Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 8:37 am

Re: Daj si duška

Ok, kako imaš lahko v naročniškem paketu zastonj prenosa 100mb, porabiš jih 88mb, in imaš že za doplačat 16 eur? Ne štekam in ne morem ugotovit kaj je fora! :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 10:39 am

Pojdi osebno tja in preveri in reklamiraj. Postopek reklamacije je navadno tista zadeva z najdrobnejšem tisku na položnici ;)

Jaz imam tudi cel kup telekomunikacijskih Duškotov:
Prejšnji mesec sem zamenjala internet/tv-paket in vsa srečna odprem položnico, da vidim, kako prijetno manjša bo ... Pa sem dobila še višjo položnico :dash: No, ugotovila sem, da so mi dodatno zaračunali še dve storitvi, ki sta itak vključeni v novi paket. Grrrr.
Potem sem hotela prekinit eno naročnino, katere vezava se je iztekla včeraj (nedelja in še jaz v tujini), in so mi naračunali tako visoko "kazen" za predčasno prekinitev, da sem se odločila, da grem zadevo raje urediti danes. Ker se pa nikakor ne da urediti tako, da bi jaz vnaprej odpovedala zadevo z nekim kasnejšim datumom :dash:

In en netelekomunikacijski Duško:
Ni prav veliko takih ziherašev, kot sem jaz, ampak ko nekega lepega večera le nisem preverila vseh morebitnih zapor na cesti, so ravno tisto cesto, po kateri sem nameravala, zaprli. In tako sem veselo sredi noči lezla po takih in drugačnih prelazih in srečevala srnice in lisičke ... Vsaj sopotniki so bili zelo navdušeni. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 10:49 am

In še en Duško: očitno prva kava še ni prijela, ker toliko tipkarskih napak v enem zapisu mi pa že dolgo ni uspelo.
Bo bolš. Grem po še eno kavo. :morning:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po mar 12, 2012 10:57 am

rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Albert Einstein.

rofl
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 12, 2012 12:42 pm

Oujea. Včasih še sami kaj malega prispevamo... :girlblush: 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 3:37 pm

Doprinos posameznikov niti ni tako zelo skromen...
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 4:02 pm

Duško, zdej se pa odloči, če hočeš da kej naredim naj me neha hrbet bolet, če pa že hočeš da me tako grdo boli hrbet, pa prosim zrihtaj tako da bom lahko cel dan ležala, ok?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 4:47 pm

štos bolečin v hrbtu je lih v tem, da NE smeš ležat :O ...no, vsaj tiste moje so ble take pasme, ne vem pa, če velja za vse.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 12, 2012 5:01 pm

A je res preveč pričakovati, da bi mi en tam gori (al pa doli) pustil vsaj en cel dan uživati v zadovoljnem in prešernem razpoloženju. Kje pa, me je treba takoj lop po glavi. Naj oba KG, pa še koga zraven, če ima slučajno prste vmes :devil: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 6:00 pm

Oaza: jaz pa če počivam je še okej, kakor hitro pa obremenim mišice, vidim vse zvezde...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 6:38 pm

Ko sem imela jaz vnete hrbtne mišice sem tudi mogla ležat, ker bi s premikanjem vse še poslabšala... že tako sem bila praktično nepokretna 2 dni, potem so pa tablete in gretje nardila svoje. Verjetno je res odvisno kaj točno je fora bolečine. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 6:41 pm

Mačja mama, če boš mimo Ljubljane kaj okrog hodila, se oglasi pri moji mami, dobiš fizioterapevtsko obdelavo zastonj. :)

Duško, hvala ti za intuicijo. :good: Lepo je vedeti, da moji dvomi niso samo izraz tega, da sem pač bitch, ampak tudi, da oseba ni ta prava. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 6:55 pm

Mene je tud enkrat v hrbtu usekal (ne v križu ampk bolj pri lopaticah) pa sem mislila, da se nism dobr raztegnila in sm se pol probala raztegnit, no rezultat je bil tak da sm šla na urgenco po dve injekciji da sm sploh lohk žvela :lol: Tko da ja...je odvisno od česa te boli, meni so se baje neki mini diski premaknl k so ob hrbtenici kar se kr pogosto dogaja sploh pri kakšnem gibu k daš roke pred sebe pa gor, np. pospravljanja posode v omarce :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 7:36 pm

kaj narest, če si tolk zmatran, da še zaspat ne moreš? :S
Prmejduš, da še po celi sobi razsutih bobi palčk ne bom posesala, mačjad razbojniška :devil: .
Še ornk duškat se mi ne lub :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 7:52 pm

Včasih namesto fizioterapije za bolečine v roki, ki so posledica zjeb**** vratnih vretenc, pomaga tudi črn zavetiški pes, ki vleče na vso moč. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 7:59 pm

Upam, da si ga poplačala za profesionalno kiropraktično storitev. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 8:14 pm

Njemu je bila kar sama vleka najlepše plačilo. :D Meni pa tudi. <3 Priboljški so bili krneki.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 8:27 pm

:O Jaz sem pa misnla da ti zanalašč tko hitro hodiš...
:mocking:

Bemtiš... :fool: Baje, da denar leži po cesti, samo je klinc, če ga ne znaš pobrat, :fool: Ker ko pobereš psa, maš dve možnosti - ga pelješ v zavetišče, pa nardiš nekaj stroškov sebi pa lastniku še več, al pa loviš odprto najbližjo veterino, kjer ugotoviš da je čipiran :good: No, pol ugotoviš še, da v CRP ni telefona, sta pa zato kar dva naslova :good: No, pol so možnosti že kar tri - ga pelješ v zavetišče, na prvi naslov al na drugi in če nisi ravno Viranat, izbereš eno od treh obstoječih možnosti in izvedeš dostavo na dom. No, pol ti na nogo skoraj trešči skala, ki se lastnikom od nekje odvali, pol je pa full hec, ko šele čez nekaj časa dojamejo kaj so slišali in debelo pogledajo:"Kje ga maste? V avtu? :O Kako ste ga pa prijeli?"
:D Sej v resnici sva se pomatrale dve z občutno pomočje pasjega sodelavca, pred veterino sem se pa morala znajt kar sama... pa je šlo :dance:

V glavnem se zgodi, da pes pobegne. Tudi kakšen star in naglušen. Je pa full fajn, ko so lastniki veseli in hvaležni, da ga je nekdo zadržal in je zdej varno doma. In full fajn je, ko sami od sebe vprašajo "Kolko smo dolžni", pa rečeš "Nič, uredu je, samo pazite ga."

Kako že gre uno... liter bencina, xy evrov, pes doma in dober občutek - neprecenljivo. Pa glej ga zlomka, črn je bil :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 8:32 pm

Ti si pa ful prijazna. :D Jaz pse VEDNO peljem v zavetišče, da bodo lastniki ob plačevanju prevzema psa le pomislili, da bi bilo bolj pametno imeti pod kontrolo. Če se le da, še pokličem zavetišče, da je račun za psa še nekoliko višji. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 12, 2012 8:37 pm

Sem najprej hotla bit kao huda :threaten: , ker me kao zafrkavaš. Pa si me mogla, ne! :S Kok naj bom kao huda, če sem pa lužasta. :truce: Presneta Šlepi. :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov