Tri odpeljane in zaposlene mačke (no, vsaj dve .... no, vsaj ena

) vam iz malega stanovanja z velikooooo igračami voščijo en dober večer ...

žogocesto so nekateri usvojili hitreje kot drugi ... ekhm
(ravno prejle je šla Šapte malo štokat noter ... pa ne tam, kjer je žogica
)
Kljub inštrukcijam starejšim damam v našem gospodinjstvu še vedno ni nič jasno ...

"A vidiš, to žogco je treba ulovit." "Eh?"

"Bah! Al jaz ne znam dobr učit al pa eni preprost ne kapirajo."

"Ampak prav vse sem ji točno razložila, res ..."

"OK, dvignem roke. Če ne gre, pač ne gre. Tud moje učiteljske sposobnosti ne bodo pomagale."

Sicer vam pa moram povedat, kako me je Viva nahecala za 1. april. Noben me ni razen nje!
Popoldne sem šla k fantu in bila pri njem do kake 8h zvečer. Ko pridem domov, me vedno pridejo pozdravit vse tri. Včeraj ... Vive nikjer. Jo začnem iskat, najprej še mirno ... Vive nikjer. Pregledam vse običajne kotičke, kjer bi lahko bila ... Vive nikjer. Itak se mi je čudno zdelo, ker vedno pride takoj. No, panika je naraščala iz minute v minuto, tečem na balkon, vmes frantično premišljuejm, če sem ga pustila odprtega oz. če sem njo pustila na balkonu in da je ušla ... Že skoraj na robu solz pokličem fanta, ki mi je prijazno svetoval, naj se najprej umirim ... no, še ni do konca povedal, odprem predal predalnika in ... o lej, Viva!

Kako je prišla v zaprt (!) predal in ga še zaprla za sabo ...

Kdo bi vedel. Razvili smo teorijo, da je ona pač zlezla v predal, potem je pa mimo prišla ali Peri ali Šapte in - opa, predal se je kar sam od sebe zaprl

(Ker, treba je priznat, tu neke ljubezni ni in je še nekaj časa ne bo. Kvečjemu je trenutno tu nova moda - "dajva se dve sedemkilski mački združit proti eni trikilski, bomo vidli, kako bo potem pogumna

)
Kakorkoli! Kdo bi si mislil, da me lahko za 1. april naheca ravno tale nedolžni obrazek

"Kaj? Jaz? Jaz pa že ne ...

Ne morem verjet, da me obtožuješ takih stvari, medtem ko ti jaz pomagam sortirat perilo."

lahko noč!