Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 09, 2012 7:54 am

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Bom čez vikend naštudirala kdaj bi lahko tole šlo čez, ta ne dajem na licitacije v smislu: enkrat, ko bo cajt 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 17, 2012 8:48 pm

Če pri mimovrste kupiš npš. hladilnik ali kak večji produkt, a ga tudi dostavijo čisto do vrat? A samo pred blok? :D Sicer bom vprašala tudi njih, ampak mogoče ima katera izkušnje s tem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 7:41 am

Leia je napisal/-a:Ima kdo kakšne izkušnje s telefonskim ponudnikom Bobom?

Rabim eno x naročnino, kjer ne bo skoraj nobene porabe - v bistvu bi bolj ali manj samo številko imela pa par klicev bo občasno, pa tuhtam, ali se bolj splača imeti kartice ali Boba (sem pregledala njihovo stran, pa so tako skopi z informacijami, da me pač zanimajo še dodatne izkušnje) ali imate celo kakšen tretji predlog ...
Zavedam se, da so v tem primeru kartice zelo praktične, ampak jaz bom pri vsaki rabila uraden račun z zelo veliko podatki, tako da je ta vidik (torej praktičnost) dokaj nepomemben ...

No, če koga zanima: zaenkrat je čist super. Sem vzela njihov najcenejši predplačniški paket z najcenejšim telefonom (ki ne sprejema mms-ov :lol: ), ob nakupu dobiš 100 minut in sms-ov (torej skupaj je 100 enot). Glede na to, da imam zadevo predvsem zaradi telefonske številke, se splača :D Menda je pa tudi poceni, ampak imam na zalogi še kakšnih 90 enot in še nisem preverjala ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 10:59 am

Punce, kje v Ljubljani lahko kupim aluminijaste pekače (recimo 20 x 30 cm ali podobno) za enkratno uporabo? Gledam zadnje čase po tavelikih štacunah, pa imajo samo pladnje ali pa tiste za žar :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 5:30 pm

all, kolegici so v stanovanje pralni stroj dostavili.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 9:53 pm

Kul, hvala. :good:

Sem potem sicer po čudežu našla nekje napisano, da staro odpeljejo, novo pripeljejo; ne vem kako mi n-krat prej ni uspelo tega najdt. Je pa vseeno boljše, če mi kdo res iz izkušenj (svojih/od znanca) pove. :)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 19, 2012 10:22 pm

Cats je napisal/-a:Punce, kje v Ljubljani lahko kupim aluminijaste pekače (recimo 20 x 30 cm ali podobno) za enkratno uporabo? Gledam zadnje čase po tavelikih štacunah, pa imajo samo pladnje ali pa tiste za žar :(

Mislim, da imajo tole v Eurospinu, vsaj meli so jih pred časom.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 7:44 am

Pri teh dostavah na dom je včasih odvisn od dobre volje dostavljalca, meni so na primer kamin dostavil pred vrata stanovanje, medtem ko so mi postlo dostavil samo do bloka - ampak to so bli drugi ponudniki, da ne bo pomote.

Glede pekačev pa vem da so jih mel v Mullerju pa v Eurospinu tud.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:21 am

V bistvu se je treba pozanimat pomoje, če firma ponuja dostavo do vrat. Tukaj pri meni mislim da bo šlo, ker gre staro za novo.

Če pa recimo firma ponuja dostavo do vrat, pa dostavljalec sam tega ne bi naredil, potem bi se šla pa kregat. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:44 am

Ma, pogosto je dostava do vrat dostava pred bajto :D
Kolegica je imela tako smolo: svetel kavč iz tkanine so ji odložili pred hišo na pesek - in ravno je začenjalo deževat ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:49 am

No dobr, pred hišo bi šlo če bi imela hišo, pred blok je pa nekaj drugega. :) Smo sicer že dobili kavč pred blok (sicer doooolgo nazaj), pa se tega ne grem več. En bo že prinesel do vrat, tisti bo pa pač tudi zaslužil. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 8:54 am

Mja, tudi tu ni bilo fajn, da so dobili pred hišo - kolegica je bila sama doma, kavč pa naj bi spravila v drugo nadstropje :D
Jaz se pri prenašanju zadev v višja nadstropja zanašam samo še na nekaj kolegov, ki so mi/nama res že večkrat priskočili na pomoč. Je pa tudi res, da imam dovolj velik avto, da lahko sama pripeljem tudi hladilnik iz trgovine :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 9:42 am

Pri GA mam v spominu, da je malo za doplačat, če želiš, da ti nesejo v stanovanje. Vsaj pred nekaj leti je bilo tako.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 10:22 am

Cats je napisal/-a:Punce, kje v Ljubljani lahko kupim aluminijaste pekače (recimo 20 x 30 cm ali podobno) za enkratno uporabo? Gledam zadnje čase po tavelikih štacunah, pa imajo samo pladnje ali pa tiste za žar :(

Si že našla?

Lahko jaz malo pogledam, samo dostava bo komaj čez 14-20 dni. Če ti je v redu, napiši. :)
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 10:58 am

O, punce, super ste <3 Počakaj, prosim, da bo Eurospin najprej prečekiran - če pa nikjer ne dobim, ti sporočim! :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 20, 2012 5:07 pm

Saj tukaj bo tudi ena malenkost za doplačat, ampak mi to ni problem, dokler lepo prinesejo in odnesejo. :) Pravjo da je recesija, kar naj se trudijo. :devil: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 23, 2012 10:03 pm

Evo mene opet :D :D

Zdaj pa iščem nekaj bolj kompliciranega: zanesljivo osebo, ki bi enkrat na teden ali po dogovoru pospravljala dvosobno stanovanje v Ljubljani. Če koga poznate, da išče tako delo, prosim na ZS.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 1:33 pm

Moja vinika ni še niti začela poganjat, zdaj mi pa ni jasno, a je še prezgodaj ali pa slučajno ni preživela mrzle sibirske zime. Kdaj začne spomladi divja trta poganjat listke? :blush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 5:00 pm

Lahko da je še prezgodaj, pri mojih starših tudi še ni nobenih listov, samo brsti, pa je na zelo sončni legi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 04, 2012 5:12 pm

naša (pa smo na primorskem, zelo topla pomlad, sončna lega) se je komaj zdaj počasi počasi začela malo zbujat.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost