zvesti pes
Re: Pupa (prej Paste), Lev in Lenna
, zgleda da je Lev res preobčutljiv na njega, ker Lenna pa nima nobenih težav
. Ma za vsak slučaj ga ne bom več uporabljala, bomo videli kaj bo zdaj. Če pa tudi to ne bo pomagalo, potem pa ni druge, kot da peljem Leva na bolj natasnčne preiskave kaj ga muči 

(tista postrani bučka pri fotki "te bom nabutala") 

. Zakaj?? Ker je moja nadpridna in intiligentna mala pasja rit Pupa, na treningu agilityja prvič po devetih mesecih odkar je član naše družine, pokazala željo in veselje do igre z drugim predstavnikom svoje vrste
, dejansko nisem mogla verjet svojim očem da prav vidim . In da je stvar še bolj posebna, se je želela igrati s pitbulom Bobi-jem
, last naše trenerke. To je bil tak napredek pri njeni socializaciji o katerem sem samo sanjala. Zdaj zagotovo vem, da sem na pravi poti in da Pupa počasi postaja vse bolj normalna psička, ki bo sčasoma pozabila na vse slabo kar jo je doletelo. Srečna in vesela zanjo 

, njej gredo treningi namreč veliko bolje kot meni
, v bistvu mala carica obvlada vse, samo še slalom morava malo natrenirat, jaz imam pa grozne težave s tem, da si zapomnim pravilen potek parkurja in spremembe smeri
.
, naš Lev se je odločil, da ne bo več maček ampak želva
.
, resno razmišljam o posvojitvi še ene micene pasje riti, da bi imela moja princeska družbo za igro. Trenutno imam ogledano eno miceno psičko. Vendar pa je vse odvisno od tega ali se bosta s Pupo ujeli, zato bomo najprej poskusili s srečanjem na nevtralnem terenu. Če bo šlo vse po sreči, bomo dobili novega kosmatega člana družine