Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 5:36 pm

Re: Daj si duška

Ko sta imela moja otroka pri 3 letih napade trme, ju nisem nikamor več peljala, dokler se to ni nehalo. Še posebej sin je bil od sile. Greva iz trgovine (čisto blizu doma, seveda), jaz polno obložena z vrečkami, ko mali izjavi: nes me! Vljudno odgovorim, da ne morem, ker imam polne roke, do doma pa imava samo 20 m. Mali dobi histerični napad, se vrže na cesto in z glavo nalašč butne ob rob pločnika. Na srečo je prišel mimo sosed, ki ga je odnesel do doma, tam sva ga položila na tla in pustila, da je odhisteriral svoje, kar je trajalo še vsaj 15 min. Tudi pogledala ga nisem in se tudi kasneje nisem na to več spomnila...

Zato imam zdaj rajši pse...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po mar 19, 2012 5:38 pm

:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 5:46 pm

Jaz sem v Leclercu videla sceno, ko se je en očka vrgel na tla poleg svojega histerično tulečega otroka in še on kričal in butal naokrog. Pa je tamau hitro nehal, vstal in na splošno ga je bilo grozno sram, ker smo vsi gledali, kaj se dogaja :lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 6:17 pm

Vixen je napisal/-a: Če bi vsaka focka padla od starša/lastnika s hladno glavo, v natančno pravem trenutku in z zadržano (primerno) močjo, te debate ne bi rabili.

Točno to.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 6:17 pm

crazydaisy je napisal/-a:Jaz se sicer na vzgojo psov nič kaj ne spoznam, samo tam pa tam si oddajo o Šepetalcu psov pogledam. Nisem še videla, da bi kakšnega psa kdaj fajn nabil, ker mu ga pač ni treba. Se mi zdi pa fenomenalen njegov pristop k pre/vzgoji.
Otročki, drage dame, so krhka, nežna, senzitivna in neskončno ranljiva bitja. Seveda morajo sprobati meje, do kje lahko, kako so sprejeti, če so pridni, ljubeznivi, veseli in če so poredni, trmasti, ljubosumni. Svoja občutja morajo izraziti, za zdrav čustven razvoj in meje morajo biti postavljene.
Ena po riti, ker je otrok splezal na dimnik bloka, in je starša strah za umret, ne bo nikogar 'ubila', batine vsak dan, ker starš ne zna skontrolirat svoje jeze, kompleksov in frustracij, pa otroka zaznamujejo za celo življenje. No, to je poanta tega odstavka v zakoniku - torej preprečiti ponavljajoče se garbanje otrok.
Pa zapomnite si - otroci so VEDNO ogledalo svojih staršev.

Podpis, pod komplet post. :good:

visova, jaz takele trme rešujem takole: če se otrok vrže ob tla na varnem, ga pač pustim, stojim zraven in čakam, dokler ne neha. Če se vrže ob tla sredi ceste, ga nesem na prvo travo, odložim in čakam, da neha. Pri teh letih pač občasno preizkušajo, kaj bodo s tem dosegli. Če ne dosežejo NIKOLI nič, kmalu nehajo. Če samo enkrat dosežejo svoje, si mrzel. :lol:
Ideja od tistega očka, ki ga je videla Cats, je fajn, ampak jaz ne bi. 8) Res pa tako jaz kot mož našega doma velikokrat ustaviva, ko joka brez veze (izsiljuje) tako, da začneva tudi midva "tulit" - ravno tako teatralno kot on. Ni 5 sekund, se že reži. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 7:09 am

Ob polnoči so mi z sms-om oz. več njih prijazni in obzirni ljudje sporočili, da je treba gipsy odpustit. :threaten: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 7:14 am

:lol: To je pa moralo bit urgentno, da niti do jutra niso mogli počakat. Le kaj bo zdaj gipsy brez blaznega zaslužka, ki ga ima, ker je pri tebi v službi??? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To mar 20, 2012 7:21 am

helena je napisal/-a:Ob polnoči so mi z sms-om oz. več njih prijazni in obzirni ljudje sporočili, da je treba gipsy odpustit.

Se strinjma! Nujno, prec, takoj in brez odpovednega roka! Mislim že nick.... prosim lepo.... gipsy??? :S :devil:

Pol te pa mi vzamemo. :mocking: Začneš v nedeljo v čistilni akciji. Plača je ista, družba enako dobra, delo pa na čistem in zdravem istrskem zraku. Pa še koga lahko v službo pripelješ sabo, če nima več kot dveh tac. Je treba peskokop spucat! 8)

Drugače pa.... a bi lahko meni kdo par ur v dan iterpoliral?
Slika

Mi še straaaašno falita una dva tedna, ki sem jih pred dvemi tedni nekako sfalila... :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 7:47 am

helena je napisal/-a:Ob polnoči so mi z sms-om oz. več njih prijazni in obzirni ljudje sporočili, da je treba gipsy odpustit. :threaten: :D

polnoči? pa več njih? :O
kaj je pa ušpičila, ti ti gipsy :lol: :lol:
sem prav firbčna, kaj bo povedala
v svoj zagovor seveda, ker takole pa res ne gre :devil:
:lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:24 am

Karkoli je bilo, bi si zaslužili še kakšno dodatno ___________, če mislijo da je sms-anje ob polnoči ok. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:40 am

Mislim pa kaj je folku, no.... Po možnosti ker jim ni hotela dati mačka za miši lovit v skedenj ali kaj takega?!?
In to ob polnoči?! ODPUSTIT?! Pa kaj si mislijo da smo, Mercator?! Prodajamo mačke na kile in fajn služimo?

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:47 am

Najbrž so jo klical nekaj pred polnočjo in se ni ravno prijazno oglasila, če se sploh je ... :D

Čeprav ... Sem slišala, kako je nekdo nekaj kupoval preko oglasa - bil je v službi, ravno je imel odmor, ogledal si je ponudbo in poklical. In res ni razumel, zakaj je bil prodajalec na drugi strani, ko se je po treh poskusih končno oglasil, tako zelo siten.
No, da je bil v nočni izmeni, je tu seveda pomemben podatek, ane :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To mar 20, 2012 9:07 am

Hojla, sem malo dlje spala, ker sem se zaradi polnočnega sms tako sekirala, da nisem mogla spat. :D V glavnem, sem sprejela klic ob 20.30 in ja, muca jim ne dam(o), ker niso zanesljivi posvojitelji. Sem pa prvič slišala, da so muci pri 8 - 9-ih letih že tako stari, da še komaj jedo, pa so zato šli vsi po vrsti od starosti. Razen zadnjega, ups, ta je izginil. Ampak naš bi bil pa samo notri, ni šans drugače. Khm, meni so se zdele šanse kar velike, pa sem rekla "ne". Pa ona hrana iz reklame je the best, kaj se pa jaz grem, saj je tako rekel tudi veterinar. Pol mi je pa že malo pokrov odneslo in sem punci svetovala malo branja in izobraževanja. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To mar 20, 2012 9:08 am

:O :dash: :fool:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 20, 2012 9:13 am

Imaš pa dober pokrov, da je toliko cajta zdržal, preden ga je odneslo. :)
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 9:20 am

Mislim... svašta.

Gipsy.. congratulations za jeklene živce, jaz bi jim par takih povedala da bi klicali policijo in gasilce, ne samo Helene ob polnoči... :mocking: :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 11:47 am

:yahoo: O, jaz sem pa zglada našla uno on/off stikalo pa sem se nazaj vklopla. :yahoo: :yeey: :dance: Sem dala don't touch it sign zraven! :D

Da ne bo kdo rekel, da ne povem dovolj zgodaj - pridete na dražbo 3.4. v Gledališče Koper? Fajn dogodek, s fajn glasbenim vložkom, fajn umetniškimi deli (nakit, slike, grafike, steklo, keramika) in najboljšo družbo. :welcome: tudi samo kot obiskovalci!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 12:03 pm

A bi ti tole raje kje bolj resno napisala? :P Kdo pa Duškota jemlje dovolj resno, da bi si zapomnil datum? :D

Enivej, Duško, uni strici, ki prekopavajo pod oknom, so danes, ko imam res lepo vročino, še posebej glasni. Še Yodi je jokal, ko so tako ropotali :(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 12:06 pm

Ooo, malo več podatkov prosim?
Kje točno je to (naslov, za tiste ki ne poznamo Kopra pa moramo strica Garmina vprašat), ob kateri uri, koliko časa bo trajalo, kaj točno je glasbeni vložek (ker če je kak Jazz, rajši ne pridem kot da se pred vsemi blamiram in kriče pobegnem ven...) in pa kakšna dela se to licitirajo, so to kakšna umetniška dela priznanih avtorjev (sam da vem al je treba s karjolo dnar s sabo pripeljat, al je to dosegljivo tudi nam navadnim smrtnikom)....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 12:22 pm

Mačja mama je napisal/-a:(ker če je kak Jazz, rajši ne pridem kot da se pred vsemi blamiram in kriče pobegnem ven...)

A si greš takoj usta z žajfo oprat, pa prste s krtačo zdrgnit! :devil: Tole bo izvajano vrhunsko in boš lahko kvečjemu odprtih ust na stolu obsedela :P

Leia je napisal/-a:A bi ti tole raje kje bolj resno napisala?

No, še dobro da duško resno nas jemlje :P :D

Bom napisala bolj uradno, samo da se uradno vabilo sfinišira. To je predvabilo za vas, ko maste lih veze 8)

Mačja mama je napisal/-a:in pa kakšna dela se to licitirajo, so to kakšna umetniška dela priznanih avtorjev (sam da vem al je treba s karjolo dnar s sabo pripeljat, al je to dosegljivo tudi nam navadnim smrtnikom)....

Vedno je razpon od do - torej cenovni razred za navadne smrtnike, pa tudi kej več. Izklicne cene so polovica ocenjene vrednosti, tako da so nakupi običajno denarnicam še kar prijazni, umetniki so pa več ali manj priznani avtorji, pa kakšen mladi ustvarjalec je tudi vmes.

Gledališče je pa drugače v centru. V bližini Titovega trga in kavarne Loggia.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov