Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So mar 24, 2012 5:56 pm

Re: Daj si duška

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj mam pa jaz lušno ribico (no, bolj ribo :mocking:) trenutno v posesti :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Slika

:mocking: moram videt, če želje izpolnjuje, da jih ponucam, dokler mam š ecajt :angel:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 6:01 pm

Ampak pazi, kaj si zaželiš, ker se ti lahko uresniči! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 6:03 pm

O hvala.... kako si ti dobra. :devil: Me je že minila volja probat... ziher je ziher :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 6:04 pm

Pri denarju in zdravju ne moreš sfaliti! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 6:09 pm

Sleepy, kar na licitacije jo daj... pa ne boš imela problemov z željami! :P :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 6:09 pm

Ja zdej poveš, ko sem zalet zgubila... :aggressive:

Pa kam je šel dan danes, bemtiš? :scare:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 6:13 pm

Alexx je napisal/-a:Sleepy, kar na licitacije jo daj... pa ne boš imela problemov z željami! :P :angel:

Hehe in a way... tale gre na malo večjo dražbo in je tukajle samo začasno, ampak želje bi ji pa z veseljem spulila :mocking:

Ampak kakšno manjšo za koga pa res kdaj lahko, ker so res fuuuuuul luškane. Si mi dala idejo. Tudi druge reči, ne samo ribice. Se človek tam vmes počuti kot v pravljici :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 8:01 pm

Duško, zakaj mi živali zbolevajo ravno takrat, ko sem čisto brez denarja in zakaj so vet. storitve tako hudičevo drage. Plačat 45 erov za pregled(beri tipanje trebuščka in merjenje temperature) ter 2 tableti antibiotika, 2 infuziji in 2 x injicirano proti slabosti , ter za slabih 2x 5 minut dela. Ker mačka ni nič boljša grem z njo k drugemu veterinarju, ki naredi krvne teste, ki ne pokažejo razen virusa, predvidoma črevesnega zaradi driske in malenkost povečanega sladkorja, kar naj ne bi bilo zaskrbljujoče, injeciranja antibiotik 1x in 1x infuzija direktno pod kožo, spet plačam 100 eur, torej skupaj 145 eurov, s tem, da mi mačka po 4 dneh še vedno ničesar ne poje in ni nič manj apatična in seveda vsakodnevno hira ker nima apetita sploh nobenega. Še od lani, ko sta bili dve operirani nisem prišla finančno k sebi, sedaj pa to. Ne zmorem več finančno, enostavno nimam sredstev. Pred leti je nekako šlo, sedaj, ko se je vse takole podražilo in ko so plače padle na minimalca, kredit pa zvišal....ne gre več. Če bi takrat vedela kako težki časi bodo prišli definitivno ne bi posvojila ali obdržala najdenih brezdomčkov. In sedaj povsem razumem, da ljudje vedno težje zmorejo preživeti sebe in svoje otroke, kaj šele živali, ko pa so vet, storitve astronomske, mnogim nedosegljive.
Prodala bi svojo hišo in kupila kaj cenejšega, za razloko vrnila kredit, da bi lažje skrbela za moje živali tako kot je potrebno, a tudi tukaj nimam sreče, cene nepremičninam so padle pa tudi povpraševanja ni nobenega. SRANJE............Hvala Duško, ker si me poslušal in nisi ugovarjal.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 24, 2012 8:18 pm

Patricija, daj mački eno malo žličko ječmenove trave (zmešano z malo vode) vsak dan... škodit ji ne more, ji pa lahko pomaga.
Mi smo našega mačkona tako k sebi spravili... se je dvakrat usul v parih mesecih, pa itak so ga pri vetu samo na antibiotike dal, kar mu je samo še poslabšalo stanje. Obakrat ni jedel, pa potem tudi pil skoraj nič po en teden... je bil samo še kost in koža. Ječmenova trava ga je pa spravila k sebi, in to v parih dneh. Poskusi, mogoče pa bo... :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 9:53 am

Spet se nam je en ptič zaletel v okno. :negative: Upam, da je ta zadnji. Je pa vsaj takoj obrnil in šel nazaj na drevo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:02 am

Imaš kakšno oznako na oknu? Jaz iz papirja izrežem ptiča in ga nalepim na okno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:04 am

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :bad:
:S
:dash: :dash: :dash:
Nič boljše. Še vedno fantastično!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:25 am

rofl rofl rofl zgleda da meni res para piha iz ušes Slika al neki pač.

Hodim okoli besna (na nobenega od tukaj, jasno) že ene 10 minut... nič ne vidim, nič ne slišim, še manj govorim, sem pa besna do nezavesti. Pripravljam stvari (vključujejo nož :D ) za nafutrat tale živalski vrt in zagledam najbolj mojega ubogega psa, kako sedi na varni razdalji in me zgroženo z malček poklapanimi ušesi in izpod čela gleda rofl. Jaaaaoooo, pa sem bla čisto tiho in sploh nisem povzdignila glasu niti za eno črko, pa na nobenega tukaj živečega nisem jezna rofl

Me je lihkar z repom namlatu, pa recimo da sva si bot :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:25 am

Ne vem če ne bi potem mačke v okno skakale, ker bi bilo nekaj gor nalimano. :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:30 am

Z barvami, ki jih imajo otroci in delajo slikice, pa lepijo na okna, kar gre tudi z lahkoto dol, ko bi želela, poskusi kaj lepega ustvarit, pa gor nalepit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:50 am

Preveč okna pucate, to je ;)
Poskusi s črno silhueto ujede (kot so na tistih pleksi ograjah ob avtocesti) - lahko je papirnata in jo umakneš, če bodo mačke preveč pogumne ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:57 am

Trixi je napisal/-a:Z barvami, ki jih imajo otroci in delajo slikice, pa lepijo na okna, kar gre tudi z lahkoto dol, ko bi želela, poskusi kaj lepega ustvarit, pa gor nalepit.

Z lahkoto gre dol samo dokler jih sonce ta prvič fajn ne zapeče gor. Pol ne gre dol z nobenim hudičem več, ne s čistili, ne z kemikalijami, še z britvco ne.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 11:00 am

Hah, ko bi bilo to o pucanju oken vsaj res, jih pa po moje 2x na leto. :lol:

Če tist, ki se z barvami dela, sonce res fajn zalima na šipo, potem se tega sigurno ne morem it, ker je na tej strani non stop sonce. Za kakšno papirnato silhueto bom pa še razmislila, ker bi mačke 100% skakale v to, vsaj Kim, ki že od malega vsako pikico skuša pospravit.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 11:39 am

Pri nas je vedno kaj na različnih šipah, pa tudi dlje časa in gre dol oz. do sedaj je še vedno šlo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 12:31 pm

Univerzalno čistilo za mizarje dela čudeže, enemu znancu je uspelo odstranit tesa trake z alu oken po 2 letih, pa nobena druga stvar ni pomagala.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov