Daj si duška

Moderator: andreja

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 20, 2012 12:26 pm

Re: Daj si duška

Pregledovanje vprašalnikov v albanščini in bolgarščini ni pol tako zabavno kot se sliši :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 5:36 pm

Katja, falimiderit - al' nekaj v tem stilu! :lol:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 20, 2012 5:54 pm

Alexx je napisal/-a:
Vixen je napisal/-a:Je pa tako - lastnike psov, ki svoje pse vzgajajo enako, kot so njihovi predniki vzgajali svoje pse pred npr. 30 leti, obsojamo. Tiste, ki ne grejo v šolo in nikoli ne preberejo kakšne knjige o vzgoji psov, tudi.
Starši pa svoje otroke brez slabe vesti vzgajajo tako, kot so starši njih, knjige o vzgoji niso niti na domačih policah, kaj šele, da bi jih kdaj odprli, pa to nikogar nič ne briga.

:thanks: zadela si žebelj na glavico... al' kako že pravijo! :good:

Tole pa res ni za posploševat!!! :stop:
Starši se ponavadi (velja pač za tiste, ki ne hodimo po svetu z zaprtimi očmi) od napak svojih staršev in napak drugih staršev pa seveda lastnih izkušenj in tudi na koncu okolice....tudi kaj naučimo. Se pravi znamo mislit s svojo glavo in otroke tudi tako vzgojit. To je spet nek kalup v katerega bi želeli nas starše dati tisti, ki se zgražajo nad obnašanjem otrok (posledico vzgoje) v svoji okolici.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 20, 2012 5:56 pm

Sem pa prebrala zdaj še vse do konca in se popolnoma strinjam z navedbo, da so otroci ogledalo svojih strašev!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 6:03 pm

:O Saj nisem napisala VSI STARŠI (niti vsi lastniki psov). Mišljeno je bilo "tisti starši, ki...".
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 6:11 pm

Duško, tale kombinacija je pa morilska. Otrok ima vročino, počuti se pa odlično. Kar pomeni, da ne moreva ven, ne more v vrtec, doma pa ne počiva sploh. Danes je šele drugi dan, pa ima že toliko nepokurjene energije, da ga niti slučajno ne sledim več. :devil:
Pa še ponoči slabo spi (in posledično tudi jaz), ker ima zamašen nos. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:06 pm

Tolk enega truda za prevajanje dopisa, potem ima pa prejemnik poln mailbox! :ireful:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 20, 2012 8:50 pm

Mateja, a to bosanci?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:58 pm

aha
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To mar 20, 2012 11:20 pm

:yahoo: sezona pobiranja zlatih prinašalcev se je zgleda začela :yahoo: Če bo šlo s takim tempom naprej, bo letina nadpovprečna... :fool: Še dobro da nimam kej delat :S
Sicer pa kje bi lahko človek preživljal lepše večere kot v zavetišču <3 In to s psom, ki ga moraš nest dol, ker od samega poguma sam pač ne bo šel... In potem pač v pisarni papirje izpolnjuješ in pustiš hrabroslava prestrašenega pred vrati, ker tudi v pisarno ne bo šel, in potem naenkrat nekaj pridušeno zaropota in v trenutku sediš tkole:

Slika
Sej je prav na brzino zbasal pod mizo in stolom in potem tako "pogumno" zarl v ta strašni zavetiščni svet. :D

Sej v bistvu mi je bilo kar hudo zanj s takimi lastniki... :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 11:22 pm

Aja, tole je bil drugi zlatko v dveh dneh iz ene občine, tretji, iz iste občine, pa išče oz. bo v kratkem iskal nov dom...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 21, 2012 6:53 am

sleepy je napisal/-a: hrabroslav

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rofl rofl rofl rofl rofl

The best ime EVER!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 21, 2012 6:55 am

Frišno iz Facebooka... moram delit!!! :good:

"Če lahko svojemu otroku obrazložite, da je sv. Duh brezmadežno oplodil trinajstletno Marijo, ki se je potem poročila z veliko starejšim Jožefom, rodila Jezusa, ki je človek in hkrati božji sin in je po bičanju in mučenju umrl na križu in potem tretji dan vstal od mrtvih ter na koncu odšel s telesom v nebesa, potem lahko tudi razložite, da se včasih zgodi, da se zaljubita osebi istega spola in imata skupaj otroka."
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 21, 2012 7:21 am

Mačja mama :goodpost: jap jap mislim, da nas ima vedno več to napisano ;)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 21, 2012 8:26 am

http://24ur.com/bin/video.php?media_id= ... id=3870859

Še dobro, da imam vsaj glede cerkve že od nekdaj svoje mnjenje in mi ga hvalabogu doma niso vsiljevali v drugo smer.
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 21, 2012 9:21 am

A bi lohk tale postflafla glavobol počas ponehu k jaz res ne bi še nadaljnje par dni sam ležala. Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 21, 2012 1:23 pm

Juhu. Danes je odpovedalo še grlo. :wacked:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 21, 2012 1:34 pm

Duško, saj nisem rekla, da se mora otrok slabo počutit, če je že bolan... Ampak kakšno urico dlje bi pa lahko spal, no. 8) To, da ti ob 5.15 začne pripovedovat: "Anže bo k mamici pršu" in ti to ponovi ene 50x, kljub temu, da mu vmes že ene 10x rečeš, naj kar pride (no, ta zadnjič je bilo že "pridi ali ne pridi, meni je vseeno, samo TIHO BODI ŽE" 8) ), potem pa ob POL ŠESTIH le prileze in reče "ne bom več spal, televizijo prižgi", pa res ni fer... :dash:
In ko mu razložim, da se risanke na Pop Oto začnejo šele ob 6h, ga to nič ne moti, ampak me pač zvleče puzzle sestavljat... Vse do 70 koščkov (na škatlah označene z do 5+, on ima dve leti in pol) zna sestavit sam, ampak je veliko bolj fino, če kdo sedi zraven. :dash: Saj mi ni težko, ampak NE OB POL ŠESTIH ZJUTRAJ, NO!!! :truce: :truce: :truce:

Uffffff.... Se že boljše počutim. 8)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr mar 21, 2012 2:00 pm

:dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 21, 2012 2:16 pm

Pazi to - kar 20 dni!!!!! je nek organ rabil, da mi je sporočil, da moram zahtevo za IJZ poslat na glavni urad, čeprav bi MORAL nemudoma, najpozneje pa v roku 3 (treh!!!) dni odstopiti zahtevo organu, ki je pristojen za njeno reševanje.... :fool: :dash:
In ker je to že drugo vprašljivo ravnanje ISTEGA območnega urada, imamo k sreči tudi službe, ki so zadolžene za nadzor nad njihovimi postopki.
2 much! :dash:

Če kdo misli, da sem jaz na tem svetu zato, da me kakšen duško, ki ga kakšna bjonda obdeluje, j***, se moti. Pa če kdo misli, da bom jaz gledala skozi prste, ker on miži, ko bi moral gledat, se pa moti še bolj!

Nič, pa pejmo prosit pristojne, da preverijo postopke organa... :fool:

The joke will be on U! ;)
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov