Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 7:56 pm

Re: Daj si duška

LuNa73 je napisal/-a::angel: da je res:

http://www.pozareport.si/?Id=necenzurir ... &type=tags

To je pa tako, ko človek diagonalno bere in vidi, da si bo pridobil dodatno izobrazbo -učenje slovenskega jezika. :lol: :lol: Pa še smiselno je.

Ah ja, da bi bilo res; pa prosim naj gre samo v eno smer - stran. :angel:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 27, 2012 8:25 pm

No, na moj link.... :rolleyes: je zelooooooooo nekaj na tem kar piše :girlyes:

mateja :D .... ampak kaj se bo pa potem zgodilo z EPI-kajem, pa šalata ne bo več rasla po parku, pa leve in desne Drave ne bo več, pa na pokopališču ne bo več začutiti pozitivnega srčnega utripa, pa religiozne spremembe ne bo več nihče uvajal... :fool: :negative:

Vam povem, da že kr nekaj časa čivki ptičkajo, da se obeta velikaaaaaa fešta v MariborI :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 8:49 pm

LuNa73 je napisal/-a: pa na pokopališču ne bo več začutiti pozitivnega srčnega utripa,

Eto na, pa sem mogla ekran brisat :fool: :lol: :lol: :lol:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 27, 2012 9:08 pm

Sej vem, da tole paše v uno drugo temo, ampak vseen... Cats, tu imaš še nekaj njegovih cvetk:

… iz bogate zakladnice besednjaka prvega moža na vasi… (seznam se redno dopolnjuje)…

borci so se preko borbe borili
na tem mestu čutim pozitiven srčni utrip (rečeno ob 80. letnici pokopališča Pobrežje)
zahvaljujem se gostom, da so nas pogostili tukaj v Mariboru
tranzitirati
gospodarstveniki pomembno krierajo našo prihodnost (podelitev Gazel)
vse najdete na interneti
jaz verjamem, to kar tudi rečem
pustite brf pri miri
prosim, da se v živo spominjate
v parku ne raste nobena šalata
časopis bo izhajal v slovenščini in avstrijščini
sem ízredno vesel
úniverzitetno mesto
religiozno bomo kontrolirali avtobusne vozovnice
na bregu leve in desne Drave
ministru se zahvaljujem, da si je vzel čast in prišel
kdor hoče bit župan naj se pokaže
mojo srce danes žari (otvoritev gondole)
slovensko vojsko bomo približali civilizaciji (ob odprtju kadetnice) – minister Erjavec ga je popravil: verjetno mislite civilnemu prebivalstvu
moji občutki so ganljivi
mi mamo na vseh trgih viréles
imeli smo težave s tolpami, ampak danes si upam trditi, da sta Slovenija in Maribor najbolj varni DRŽAVI v Evropi (intervju na siol.net)
čas je, da rešimo trajnostno rešitev mestnega prometa (predzadnje soočenje županskih kandidatov na RTS)
za razliko od mojih dveh kandidatov (zadnje soočenje županskih kandidatov na RTS)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 9:20 pm

:lol: :lol: :lol:
Ti dodam še eno njegovo: študente absolvente mariborske univerze je nagovoril: spoštovani študenti in abstinenti! :wacko:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 27, 2012 9:26 pm

:lol: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 9:27 pm

:lol: :lol: :lol: Hvala za tole! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To mar 27, 2012 9:32 pm

:lol: :lol: :lol: Če so študenti po čem znani, so zagotovo po abstinenci ja :D Jooj, Franci... 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 9:36 pm

Tole mi je pa res večer polepšalo. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 9:52 pm

nea se s franceja tak zaj.....t, lepo vas prosim, že itak ma probleme. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To mar 27, 2012 10:03 pm

:lol: :lol: :lol: Ne vem, katero bi izbrala za najboljšo! rofl

Me je spomnilo na blokec s cvetkami profesorjev iz srednje šole, ga grem brat :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 27, 2012 10:06 pm

Ta pa res še kranjskega ... prekaša! :lol: rofl
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr mar 28, 2012 6:40 am

helena je napisal/-a:nea se s franceja tak zaj.....t, lepo vas prosim, že itak ma probleme. :O

Pa še edini ni, ki ima probleme... rofl rofl rofl rofl rofl rofl
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 7:46 am

Hahahaha približali civilizaciji :lol: :lol:

Drgač pa mateeeeer no, iščemo študentko za en mesec, damo oglas blabla. Se clo zmenmo, da ne bomo kompliciral, ker drugače je pri nas tudi za študentsko delo (dolgoročno) potrebno it skoz dva razgovora, pokličem eno punco ji rečem, da smo se odločili za njo in če lahko pride jutri (se pravi danes) ob 11h. Pravi, da ja, ji razložim kam mora pridet in vse ostalo. Nakar me kliče ob petih popoldan, da ob 11h ne more pridet, ker ima neodložljive obveznosti (mhmmm), rečem nej pride potem ob 14h, da ji pokažemo kaj pa kako...No in me zjutr pričaka e-mail v katerem je prav lepo zahinavla in nam priporočila, da najdemo druzga študenta- ja a bejž?! :fool:
Lej štekam, ampak a bi to kej prej povedala mogoče....ker to je delo v administraciji za kerga se prjav cel kup študentov, ki bi radi delal. Da ne omenim, da je fleksibilno in se lohk še zmišljuješ kere dni boš tukaj pa koliko časa itd.

AAAAaaaaargh grem naprej iskat študenta/študentko in če bom mela blazno srečo bo ta osebek lahko prišel že danes.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 8:04 am

Fjuuu, očitno ne rabi šihta. :rolleyes:

Alexx - a to tega župana zdej a prejšnega? :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 8:10 am

Ja očitno res ne sam pol bi lohk tud men cajt prihranila in se sploh ne bi prjavla. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 8:38 am

IsKrIcA je napisal/-a:Drgač pa mateeeeer no, iščemo študentko za en mesec, damo oglas blabla. Se clo zmenmo, da ne bomo kompliciral, ker drugače je pri nas tudi za študentsko delo (dolgoročno) potrebno it skoz dva razgovora, pokličem eno punco ji rečem, da smo se odločili za njo in če lahko pride jutri (se pravi danes) ob 11h. Pravi, da ja, ji razložim kam mora pridet in vse ostalo. Nakar me kliče ob petih popoldan, da ob 11h ne more pridet, ker ima neodložljive obveznosti (mhmmm), rečem nej pride potem ob 14h, da ji pokažemo kaj pa kako...No in me zjutr pričaka e-mail v katerem je prav lepo zahinavla in nam priporočila, da najdemo druzga študenta- ja a bejž?! :fool:
Lej štekam, ampak a bi to kej prej povedala mogoče....ker to je delo v administraciji za kerga se prjav cel kup študentov, ki bi radi delal. Da ne omenim, da je fleksibilno in se lohk še zmišljuješ kere dni boš tukaj pa koliko časa itd.

AAAAaaaaargh grem naprej iskat študenta/študentko in če bom mela blazno srečo bo ta osebek lahko prišel že danes.

Kako zelo zelo znano :dash: Pri nas zato potencialne "študente" iščemo samo še v krogu svojih znancev - vsi, ki smo jih dobili preko oglasa na študentskem servisu, so se izkazali za presneto neresne in jih - če so se že prikazali - po nekaj dneh enostavno ni bilo več :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 9:40 am

Resno no, da kar pač ne pridejo več? :O

Kr neki vse skup. Tisti, ki jim ni za delat bi se lahko zavoljo vseh nas, ki radi delamo in ki moramo delat, sploh ne prijavljali za razna dela. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 10:39 am

Hehe, ena mi je po ene treh mejlih z vprašanjem, kdaj pride naslednjič (pri nas je tako, da delo ni vsakodnevno, ampak se nekaj tega pripravi in potem študent pride), sporočila, da je ne bo več ... Bi pa seveda priporočila eno svojo kolegico. Sem se zahvalila in zadeve uredila sama ... Je pač kaj drugega stalo ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 28, 2012 11:59 am

Ma sej, ne vem kaj se sploh razburjam k bi itaq mogla bit že navajena od prejšnje "runde", ko mi je ena potrdila da pride na razgovor in je potem seveda ni blo. Ena prišla brez statusa in če bi se lohk kako drugače zmenil, ne ne mormo se ker pri nas ne podpiramo dela prek tujih napotnic itd.

Sicer pa z redno zaposlenimi oz. tisti, ki se prijavijo ni nič drugače. Bom prov začela zbirat te cvetke pa jih skenirat.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov