Ne vem kam tole napisat, bom kar tukaj, ker spada pod IŠČEM (NUJNO!).
Prijatelj je šel za 1 mesec službeno v Nemčijo, od koder je potem nepričakovano dobil službo na Nizozemskem. Problem je v tem, da v tem obdobju menjave lokacije iz Nemčije na Nizozemsko nima nikakršne možnosti nazaj v Slovenijo po svojo drago Reo. NUJNO rabi začasno varstvo za Reo za vsaj mesec dni, potem pride ponjo. Trenutno je pri njegovih starših, oni je menda nikamor ne peljejo, primanjkuje ji sprehodov in predvsem pozornosti in ljubezni, nudijo ji le tisto najnujneše za preživetje. Rea je odrasla psica večje rasti, tole je opis po besedah lastnika:
"zivi v stanovanju,spi z mano v postelji,navajena stanovanja torej:)..ja zivahna je ful ko se ji rece da naj bo..ce smo na miru smo na miru,.rabi pa kaksna dva sprehoda dnevno sgiurno..ali pa vsaj enga mal daljsiga..odvisno kak imamo ljudje cas,.navajena je pa tud cakat cel dan na ljudi..s psi se super razume,vsi so njeni prijatelji,tak ko ljudje..ona bi se z vsemi igrala ce se ji pusti..muce pa tak..ful jo zanimajo to pa zato ker bezijo pred njo,ker je kr velika zivalca in ji je fajn ce kdo bezi pred njo,ji je vsec da jih lovi..ko pa se enkrat navadi pa ji je vseeno,.nje so ljudje vazni,da jo cartajo in da ji imajo radi:)..razvado sem jo ful,sam se mi zdi da taksnega psa mors naredit carteka,drugace je brezveze,...na potrebo gre takrat ko jo peljes,to je pa lahk zjutraj in zvecer,pac je treba pazit da se ji daje bolj gosta hrana in ne prevec tekoca,ker pol ne more drzat,tud ce zna,da pa ti vedet kdaj mora it,.pa ful ti zna pokazat da te ima rada!"
Sama je v varstvo ne morem vzet, ker je vsaj 10x večja od mojega Tina, menda se tudi zelo rada igra s psi, tako kot on, kar se nikakor ne obi obneslo 1. zaradi razlike v velikosti, 2. ker živim v precej mirnem bloku. Si pa zelo želim, da bi jo nekdo prevzel do njegovega prihoda ponjo, ker vem kako hudo mu je ob misli na to, da je trenutno prikrajšana. Plača vse stroške+dodatek.