Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr apr 04, 2012 9:37 am

Re: Daj si duška

Mislim, da bo kar gužva ... :lol:
Tako da držim pesti, da boš razturala :) saj to je še skor en teden ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 9:37 am

Ej, taperverčki, kompromis, prosim! Duško, med 8:00 in 9:00 ne sme deževati. Prav tako ne med 11:00 in 13:00. Če pa upoštevam še želje mojega psa, potem pa tudi med 15:00 in 17:00 ne sme. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 9:38 am

Po mojem je tam v riti taka gužva, kot na UE za pasoše in osebne delat. Bom vidla, če bom sploh na vrsto prišla. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 9:42 am

zgleda je povsod dež, samo pri nas ne :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr apr 04, 2012 10:00 am

Dragi Duško, ponavadi nikomur ne želim nič slabega, samo če bi si pa naš harmonikaš malce zvil kakšen prst ali dva bi ti bla pa res hvaležna. :angel: Kakšen teden premora za živčke spočit bi bil pravi balzam... Ker zbujanje vsak dan ob zvokih harmonike človeka privede do nasilnih misli :threaten: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 11:37 am

Pa kje vi dež vidte? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 11:39 am

Pa res, pri nas ful sije sonce in imamo ene 15 stopinj. Pa ravno mi je šla baterija v miški :devil: sem že čisto živčna :fool:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 12:50 pm

Ne samo, da plačam 4 evre za uro in pol parkiranja v najslabši parkirni hiši na svetu (ki je na vse strani obdana z gradbišči in zastoji in spremenjeno signalizacijo itd.), ob plačevanju parkirnine te napade še par fehtarjev (vsak na svojem avtomatu), ki ti gleda v denarnico (dobesedno) in "svetuje" in "pomaga" ... So mi šli svoje čase na živce klošarji pri Cankarjevem domu, pa sem jim vseeno včasih kakšen evro dala, ampak tole danes je bilo pa tumač :dash:

In potem še razsut avto na uvozu na avtocesto ... :(

In seveda sem bila danes sprejeta na izobraževanje, za katerega so mi včeraj na moje poizvedovanje razložili, da nisem bila sprejeta. :S No ja, na srečo imam celo čas ... :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:04 pm

Leia :praising:

A bi bil kaki prostovoljec, ki bi dal rudnik diamantov na licitacije, imam namreč dva silna galopirajoča rovokopača, :shout: , ki imata največjo voljo do dela ob polpetih zjutraj in ker mi ne vleče na oranžno ;) , še ne bi takrat vstajala :fool: ?
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:08 pm

Leia je napisal/-a:In potem še razsut avto na uvozu na avtocesto ... :(

Vidim, da se lahko prebere, da je razsut moj avto ... No, nekdo (ne jaz) se je zaletel v zid na uvozu na avtocesto par minut, preden sem se jaz pripeljala tam mimo.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:30 pm

Leia, če je to tista GH tam pri polikliniki sem jaz mela čist isto izkušnjo...sam fehtarji se niso upal kej dost "svetovat", ker baje znam grozno grdo gledat. :devil:

Drgač se mi je pa neki zakompliciral...no sj neki se je mogl, ampak bo že. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:37 pm

Uf, ne vem, kje je poliklinika :) Ta je najbližja UKC in OI (kar je vse, kar poznam tam naokoli). Uf, sem tudi jaz grdo gledala, pa ni pomagalo ...

Sicer pa, fiorina, hvala :kiss:
Pa IsKrIcA, vedno se nekaj zakomplicira, ampak ti povem skrivnost, ki jo je meni povedala prijateljica:
Na koncu bo vse dobro. Če še ni dobro, še ni konec ;)

(ja, vem, ni vedno vse tako lepo, ampak včasih pa pomaga ;) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:55 pm

helena je napisal/-a:Pa kje vi dež vidte? :O

Tle se že cel dan zliva kot iz škafa. Duško, saj mi ne bo spet streha začela zamakat, anede ne? Prosim?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:57 pm

Leia ja, ja,..poliklinika je pa tudi tam zraven. Obup je tista garažna hiša.

Drugače pa ja, saj ni hujšega pri tem kompliciranju...se bo že odpletl. :)

V Lj je pa sam zjutraj ful deževalo (seveda takrat ko sem morala cel kup stvari znosit v avto). Upam pa, da na Dolenjskem tudi kaj dežuje, ker mami skrbi njen vrt. :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 2:07 pm

Tista garažna hiša je čist predraga! In potem sediš 4-5 ur ko čakaš zdravnika, pa ti zaračunajo celo bogastvo. No dobr, 10 eur (ali več, sem pozabila) ni celo bogastvo, vseeno je pa bedarija tokle dajat za parking, in to večkrat. Še večja bedarija je pa to, da imajo napisano samo da so nadstropja 1-5 npr. frej (klet pa recimo ne), ni pa ločeno po nadstropjih in ne veš da boš moral obvozit 3 nadstropja, predno boš šele v četrtem našel prostor. :negative: Da ne omenjam ljudi, ki delajo zastoje pri izvozu, ker so pozabili plačat parkirnino...

Men je pa fajn da je deževno, čeprav ne pada trenutno... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 2:19 pm

Ja, jaz (no, mami, ampak sem jaz zraven :) ) na srečo vsakič čakam samo dobro uro (ker imajo poseben sistem sprejema napotnic, ki res skrajša čakanje) in tudi sam poseg je res hiter. Se mi zdi, da je tam nekje še ena prakirna hiša, ampak je vseeno dokaj daleč in bi bilo enostavno preveč hoje ...
Ampak celo ceno bi prenesla (je le takšna lokacija), če bi to pomenilo, da ne bi bilo treba delati skoraj pravokotnih zavojev (a se opazi paradoks, a? ;) ). Sem danes opazovala nekoga s še večjim avtom, kot je moj - revež je tako počasi vozil okrog, da se mi je skoraj zasmilil ...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 2:20 pm

Dragi Duško, če ne boš vcepil vsaj nekaj dek pameti v noro glavo naše mačke, bo mene pobralo od skrbi :dash: .
Hoja na vrhu vrat NI ok, če potem telebne dol kot kamen direkt na hrbet :devil: !
Naj raje še naprej puli zavese (in karnise :fool: ) ter se po glavi vozi v banji, tam vsaj padla ne bo nikamor :angel:

:dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 4:56 pm

No, glede parkirne hiše pri KC, danes so mi povedali, da naj bi tole razsuti križišče bilo gotovo 14.04. Mogoče bo res :D Za brezdomce imam jaz sistem, da se od časa do časa zmenim s katerim izmed njih, da mu kupim sendvič. ;)

fiorini bi le povedala, da bi jaz tudi delala ob polpetih, če se kako da urihtat :D Samo sojini ne smejo bit, ker me peče zgaga :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 5:21 pm

tule pri nas so moderni krompirjevi :D z dooooosti česna v kombinaciji s švejnspraetn in kraljem ludvikom, če boš le ti to zjutraj jedla :hungry: , pa sode bikarbone nimamo doma :D , le pridi delat,Slika . Še lavacasti :coffeecup: boš dobla. Pol vas bom pa vse tri zaprla v obrambni jarek. :devil: in šla Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 5:28 pm

Bi se menjala mogoče? Za Melija? Že pol ure maršira gor dol in ponavlja isti Mu-ee :devil: Pol ga vprašaš, koga išče, pa te samo zabodeno pogleda in nadaljuje :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov