Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 12:09 pm

Re: Daj si duška

jah, sej ponekod še vedno zahtevajo ta listek pa sitnarijo, ampak še ko sem jaz delala v komisiji (pa že kar nekaj časa ne več), so nas učili, da je obvezen osebni dokument, listek pa ne.
in kako pogosto moraš pokazati osebni dokument, ko prideš tja? jaz jim osebno nalašč tlačim pod nos, pa sploh ne vejo, kaj bi z njo :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 15, 2012 12:23 pm

:girlsad: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :dash: :dash: :devil: :dash: :girlsad: ....................... ni pomagalo...................... eh razočarana na polno........... lahko grem prosim domov, ker nebom vzdržala do 15.00 tukaj res nebom.....kako zadržiš solze ma katera recept????
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 12:47 pm

Jaz mam en zlo zdravju škodljiv recept...v enih težkih časih sm edin tko nehala jokat, da sm čik pržgala. Sam sj pravm, da je to zdravju škodljivo in odsvetujem.. :S
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 15, 2012 12:54 pm

Iskrica ne pomaga........ :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 12:55 pm

Sicer ne vem zakaj se gre ampak, da bi se pa v službi zmenla, da greš prej domov pa ne gre?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 1:21 pm

ugotovila ravnokar, da določene osebe zmorejo odgovorit le na eno postavljeno vprašanje, če jih je več se je lažje potuhnit..... :dash:

pa sem milsila, de sem jaz extra blond?..... :fool: :devil:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 15, 2012 1:36 pm

Če je glih služba kriva za moje razpoloženje.....

Florina jaz tudi ugotavljam isto...

Kaj ko se zapre en list in se drugi obrne je potem kaj boljše?
Tak dovolj jamranja, sonček je prav fajn bo tulit v dravo popoldne, potem pa gremo dalje a ne?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 1:47 pm

Ti kar pojdi tulit v Dravo :D , jaz ne morem, tu je samo potok nevemmuimena :P . Sonček pa res sija :sunny:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 1:55 pm

Hehe, če hočem jaz tulit v tekočo vodo, lahko tulim samo v mačjo fontano (ali v odprto pipo, ampak to ni ekološko 8) ). Važno, da pomaga. ;)

Hanika, :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če mar 15, 2012 4:45 pm

:wacked: o, bom dojela počasi.... :dash:

Nedavno naj bi ena brihta, ki kot kaže preverja obalne posvojitelje, zapisala (žal je tema izginila), da je ZM porihtan, zdej ostane samo še obala.... :fool: (kul, bojo zobarji zaslužili! :good: )
Juhej! Dojela sem! :good: Če kaj zastopim dogajanje in oddajane živali po 15.2.2012 je za združena zavetišča sprejemljivo oddajanje psov na verigo in izginjanje (al kaj vem kako in kam jih skrivajo) mačk. :good: Juhej, welcome in the 80's! :clap:

Nihče iz obale ni nikoli trdil, da so vsi psi perfektno oddani, tudi zasledovali smo jih že po Sloveniji... pri nekaj 100 oddanih psov na leto v 10 in več letih bi bilo že v teoriji nemogoče kašenkrat usekat mimo. Pri nekaj oddanih psih tolkokrat v temo brcnit je pa tudi svojevrstna umetnost. Če bi svoje najprej preverili bi bilo boljše... :sweep:

Dost mam... grem luftat možgane... too much.... Slika Slika Slika :dash:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 15, 2012 7:07 pm

Ne vem, a bi se jezila ali bi jokala. Pa vse, kar hočem, je razmišljati s svojo glavo in ne pustiti si srati po omenjeni glavi. Pa še to je očitno preveč. :shout:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 8:19 pm

Tale duško je pa za prekmursko komunalo: ko jih je naš vrtnar, ki je prišel porezat drevje, vprašal, kam lahko odpelje zeleni odrez, je dobil odgovor: "Kar tam za Muro odvržte. Al pa v reko. A da bi kazen plačali? Ne, to mi že skoz delamo tko!" :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 8:40 pm

sansa je napisal/-a:Ne vem, a bi se jezila ali bi jokala. Pa vse, kar hočem, je razmišljati s svojo glavo in ne pustiti si srati po omenjeni glavi. Pa še to je očitno preveč. :shout:

sansa, pa to je dandanašnji ja največji greh :rolleyes:
Samo eni (očitno tudi ti :good: ) imamo pač dolgo lajtungo in si tega kar ne damo dopovedat,
pa če ti še tako se...jejo po omenjeni glavi :D .
Važno, da lahko človek sam s sabo živi in se z mirno vestjo pogleda v ogledalo. Za veliko njih tega ne
bi mogla trditi.
KJG 8)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 15, 2012 9:09 pm

O.k... morem... ker drgač me bo raznesl.... :dash: :bad: :devil: :S :negative: :'( :girlcry: :shout: :aggressive: :threaten:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 15, 2012 9:36 pm

Luna :*
Dragi duško jaz sem se razjokala za 5 mesecev nazaj in 5 mesecev naprej, pri Dravi se raje nisem drla, ker nakoncu koncev bi se še račke prestrašile :) to je to....jutri pa prosim, da me spomniš, da se vstanem z desno nogo.... Dovolj imam teh slabih dnevov in če določenim dol visi za vse potem bom pač jaz spet tista katera se bo izpostavila in ne bo tiho!!! Tak!

Pa lahko noč vsem skupaj :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 15, 2012 10:55 pm

ko pogledaš "novi prispevki" in je pri večini zadnji prispevek tvoj - majkomilo, je skrajni čas, da greš počas spat, anede... :mocking: rofl

ej punce, jutri je pa HBDJP! :yahoo: :clap: :dance:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe mar 16, 2012 12:01 am

aaaaaa ***** in dhl, wtf je vajin problem???? a LAHKO prosim že dobim praskalo in a mi lahko PROSIM zaračunate pravilen znesek??? :dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe mar 16, 2012 7:04 am

Včasih je treba samo dovolj dolgo spat, pa so stvari in prava volja spet na pravem mestu. :dance:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 16, 2012 7:53 am

jernejch je napisal/-a:aaaaaa ***** in dhl, wtf je vajin problem???? a LAHKO prosim že dobim praskalo in a mi lahko PROSIM zaračunate pravilen znesek??? :dash: :dash:

Retro Merkur, težave pri komunikaciji, dostavah, računalih... Saj bo ;) Se potem sčasoma človek navadi planete pogledat preden karkoli naroča :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 16, 2012 8:15 am

Tecka je napisal/-a:
jernejch je napisal/-a:aaaaaa ***** in dhl, wtf je vajin problem???? a LAHKO prosim že dobim praskalo in a mi lahko PROSIM zaračunate pravilen znesek??? :dash: :dash:

Retro Merkur, težave pri komunikaciji, dostavah, računalih... Saj bo ;) Se potem sčasoma človek navadi planete pogledat preden karkoli naroča :D

Ta Merkur ma pa res zmer prste vmes. :S
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov