Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 4:58 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Ena zastonkarska karta mi kaže Saturna v Kozorogu. Kaj bi to pomenilo potem? :) Ne vem pa v kateri hiši je. :negative:

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 5:16 pm

Ok punce, dejte tole malo bolj razložit...kupim CD, poslušam, študiram in nardim vse izpite? :O :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 5:23 pm

Načeloma Saturn v Kozlu psihološko kaže na težko dostopnost in nepopustljivost. Dejansko znamenje pove način hiša pa kaže na katerem življenjskem področju se to najbolj odraža.
1. Jaz, kako se predstavljamo svetu, začenjamo stvari..., 2. finance, samozavest,.. 3. razmišljanje, oš, bratje, sosedje,... 4. dom, intima, korenine, eden od staršev,... 5. ljubezen, hobiji, otroci, kreativnost,... 6. služba, zdravje, domače živali,.. 7. partner, sovražniki, naša "ogledala" 8. dediščine, sex, krediti,... 9. tujina, višje šolanje, višje stopnje razmišljanja,... 10. kariera, kako se želimo predstaviti svetu,... 11. prijatelji, delo v skupinah, prostovoljstvo,.. 12. žrtvovanje, institucije, podzavest, ...
Karta je razdeljena na 12 delov in ponavadi so hiše označene s številkami. 1. hiša se začne z ASCendentom ;) Je pa treba za hiše vedeti točno uro rojstva :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 6:32 pm

Hvala :)

Sem odkrila še ene druge spletne strani, bom malo pobrskala ko me bo zamikalo. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 8:16 pm

Tecka, a bi ti mogoče kaj "delala"? :rolleyes: :coffee:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 8:51 pm

Hehe, Tečka skos neki dela pa "dela" :D Povej.. Lahko tudi na ZS ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 9:02 pm

A bi ti to dala na licitacije? Ali pa po naročilu naredila? Jaz bi to imela, ampak bi rabila še razlago za telebane, ker če mi rečeš, da imam Saturna, mi je to isto, kot če bi mi rekla, da imam Francko in Jožeta v hiši. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr feb 29, 2012 9:03 pm

Tecka je napisal/-a: razen tistega kjer nam v natalni astrološki karti zgago dela stric Saturn...

:lol: :lol: :lol: O jaz pa spoznavam čisto nove razsežnosti svoje osebnosti. Moj stric saturn štalo v petki dela... KHM?!?
Weaknesses: defiance, uneasiness. She takes revenge and is indifferent. rofl
Pa če me kdo slučajno ne jemlje resno - She is serious in everything. rofl
Edino a se lahko planeti prosim že odločijo pa malo pomagajo. Kaj zdej sem al nisem fighter? :scratch: Ker me tole malo mede zdej :devil:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 10:47 pm

Aja, Tečka, a ti tudi to karto znaš naredit? Poleg razlage pa to. :) :girltruce:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr feb 29, 2012 11:13 pm

Jaz mam karto, bi pa mela razlago. Se da kaj zmenit? :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 01, 2012 1:11 am

sleepy je napisal/-a:
Tecka je napisal/-a: razen tistega kjer nam v natalni astrološki karti zgago dela stric Saturn...

:lol: :lol: :lol: O jaz pa spoznavam čisto nove razsežnosti svoje osebnosti. Moj stric saturn štalo v petki dela... KHM?!?
Weaknesses: defiance, uneasiness. She takes revenge and is indifferent. rofl
Pa če me kdo slučajno ne jemlje resno - She is serious in everything. rofl
Edino a se lahko planeti prosim že odločijo pa malo pomagajo. Kaj zdej sem al nisem fighter? :scratch: Ker me tole malo mede zdej :devil:

Saturn v 5. ne bi imel otrok, če pa se že zanje odloči pa zadeve vzame blazno resno in ga rihta z vojaško natančnostjo in redom (urnik) hehehe.

Se da zmenit punce samo po pravici povedano se trenutno težko držim kakšnega točnega datuma, ker mi zadeve kar letijo iz neba in sama sebe lovim po svetu, ker ne vem več pri čem sem (prihajam ali odhajam, je jutro ali večer,...) :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 2:53 am

matr same alfa in tetra čarovnce. jao kam sem jest pršla... :O :witch:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 8:52 am

U jaaa, jaz bi tud to...sam fora je, da na rojstnem listu moje piše za uro rojstva 6.40, mati pa pravjo da je bl zihr 5.40 k je blo še temno...zdj se pa odloč :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 9:11 am

tetra :witchy: rofl

Tecka je napisal/-a:Saturn v 5. ne bi imel otrok, če pa se že zanje odloči pa zadeve vzame blazno resno in ga rihta z vojaško natančnostjo in redom (urnik) hehehe.

:O o ježeš. Too late 4 that. Ubogo moje dete :lol: No, včasih sem jih hotla met veliko, pa sem si premislila, zgleda da na njihovo srečo :D Čeprav zna bit, da sem tudi na tem področju izjema... al so pa to skriti talenti, ki jih šele bom spoznala :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 01, 2012 9:30 am

Jaz imam skoraj cel planetarij v 12. hiši od sonca do saturna. Lunca ga pa malo po svoje biksa. Se mi pozna :) Mi je bilo pa fino včeraj brat tiste skrajšane analize. Bo kar držalo, kar pravijo planeti. Bi pa tudi jaz kakšno dobro analizo imela, tako da Tečka, ko boš srečala samo sebe, se priporočam tudi jaz.
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 01, 2012 1:01 pm

sleepy je napisal/-a:tetra :witchy: rofl

Tecka je napisal/-a:Saturn v 5. ne bi imel otrok, če pa se že zanje odloči pa zadeve vzame blazno resno in ga rihta z vojaško natančnostjo in redom (urnik) hehehe.

:O o ježeš. Too late 4 that. Ubogo moje dete :lol: No, včasih sem jih hotla met veliko, pa sem si premislila, zgleda da na njihovo srečo :D Čeprav zna bit, da sem tudi na tem področju izjema... al so pa to skriti talenti, ki jih šele bom spoznala :D

Bi mogla videti komplet karto, tole je malce presplošna ocena, samo tako večinoma kar je. So pa otroci oseb s saturnom v 5. tudi izjemno resni otroci, bi se temu reklo mali odrasli, ki sami po sebi zahtevajo/potrebujejo red.

crazydaisy je napisal/-a:Jaz imam skoraj cel planetarij v 12. hiši od sonca do saturna. Lunca ga pa malo po svoje biksa. Se mi pozna :) Mi je bilo pa fino včeraj brat tiste skrajšane analize. Bo kar držalo, kar pravijo planeti. Bi pa tudi jaz kakšno dobro analizo imela, tako da Tečka, ko boš srečala samo sebe, se priporočam tudi jaz.

Uf tele 12. ... Veliko spiš? Hitro se utrudiš, žrtvuješ se za druge,... Je pa spet odvisno v katerem znamenju, itd

IsKrIcA je napisal/-a:U jaaa, jaz bi tud to...sam fora je, da na rojstnem listu moje piše za uro rojstva 6.40, mati pa pravjo da je bl zihr 5.40 k je blo še temno...zdj se pa odloč

Kateri letnik pa? Če si 35- kar tisto v rojstnem listu upoštevaj, če pa manj, bi bilo pa treba pogledat in ocenit katera drži.

Dejansko so tele posamezne postavitve samo kapljica v morje. Astrologija je tako nekako kot bi puzzle sestavljal.
Vedno se prvo gleda vladarja, kam gre (znamenje+hiša) kakšne aspekte tvori s katerimi planeti, kje so ti planeti, kaj počnejo ... Potem se gleda za napovedi tranzitne planete, kaj počnejo, čemu vladajo natalno, kje natalno ležijo v kakšnih aspektih so na natalne planete, pa potem še progresirane,... Načeloma mi ena resna interpretacija življenjskega področja (recimo kariera) požre cca 10ur. Najbolj je zabavno, ko ti potem kak kolega reče, daj samo na brzino mi poglej ... Jah fajn, na brzino ti lahko karte vržem, za astro analizo (če jo hočeš res kvalitetno narest) si je treba pa cajt vzet :D

Theta :witchy: leti (tko nekak :witch: ) naprej, sem celo pikič frej danes, ker mulcu montirajo aparat in ga čakaaaaaaaaam hehehe. Hvala bogu za wireless

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 2:11 pm

Čak a, če sm letnik 1935 in več al če sm stara 35 let?

Drgač pa vem, da je to precej zakompliciran, ma sestra doma eno enciklopedijo astrologije pa sm enkrat to neki študirala pa sm hitr obupala :D
Kar je pa teh horoskopov na netu pa priporočam Susan Miller, vsaj men pa prjatlci se je ogromn stvari res tko dogajal, enkrat sm bla prov v šoku k je pisal da v tedno od takrat pa takrat je večja verjetnost da bo tehnika crknla...no men je v službi takrat crknu (skor nov) router pa še en kup kablovja zraven. Tko da zdj to vsak mesec preberem. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 01, 2012 3:20 pm

Tecka je napisal/-a:Uf tele 12. ... Veliko spiš?
:D Ravno o tem je danes tekla beseda pri kosilu. Ogromno spim, če le imam šanso. 9 ur je ravno prav :)
Tecka je napisal/-a: Hitro se utrudiš, žrtvuješ se za druge,... Je pa spet odvisno v katerem znamenju, itd
Glede žrtvovanja za druge :truce: - hm, ne :) Tukaj bi bilo treba še kakšen drug planet pogledat.
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 3:52 pm

Tecka je napisal/-a:Bi mogla videti komplet karto, tole je malce presplošna ocena, samo tako večinoma kar je. So pa otroci oseb s saturnom v 5. tudi izjemno resni otroci, bi se temu reklo mali odrasli, ki sami po sebi zahtevajo/potrebujejo red.

:O aaaam Slika O, da! Resni z veliko začetnico! Prav idealni za v mojo bližino, ki me bojda vse zabava... :D Samo ne vem zakaj moram nekako jst bit zdej kriva za tole pomanjkanje smisla za humor... :devil:
Edino tisti red... je najbrž ena taka precej selektivno dojemljiva reč... :D Ziher je še kakšen planet v napačno hišo zalutal, ko je tolko hiš praznih, v drugih pa gužva... :fool:
Btw. kaj pri bogu je midheaven? More bit ziher kej dobrega, da se pol planetov tja tlači :lol: Pa Asc node je planet??? Pa Lilith?
Majku milu je to komplicirano...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 7:40 pm

Zdaj vidim, da ste tukaj razpravljali o golobih, jaz pa sem zadnjič po Duškotu pisala o tem 8)

Naj podelim svoje "naredi sam" nasvete.

1) Dolge plahte alufolije, ki šumi tudi v rahlem vetrcu in od katere se v soncu odbija svetloba.
Najboljše kar na vrvi za perilo pripeti.

2) Na lateks navezani CDji (to sem pa danes videla na enem balokonu).
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov