Re: Kdo bo vodil Zavetišče Maribor oz. držite pesti, prosim!

Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
moksa je napisal/-a:jernejch, potemtakem nihče ne more pričakovati dialoga. Nekdo mora prvi začet - z dialogom, namreč. Sem imela sinoči en dolg razgovor na to temo (dialoga, ne živalovarstva) in prišla do zaključka, da če nekaj hočem, moram nekaj tudi dati od sebe. Pa kak ne pretirano pomemben princip pohoditi, kakšno besedo požreti. Ne gre drugače, če ti je cilj (v tem primeru dobrobit živali) pomemben.
udomačen tiger
Kraj: Koper
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
helena je napisal/-a:Dobrobit živali. Meni je eno figo fajn, če sama oddajam v superduper domove, če nekaj deset km stran živali po bednih 30 dneh letijo v skrinje ali na ketne. In da to nekateri celo odkrito podpirajo. Klinc pa taka dobrobit, pa priden in tiho bit, da ni špetirja, četudi veš, kaj se dogaja.
čvekava papiga
udomačen tiger
čvekava papiga
udomačen tiger
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Ne, zajla ni boljša. Boks pa tudi ne. Ah brez veze...
udomačen tiger
jaz več nevem kaj vam ljudje ni jasno? ste vsi tako hudo odpelani? pa kaj pol če spi v boxu.. al pa v hlevu? .. mački tudi hodijo v hlev v seno spat ker je toplo.. ko majo mački mlade jih vedno v hlev skrijejo.. kaj ste to samo za eni .. me res zanima no.. kmetija je kmetija.. vse živali so zunaj.. da ste res neverjetni..
katja je napisal/-a:Izjava zavetišča na FB:
Iz ogleda lokacije, kjer biva Max: danes smo obiskali gospoda, ki je v začetku tedna posvojil Maxa. Kuža biva s še dvema kužkoma in predvsem s starejšim se ne razumeta najbolje. Max ni na verigi ves čas, uživa tudi v teku na bližnjem travniku in njivi. Gospodu smo razložili, da ne želimo, da je Max na verigi in dogovorili smo se, da bo v roku enega tedna postavil boks, kjer bo Max bival, dokler se ne navadi na oba druga kužka. Max ima vodo, hrano, senco, spi pa v hlevu, ki je lepo urejen. Obljubili smo, da se čez en teden vrnemo in preverimo izpolnitev danih zavez.
Skuiki je napisal/-a:"Boljša" v smislu, da mi ni jasno, kakšno izboljšanje za žival naj bi bilo, da se psa premakne z verige v boks (ki vprašanje, kakšen je).
udomačen tiger
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov