Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 9:38 am

Re: Daj si duška

Larina, nujno, takoj prvič, ko ti bo šel na živce, mu vrni s tvojo kitaro - istočasno. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 9:45 am

Opa, Larina metalka??? :punk:

:punk: <- aja, pa admin/moderatorji, jst zahtevam preimenovanje tega smajlija!!

Ampak ja, danes je očitno en tak dan za karmo. Bully ki mi je težil v tretjem razredu osnovne je prišel v moje podjetje prosit za službo... :devil:
Se mi zdi da ga bojo celo vzeli za par mesecev.
Decisions, decisions... naj mu spremenim življenje v pekel ali ne?!?! :devil: :devil: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če mar 08, 2012 9:54 am

Itak da ne! Halo? Kaj pa je lepše od flegmatičnega srkanja kavice :coffee: in opazovanja, kako si nekdo grize nohte in sprašuje bo al ne bo? "Sladko" pričakovanje kdaj bo? Kaj bo? Slika
:mocking:

You got the power :punk:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 9:55 am

Mačja mama - bodi boljša... ;)

Larina - :lol: :lol: :lol:
Naš je enkrat na sosedovo jugo folklorno harmoniko, nabito do konca (jao to je res težko poslušat, no....) , nabil kontra - Atomic Harmonic...jap, vsake toliko me mal preseneti! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če mar 08, 2012 10:06 am

Mačja mama, ne ravno metalka, bolj starorockovsko in alternativno usmerjena. Se pa lahko za "posebne priložnosti" spremenim tudi v kaj v stilu Cradle of filth :devil: .

No, zaenkrat se takih metod izogibam, ker bi najbolj nastradali bližnji sosedi (harmonikaš je dejansko 2 nadstropja niže) in upokojenci, ki so ob takem času doma.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 10:33 am

Larina, jih obvestiš, da bodo občasno "izredne razmere", dokler ne bo za vse prav. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 12:50 pm

Larina, jaz si pa zlahka predstavljam, kako ti pozvoni na vratih in te vpraša, če bi mogoče ustanovila bend z njim :lol: (pa če bosta nastopala na veselicah, bosta kar fajn zalužila, tako da razmisli ;) )

:lol:

PS: sej vemo, ane, ko se ena vrata zaprejo, se po navadi nekje odpre okno ;) pišuka, sem jaz en optimist :fool: no, ampak okno se je odprlo, kar tudi ni tako zelo slabo, ane :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 1:20 pm

Dragi Duško, kaj nam pove o nas to, da imamo 500+ strani duškanja in usranih 5 strani razlogov za srečo? A ni škoda tolk ene energije samo v p**denje usmerjat? :S
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 1:34 pm

taperverčki je napisal/-a:Dragi Duško, kaj nam pove o nas to, da imamo 500+ strani duškanja in usranih 5 strani razlogov za srečo? A ni škoda tolk ene energije samo v p**denje usmerjat? :S

:goodpost:

Čeprov je pa res, da je tle 15% pi****** pa preostanek klepeta :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 2:15 pm

ne, ni škoda energije v pi**enje klele v Duškotu usmerjat, če ti to pomaga, da je ne stresaš tam, kjer boljš, da je ne...
tko da ajde, veselo na delo:
:O :O :dash: :fool: :fool: :fool: :dash: :dash: :bad:

uf.....fajn sede! :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 2:51 pm

:goodpost: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 3:46 pm

rofl rofl rofl
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 4:02 pm

P.s.:
pa tistole pi**enje sploh ni blo testno, ampak čist tazaresno! :lol:
Bogami, je res res pasal... 8)
Drgač je pa danes moj dan hudo nasmejan :lol: rofl in tega sem jako vesela. :good:

aja taperverčki - sej v Duškotu so tudi antiduškoti, to so pa v bistvu teme za v guno temo, sam` so mal zašle. :lol:
Etoti, vse pojasnjeno. 8)
rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če mar 08, 2012 4:04 pm

Leia je napisal/-a:Larina, jaz si pa zlahka predstavljam, kako ti pozvoni na vratih in te vpraša, če bi mogoče ustanovila bend z njim :lol: (pa če bosta nastopala na veselicah, bosta kar fajn zalužila, tako da razmisli ;) )

Ja, ja, zaslužek bi bil zagotovo hud, bi vsi plačevali... Samo da nehava igrat :lol: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 08, 2012 4:47 pm

