Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 8:16 pm

Re: Daj si duška

Po (šele enem) kozarcu J.P.-ja sm pršla do razsvetljenja...jaz sm taka novodobna nuna. :lol: Vem, da je čist izven konteksta pa da nobeni ni nč jasn ampak ahahaha :lol: :lol: Aaah the irony. rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So mar 10, 2012 1:33 am

:D Pa kaj te pa briga, če ni nobenemu nič jasno, sej je menda tvoje razsvetljenje. :good: Drugi nej si pa svojo flašo odprejo! :D

slavica je napisal/-a:mehael je po moje dehael z metlo :D

:good: tko nekako. Lahko tudi s heleno :D MH Logistic :rolleyes:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 10, 2012 9:22 am

Hanika je napisal/-a:Dragi duško povej ti mojemu dragemu, da mi2 enostavno ne bova preživela samo z enim avtom, ker ob naši avtobusni povezavi v totem gnilem mariboru bi do službe mogla it na dva avtobusa a z avtom mam do službe glih 5 min :dash: :dash: :dash:

Dejva pogledat iz vseh zornih kotov, če se boš potem lažje odločila. ;)
Če imaš do službe z avtom 5 min, potem imaš peš 10 in z biciklom 7. Je za razmislit o alternativah, ki so cenejše in dobre za tvoje zdravje. A je res vredno popravljat in registrirat dodaten avto zato, ker se ti ne ljubi imet 10min sprehoda? ;)
Meni recimo življenje brez avta ni izvedljivo, ker imam do službe z avtom pol ure avtoceste, z vlaki bi pa zabila vsaj eno uro v vsako smer. Dokler sem še imela moža, sva se vozila večinoma skupaj v službo, ker sva delala v isti firmi, tako da čist objektivno gledano samo za službo bi bil en dan dovolj. Ampak če sva imela po službi vsak svoje plane, je blo pa dosti lažje, če sva šla vsak s svojim...
Seveda gre še za svobodo - da lahko gresta popoldne/zvečer vsak na svoj konec po opravkih ali druženju, pa se pri tem ni potrebno prilagajat in usklajevat.
Potem glede unih 7 let. To si rekla, kot da gre za neko staro kripo, kar ni res. Če je avto lepo ohranjen, ga popraviš in ti lahko dobro služi še vsaj naslednjih 5 let, najbrž še precej dlje. Če je fejst zmahan, pa vanj ni vredno vlagat.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 10, 2012 9:25 am

Aja pa čist moje osebno mnenje: da imata samo dve osebi skupaj tri avte, se mi zdi pa res totalno preseravanje, ker že sama registracija ni lih poceni šport. Jaz bi na tvojem mestu prodala (za drobiž) unega starega, tanovejšega pa popravila. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 10, 2012 10:37 am

Duškoti:
začele so se kotitve :dash:
sanjalo se mi je, da sem fasala dva natričetrt dudarja :dash:
eni mački so menda lepi, eni pa menda niso lepi... :dash:

antiduškoti:
en muc, ki prej menda ni bil lep, ja ratal "ša kar lep" :clap: 8)
pogledi v ena okna tam čisto na vrhu mi vsakič znova tko lepo toplo pri srčku naredijo.... :angel:
jutri greva z divo na obisk :yahoo:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So mar 10, 2012 6:23 pm

Tupervečki brez skrbi, to da imava tri avte je samo začasno, ker je nakup tretjega bil čisto nepričakovan ampak se je pa izplačal...V službo bi z veseljem šla z kolesom, samo dejansko kar en del poti ni pločnika pa v mariboru so taki norci, če se je ženska v mene zabila ko sem bila v avtu, kaj bi šele bili na kolesu. Ampak ker se počasi tako selimo, bom verjetno ali na kolo ali na avtobus tudi sama šla ;) p.s. oni 7 let star avto boma popravila, onega 17 let starega ali koliko pač je pa bom nekomu "podarila" dokler je še registriran....

Dragi duško zakaj si nam vzel prijatelja, očeta....Zakaj njega? Kaj res morejo na drugo stran mavrice ljudje kateri v življenju delajo samo dobro, kateri so zdravi, se trudijo živet zdravo...Ah zakaj? :(
Dragi prijatelj umrl si zapustil si nam pa lepe spomine še zdaj nemorem verjet, da se ti je zgodilo to tam nekje kjer si želel samo uživati s svojo ženkico, joj upam, da ona preživi polet nazaj....Ah...
Pozdravi mi oba dedka se vidimo enkrat na drugi strani, bomo spili eno cuba libre :8 :( :( :( :( :angel:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So mar 10, 2012 6:50 pm

Hanika sožalje :(

Meni je tudi danes umrl dedek.. popolnoma nepričakovano, ker je bil še včeraj čisto ok..
Tako da me zdaj poleg vsega čaka še organizacija pogreba..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 10, 2012 7:34 pm

Sožalje obema....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 10, 2012 8:21 pm

Sožalje tudi iz moje strani. :girlsad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 11, 2012 10:04 am

Moje sožalje obema.

Duško, a če je otrok za spremembo zdrav, moram pa jaz zboleti, al kaj?? :dash:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 10:17 am

Hanika, alexy.... to so trenutki, ko jaz ostanem brez besed, ker ne znam povedat prav nič... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 12:43 pm

Sožalje obema. :(

Duško, da mi na ramo pade živalska lobanja, ki je prej brez problema 30 let visela nad vrati, je pa malo khm. :scratch: :scare:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 2:50 pm

To pomeni, da je že čas za spremembe in ne rabi več tam viset!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 6:13 pm

rozika je napisal/-a:Duško, da mi na ramo pade živalska lobanja, ki je prej brez problema 30 let visela nad vrati, je pa malo khm. :scratch: :scare:

Ma prav res! Tole je too much! :aggressive:

Lahko bi ti že prej! :P
:mocking:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 6:23 pm

Po stari tradiciji mi je uspela sestra dvignt pritisk do plafona v nekaj sekundah :dash: :dash: :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 6:31 pm

Trixi žal ni moja hišica, tako da bo kar tam ostala (kot vegi pa res nebi imela lobanje nad vrati). Sleepy tja hodim manj kot eno leto, enkrat na teden, tako da ni bilo prav veliko časa da me "napade". :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 6:57 pm

Razne lobanje, trofeje, nagačene živali ipd. zelo nerada vidim. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 7:07 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Po stari tradiciji mi je uspela sestra dvignt pritisk do plafona v nekaj sekundah :dash: :dash: :S

Tudi moja to obvlada. Pritisk in žolč. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 8:20 pm

Kdaj veš, da si v družini zbirateljev? Ko starši lažejo svoji hčeri, da je pravkar posvojeni pes "prišel k nam samo za 3-4 mesece, da ga poihtamo, potem gre pa naprej..." :lol: :lol: :lol: Nekako dvomim, da je moja sestra nasedla. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 11, 2012 9:02 pm

O čaki malo, da zbirateljev pa še faliiiiiiii :P

rozika je napisal/-a:Sleepy tja hodim manj kot eno leto, enkrat na teden, tako da ni bilo prav veliko časa da me "napade". :D

Eh kaki napade. Eno leto je pogum zbirala, da se dol vrže pa študirala, če jo boš ujela :P

:fool: Kakšen patetičen, pomilovanja vreden izgovor, da so se zavetišča zaradi fejk prijavljanja (a res? A kr fejk? rofl) in radovedne javnosti neprodušno zaprla. A v obalno zavetišče pride pa javnosti iz kakšnega drugega planeta? :fool: Pa zakaj Turk ni neprodušno zaprl vrata? Pa Gmajnice tudi ne.

đizs... :fool: a to sploh še kdo kupi? :O

Še dobro, da so v precejšni meri (ena pa v celoti) financirana iz javnih sredstev. Kaj pa če bi še - vzajemno seveda - javno blagajno neprodušno zaprli? :scratch:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov