samo tale službena so bila do sedaj vsa rahlo slaboumna in popolno zapravljanje časa. No, glede na to za se bom samo zaradi tega vozila več kot uro, upam da bo tokrat drugače.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov