plašen zajček
Re: Tomi in Tevz
No, takole.. Vceraj zvecer je potem nas vet itak prisel v Trbovlje zaradi nekega drugega primera, pa me je poklical, naj pripeljem Tomija gor, da mu bo infuzijo dal. No, sva sla gor, je dobil elektrolite, glukozo, nekaj proti bolecinam na smrcek, da je polizal, se eno inekcijo (pozabila cesa), pa se Veraflox antibiotik (da se nismo doma matrali z njim, ker res ful ne pusti). Ga prinesem domov, je bil cist drugi, rep takoj gor, zacel hodit naokoli (prej je cel dan prespal), se sel crkljat, in mi smo si malo oddahnili. No, potem je sel kakat (zelo malo) in lulat, cez par ur se pa ni mogel odlocit kje bo spal, tako da je nazadnje sel pod posteljo, kjer je imel najbolj mir. Danes zjutraj vstanem, in spet kar lezi, niti me ne pogleda, ko sem ga pobozala ni zacel predit (drugace ponavadi takoj zacne), jedel/pil se zmeraj ni nic. No, in ker sva se itak z vetom vceraj zmenila, da ga danes pripeljem, sem ga prejle odpeljala gor. No, dobil je se eno rundo infuzije, pa dali smo mu Hills A/D, pa je celo malo pojedel! Sem bila ful vesela, ker je zacel fuuul jest, ampak saj logicno, saj ni jedel od sobote zgodaj zjutraj, mora biti ful sestradan. Zdaj je ostal na veterini do vecera na opazovanju, tako da bo videl kako se obnasa, pocuti, itd.. Jaz sem pa vsa zivcna, ker ze tako ga je bilo ful strah prej, kako se sele zdaj pocuti, ko sem ga gor pustila..

Drzite pesti/tacke, da zacne jest/pit. Ostalo bomo pa ze nekako postimali.. Tole je zdaj najbolj pomembno..