Biznis je biznis! :D Kaj oni plačajo, je pač postranskega pomena :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 08, 2012 6:01 pm

Dragi duško, če že jaz zadnje dni nimam sreče z ničemer, potem prosim naj jo ima moja sestrica ;) V soboto se dobi na kavi z enim super fantom in ji res privoščim, da bi se ujela hihi (je bolj zmenek na slepo on je njo enkrat videl ona njega ne, on o njej sanja že od januarja tako da) p.s. sem že rekla da je res super dečko ;) Prav privoščim ji, da bi tudi njo enkrat en fajn razvajal in se ji posvečal, ne da vsi samo gledajo na njeno zunanjost in mislijo samo z spodnjo glavo :dash:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe mar 09, 2012 9:45 am

rofl rofl rofl

@Marko Haluzan (FB): Če greta na njegov profil se opazi, da ni glih tip, ki bi se vključeval v pasje borbe. Zgleda, da ima rad živali

@Marko Haluzan (FB): Nisem glih iskal njegovih komentarjev na druge teme in niti me ne zanima...

@Marko Haluzan (FB): Mislim, da sem potrdil svoje bistvo.

@B.T. (FB) Punce, Hajdinjakova mhm 55 razcepljena osebnost...gospod hajdinjak himself je Marko Haluzan hahaha, skoraj sem se specializirala na razkrivanje njegovih profilov...

rofl rofl rofl

A to je pregovor "dobro blago se samo hvali" v besedi in praksi? rofl
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 11:36 am

Ta bi se pa res rad kloniral, tolk si je všeč! :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 12:03 pm

....da boste vedeli, kako je bilo nam, rojenim še v davnih petdesetih res težko....

....moji starši so imeli, odkar pomnim, vedno fičota in to najrazličnejših letnikov in barv, od Fiat 600 do Zastava 750, kar je pomenilo:

- da smo šli na morje že ob 2h zjutraj in prispeli v Pulo ob 2h popoldne, s fičkom, ki je bil tako napolnjen, da je bilo zame na zadnjem sedežu samo kakih 20 cm prostora, da je bila na strehi še meter visoko naložena nujno potrebna kamping oprema, zadaj pa tovorna prikolica z gajbo krompirja, vrečo fižola in vso ostalo hrano, ki jo je v nenaseljeni divjimi Istre nujno rabila družinica za preživetje. Ker se lahko tudi na morju julija temperature nenadoma spustijo vse do ničle, smo imeli s seboj še vsak svojo tuhno in poleg letne še vso zimsko garderobo... No, fičo nas je varno peljal po kačjih ridah navzgor s potovalno hitrostjo 20 km/h, nam privoščil vsaj dva daljša postanka, ko je mašina "kuhala" (pa ne kosila), potem pa še dva zaradi gumidefekta, od katerih je bil prvi znosno kratek, saj smo imeli "rezervo", drugi pa neznosno dolg, ko je oče flikal zračnico. In če je bilo vse posreči, drugih okvar na poti ni bilo....

- da je tudi naša družina lovila jugo standard in smo pričeli zidati vikend, zato smo vsako nedeljo (sobote so bile tedaj še delavne), naložili poleg sebe v fička še, pretežno udarniško, delovno silo in se, z loncem segedina v naročju, z običajno potovalno hitrostjo, peljali bodočemu vikendu naproti, medtem, ko je auspuh veselo ružil po asfaltu...Med enim takih prevozom, nas je ustavil tovariš miličnik, ki je trdil, da je sedem odraslih in en otrok celo za vzdržlivo vozilo preveč in je oče plačal kazen in pustil 3,5 oseb na cesti...

- ker je bilo potrebno vikend tudi karseda nobl opremiti in se pri nas ni čisto nič dobilo, čez mejo pa vse, sta se starša odločila, da bomo imeli italijanske kahlice po vsej površini tal v pritličju, v kopalnici pa še po stenah. Uvoz gradbenega materiala je bil tedaj najstrože prepovedan, zato se je povprečna slovenska družina zatekla k švercanju. Z očetom sva opravila nešteto obiskov sorodnikov v stari Gorici in vsako pot pripeljala 4m2 najboljših in najlepših kahlic, ki še dandanašnji krasijo naš vikend...

(se nadaljuje)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 12:34 pm

Ojoj, vis, jaz se res naglas režim temule vašemu fičku rofl Še dobro, da so šefi kdobivedelkje :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov