Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če feb 16, 2012 8:49 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

skiper je napisal/-a:iščem nekoga ki bi bil pripravljen 1x dnevno obiskate moje mačkone pri njih doma, v času ko njihove vdane sluge trpijo na dopustu .... lokacija Moravče

skiper, mogoče lahko pomagam samo bi rabila več informacij kdaj rabiš in za koliko časa. Sem iz Domžale, lahko se mi javiš na mail: damyana.kovacic(at)gmail.com
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če feb 16, 2012 8:52 pm

jernejch je napisal/-a:so pa tiste za male wc-je (50x39, nekaj takega).

ekhm ... mere so torej 37x29 ... :girlblush: torej kar precej majhne ...
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če feb 16, 2012 10:13 pm

jernejch je napisal/-a:
jernejch je napisal/-a:so pa tiste za male wc-je (50x39, nekaj takega).

ekhm ... mere so torej 37x29 ... :girlblush: torej kar precej majhne ...

Ne rabim, samo me pa totalno firbec matra... Kakšne so to pravzaprav vreče ??? :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če feb 16, 2012 10:18 pm

Za v mačji wc ... torej, da se ne nasuje pesek direktno v wc, ampak v vrečo, in se potem preprosto zamenja vrečo in ni treba tolkokrat pucat (ja, poganja me lenoba :D); jasno, na vsake tolko je še vedno treba razkužit in vse to, ampak dela je pa definitivno manj :)

saj ne vem, a je to ok al ne? V končnem, dokler nisem dobila aktualnih dveh mac, sem tudi mislila, da lahko mačke futraš z whiskasom in kitekatom ... :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če feb 16, 2012 10:33 pm

Si sploh ne predstavljam ampak oki hehehe, bom malo pogooglala, da vidim to čudo :D

Drugače pa se ne sekirat... Leta nazaj (bomo pustili cifro v tajnosti 8) ) smo mi hodili celo v avstrijo po Whiskas, ker se ga pri nas še ni dobilo (da bo valda mačica dobila tanajtaboljše anedale) :dash: :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 5:32 pm

če bi bilo komu zanimivo- svaku je ostalo kar nekaj vrečk mokre hrane RC za starejše muce, je sveža, a je njegova muca ne marata- me naj prosim kontaktira na ZS :)
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 02, 2012 10:19 pm

Ne vem kam tole napisat, bom kar tukaj, ker spada pod IŠČEM (NUJNO!).

Prijatelj je šel za 1 mesec službeno v Nemčijo, od koder je potem nepričakovano dobil službo na Nizozemskem. Problem je v tem, da v tem obdobju menjave lokacije iz Nemčije na Nizozemsko nima nikakršne možnosti nazaj v Slovenijo po svojo drago Reo. NUJNO rabi začasno varstvo za Reo za vsaj mesec dni, potem pride ponjo. Trenutno je pri njegovih starših, oni je menda nikamor ne peljejo, primanjkuje ji sprehodov in predvsem pozornosti in ljubezni, nudijo ji le tisto najnujneše za preživetje. Rea je odrasla psica večje rasti, tole je opis po besedah lastnika:
"zivi v stanovanju,spi z mano v postelji,navajena stanovanja torej:)..ja zivahna je ful ko se ji rece da naj bo..ce smo na miru smo na miru,.rabi pa kaksna dva sprehoda dnevno sgiurno..ali pa vsaj enga mal daljsiga..odvisno kak imamo ljudje cas,.navajena je pa tud cakat cel dan na ljudi..s psi se super razume,vsi so njeni prijatelji,tak ko ljudje..ona bi se z vsemi igrala ce se ji pusti..muce pa tak..ful jo zanimajo to pa zato ker bezijo pred njo,ker je kr velika zivalca in ji je fajn ce kdo bezi pred njo,ji je vsec da jih lovi..ko pa se enkrat navadi pa ji je vseeno,.nje so ljudje vazni,da jo cartajo in da ji imajo radi:)..razvado sem jo ful,sam se mi zdi da taksnega psa mors naredit carteka,drugace je brezveze,...na potrebo gre takrat ko jo peljes,to je pa lahk zjutraj in zvecer,pac je treba pazit da se ji daje bolj gosta hrana in ne prevec tekoca,ker pol ne more drzat,tud ce zna,da pa ti vedet kdaj mora it,.pa ful ti zna pokazat da te ima rada!"

Sama je v varstvo ne morem vzet, ker je vsaj 10x večja od mojega Tina, menda se tudi zelo rada igra s psi, tako kot on, kar se nikakor ne obi obneslo 1. zaradi razlike v velikosti, 2. ker živim v precej mirnem bloku. Si pa zelo želim, da bi jo nekdo prevzel do njegovega prihoda ponjo, ker vem kako hudo mu je ob misli na to, da je trenutno prikrajšana. Plača vse stroške+dodatek.

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor So mar 03, 2012 11:19 pm

Podarimo zamrzovalno skrinjo 180 l, brezhibno delujočo. Če koga zanima, naj me kontaktira na ZS, prevzem v Kranju.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne mar 04, 2012 10:06 am

Skrinja je oddana, hvala Renata, da si me spomnila :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 04, 2012 10:23 am

Eh, hvala tebi, da jo imaš in oddaš. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 04, 2012 9:35 pm

Iščem priporočila za dobre zelenjavne ali sadne shake. Na Kulinariki jih je veliko, samo me zanima vaše mnenje. Predvsem za zelenjavne shake, kaj in kok dat not za 1 osebo. Bi si rada delala shake za v službo namesto, da si sendviče za malico kupujem.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 05, 2012 11:43 am

fiorina je napisal/-a:če bi bilo komu zanimivo- svaku je ostalo kar nekaj vrečk mokre hrane RC za starejše muce, je sveža, a je njegova muca ne marata- me naj prosim kontaktira na ZS :)

tole pa je že oddano v dobre roke
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 05, 2012 6:35 pm

zalarjeva, meni je super kombinacija sveže koprive (vršički) v pomarančno-bananinem smoothiju. Sok treh pomaranč, banana, dve pesti vršičkov. Malce zapeče, ampak meni je prijetno (tudi moja triletnica je navdušena). Če hočeš res vitaminsko-mineralno bombo, pa dodaš zraven še par žlic soka rdeče pese (jaz ga kar kupim, ga ne delam sama). Če je lakota večja, pa namesto rdeče pese zraven žlico skute. :nyam:
Za dneve, ko ti ne znese delati stvari iz svežega sadja, pa herbalife. ;) (več po zs, če te zanima)
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 05, 2012 6:54 pm

Za dobro jutro sem prebrala sago o Cicibanu in zgodbici o dveh očkih pa o zgražanju NSi. Pa sej se hecajo a ne? Sj folk ni v resnici tolk bolan, zagaman, zahojen, (vstavi nadaljnje pridevnike po želji) ane? No k prebereš še par komentarjev si vesel, da nimaš nič v želodcu, ker bi nastradala tipkovnica. :bad: :bad:

http://www.rtvslo.si/slovenija/zgodba-o ... -ne/278222

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 05, 2012 6:58 pm

No od samga besa sm dala tole v napačno temo oz. sm dala sem namest v Duška. A lohk admin to prestav prosim? :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 05, 2012 8:44 pm

S prijateljico iščeva vrtiček v Ljubljani.
Če morda kdo ve za kakšen kos zemlje, se toplo priporočam :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 8:03 am

Podarim 2/3 20-litrske vreče cats best posipa za dolgodlake mačke. Mi mamo rajši kristale, ker boljše nevtralizirajo smrad. Tega smo probali spet po kar dolgem času, pa ga mački ne marajo več uporabljat. Zaželeno, da pridete sami iskat. :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 9:00 am

:) Nam pride prav, če še ni oddan. Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 09, 2012 9:28 am

Ni oddan, dobiš. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 16, 2012 8:26 am

če kateri prav pride:

http://www.mimovrste.com/info/102/zaposlitev

predvsem dol na konc je mišljeno, študent za deljenje letakov.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov