Dej Hacinka nehaj bit taka egostika, no, če se deklice nimajo s čim drugim za ukvarjat. Če sem iskrena, jim mogoče celo malček zavidam, da se znajdejo,

ne pa jaz butec,

ki se ukvarjam s teorijo izvajanja javnih služb in javno-zasebnega partnerstva...

Kaj hudiča pa mene to briga?

Zna bit, da bi se bilo bolj zabavno s tabo ukvarjat, pa s tvojimi načrtovanimi (vstavi poljubno)

Čeprav tudi tole ni čisto za stran vršt, no. Kmalu mi bo recimo čisto jasno kako je s koncesijskimi pogodbami in javnonaročniškimi razmerji. Obe razmerji sta si enaki v tem,
da zasebni subjekti konkurirajo za pridobitev posla, zaradi ekonomskih koristi torej in gre za odplačna razmerja.
In še malo, pa bom štekala zakaj se nekateri/nekatere razburjajo, da je premalo podeljenih koncesij (ker za javne dobrine in javni interes razlike ni)
Ker namreč s koncesijo javne službe se podeli
posebno in/ali izključno pravico za izvajanje dejavnosti javne službe, z javnonaročniškim razmerjem pa se le odda naročilo za izvedbo storitve.
Now i got it!

Enkrat bi se šli tržno gospodarstvo, pa posle, drugič pa rajši kakšne trajnostne garancije... ahaaaaaa