Priporočam/odsvetujem

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

Moderatorji: andreja, renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 11, 2012 12:15 pm

Re: Priporočam/odsvetujem

jaz še vedno prisegam na Hoferjev Shah in me ne bo nihče prepričal, da drago plačujem poceni pesek. Sem probala tudi že par drugih variant, tudi višjecenovnih, pa se mi resnično niso obnesle tako dobro kot tole, tko da je zame to to.
(pa ne zato, ker ima na vreči oranžnega mušnisa ! :lol: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 11, 2012 12:44 pm

Penny je napisal/-a:Kateri pralni stroj kupit? Kakšni predlogi?

Nekateri stroji firme BEKO imajo Pet Hair Removal program; jaz praktično vse naše stvari perem tako. V bistvu doda eno predizpiranje (brez praška) in še eno spiranje na koncu, če se ne motim. Meni se super obnese.
Pa BEKO zadeve niso neskončno drage glede na kvaliteto, ki jo dobiš. ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So feb 11, 2012 7:30 pm

A veš, da sem par minut za tem, ko sem napisala to vprašanje res glih od Beko vzela :D Bom poročala, kako se obnese, sem pa brala, da res presenetljivo hvalijo to firmo :)
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So feb 11, 2012 7:45 pm

Meni se BEKO pralni stroj odlično obnese. Tudi tisti pet hair removal program :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 18, 2012 6:24 pm

Jaz pa priporočam od Gimpeta paste za muce: vitaminsko in/ali maltsoft. :good: Moji jih imajo tok radi, da sta mi Nežka in Jack danes prostovoljno pojedla Zantel, ki je bil namazan s pasto. Edino Čupa je bla tok zvita, da je samo pasto polizala, tableto sem ji morala pa staromodno zatlačit v grlo.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 4:34 pm

Uporablja katera Furminator za kratkodlake mačke?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 4:53 pm

Jaz sem ga prodala naprej, pri nas se ni obnesel.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 4:57 pm

tudi pri nas ne

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:03 pm

oaza88 je napisal/-a:jaz še vedno prisegam na Hoferjev Shah in me ne bo nihče prepričal, da drago plačujem poceni pesek. Sem probala tudi že par drugih variant, tudi višjecenovnih, pa se mi resnično niso obnesle tako dobro kot tole, tko da je zame to to.
(pa ne zato, ker ima na vreči oranžnega mušnisa ! :lol: )

Se strinjam, po moje smo poskusili ze vse možne peslke...odkar je prišel naš črni Obama k hiši pa sploh, ker smo imeli na začeku kar težave z uporabo wc ja...ta pesek se nam pa zelo obnese... :good:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:19 pm

Hvala enako, tudi jaz kupujem Shah. Kepe se naredijo, pa še cenovno ugoden je, kar se pri kidanju za petimi mačkami ornk pozna :girlyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:29 pm

A pa se ni obnesel zato ker mački nimajo take dlake a ker je pač zanič? A vam je s katero krtačo potem več dlake ven pobralo?

Jaz bi ga ful sprobala, ker se mi zdi, da je to edina hitra opcija kako mačko počesat... :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:47 pm

vsekakor ni hitra opcija. Je zelo temeljita opcija.
Jaz ga sicer uporabljam, ampak zelo občasno, ker se moji trije ne marajo glih česat. Je pa tako da ko se lotiš, si dober pol ure, ker dlaka kar gre ven pa gre ven pa gre ven in ni ne konca ne kraja.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:49 pm

Furminator pri nas ni pobral ven nič dlake, ko sem jih pa prvič počesala z Zoom groomom, pa bi lahko še kakšno
mačko sestavili :D
Ne bi rekla, da je zanič,ta velikega uporabljam pri psu in je super, pri naših mačkah se pa res ni obnesel.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:52 pm

Meni se super obnese za Gerija, za ostala dva kratkodlakca pa prav nič. Je pa res, da Toby in Jack skoraj ne puščata dlak, Geri ima pa ogromno poddlake in se vedno precej guli.
Jaz bi rekla, da je od kvalitete dlake odvisno.

Ti ga pa komot posodim za sprobat, če hočeš - jaz imam dva (ta širšega in ta ožjega), tako da ti ga brez problema pošljem na probo. Sicer ni original, je tisti od Karlie, ampak baje ni razlike.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:54 pm

Pri nas se pri Peri in Vivi super obnese, pri Šapte pa ne. Ampak pri Šapte se tako nič; še Zoom Groom moram preskusit.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 08, 2012 5:56 pm

Saj temeljito je hitro zame. Zoom groom ful pobere ven, ampak to ful predolgo traja. Tečno mi je da bi mogla mačko vsak dan po malo česat, ker je ful slabe volje in ful nevarna ko jo češem, dlako ima pa mega gosto.

Sem jo sicer z zoom groomom danes, bom vidla kako bo čez dva dni... pri drugih dveh nimam problemov. Eni ne gre skoraj nič dlake proč, eni pa ful, ampak uživa zraven.

Ja Vixen lahko, če ti ni škoda posodit. :good: Lahko tudi kak prispevek komu nakažem ali kaj takega... :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Po apr 09, 2012 2:26 pm

Tudi pri nas se furminator super obnese pri eni mački, pri drugem pa ne, tako da je res odvisno od dlake in je najbolje, da sprobaš, preden kupiš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 09, 2012 2:39 pm

all, pošljem ta teden, naslov mam. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 09, 2012 7:59 pm

Tenkjuuu! :kiss: Da vidim, če bo kaj popadalo ven. Smo jo pa danes na pol skopali, pa ima zdaj res puhasto lepo dlako. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 15, 2012 11:47 am

Priporočam kartonaste praskalnike!
SŠ ima samo tegale na zalogi: http://www.supercombe.si/nobby/1451-nob ... -meto.html
Pri nas imamo pa najmanjšega (ker nisem bila prepričana, kakšen bo odziv nanj :girlblush: )
V glavnem, Yodi ga je dobil "za darilo", ker je bil ves bogi in se je smilil sam sebi, ker je bil bolan in mora jemati tablete (moški pač, anede ;) ) No, ob tem praskalniku je pozabil na grozovitosti, ki smo mu jih prizadejali, in sej je vrnil nanj, kot da bo še danes konec sveta. Ga je objemal, praskal, skakal po njem, tudi lizal :fool: Res je bil navdušen! :D
No, ko je Yodi spal, si je praskalnik sposodila še Leia, ki je itak vedno bila bolj horizontalna praskalka :)

Mačja meta, ki so jo priložili, je pomotoma ostala na pultu, od koder je (gotovo sama od sebe) skočila direkt v vodo in sta se mačka še s tem malo zadevala :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačke

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost