Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 28, 2012 8:44 pm

Re: Daj si duška

Rozika tak nekak ja. Meni so enkrat rekli, da lahko dam kao vsem prejmem pa samo od 0-...Kak je pa prav pa se nisem poglabljala ;) V glavnem naredimo nekaj dobrega in je to to.

Dragi duško pravkar sem prejela najbolj gnili klic leta (ni kriva klicateljica ampak njena informacija...)
Žalostna do amena pa glih jutri me ni v službi :( :( :(
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 28, 2012 8:45 pm

jaz sem kaksna dva meseca nazaj dajala samo en delček enih zadev v krvi (nimam pojma, kako se reče postopku).
2 uri na stolu, v obeh rokah igla, skozi eno roko ti črpajo kri, gre v mašino, v drugo ti vračajo.
Sem bila še dva dni čudna, ampak se je pa splačalo. Se res dobro počutiš, pa še romantično komedijo sem vmes pogledala 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 28, 2012 10:40 pm

0- je univerzalna ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 29, 2012 12:24 am

Narobe potegnjena 5 cm črta = 2 uri dela v nič :dash: :ireful: :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 6:07 am

V bistvu je ful fajn hodit na razna izobraževanja, samo je zoprno, da itak trajajo dosti dlje od mojega delovnega časa, hkrati pa se pričakuje, da bom dan prej in dan potem itak naredila vse, kar bi moralo biti narejeno v času odsotnosti, pa še vmes bi bilo fajn, če bi od doma uredila vsaj najnujnejše ... Pa mogoče ne bi pri tem pridelala nadur, če ni glih nujno, no ... :S
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 8:33 am

oaza88 je napisal/-a:ko smo ravno v Duškotu in omenjate krvodajalske.... bogami, moram rečt, da se ne čudim več, če ljudje grejo raje v kakšno sosednjo državo kdaj spotoma in svojo kri prodajo (ne poznam podrobnosti, me ne zanimajo (še :dash: ) , samo slišala sem, da to eni počnejo). Ker klele pri nas zavračajo zarad takih zadev in predvsem na tak način, da se zavrnjeni počutijo prav posrano in kot kriminalec in precej ponižanega. Ma koji k***c, naj vzamejo kri mladini, ki pride prec po 18 letu, z velikim zanosom in zagnanostjo in ponosom - pa naj jo potem, ko jim pete obrne, prec kuj preč vržejo, če kaj ni OK ali se jim zdi, da naj ne bi bilo. Zavrnitev pa zelo boli in zlepa se je ne otepeš, glede na to, da je na vprašalniku tudi vprašanje "ali ste že kdaj v preteklosti bili zavrnjeni..." - tjadaaaaaaam!

Podpis.
Mene so tudi tako grdo zavrnili... naj grejo v k**** in si svojo kri vtaknejo v rit, jaz jim moje ne dam več, kreteni neotesani. Pa če kdo umre zaradi tega, tudi prav, ga bojo imeli oni na vesti, ne jaz.
Človek hoče naredit dobro delo, pol ga pa tretirajo kot kakšnega kužnega džankija zaradi stvari ki ni niti moja krivda, niti moja izbira, niti kakorkoli pod mojim nadzorom. Idioti zagamani. :ireful: :mad:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr feb 29, 2012 11:39 am

Tole skoraj moram komentirati.
Se strinjam, da nimajo vedno dobrega odnosa do krvodajalcev, vendar pa po drugi strani si RES ne želim, da bi krvodajalstvo v Sloveniji postalo plačljivo. Nikoli ne veš kdaj se zgodi nesreča, da kri potrebuješ sam ali tvoji bližnji. Si lahko predstavljate kdo vse bi lahko daroval kri, če bi bilo to plačljivo? Verjamem, da kri pregledujejo ampak verjetno ne na vse bolezni, zato je odgovornost tudi na strani krvodajalca.

Nama je enkrat prav tako (preden so uredili parkiranje v avtohiši) pajk odpeljal avto malo narobe parkiran ob pločniku, prav med tem, ko sva dajala kri. :girlsad: Se počutiš na nek način opeharjeno (tako kot kdo drug, ko ga grdo zavrnejo) ampak pomembno je, da ne pozabiš pravega razloga zakaj se vračaš in daruješ kri vedno znova. :-)
Bolj pasja kot mačja ..... zaenkrat :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 11:52 am

Dragi Duško, če rečem, da bi se rada končno naspala, to NE pomeni da potem celo noč
a) sanjam poroko :O
b) lastno :O :O
c) z bivšim :O :O :O
d) in še povrhu polno peripetij :dash:

Če je pa namen tega bil, da si oddahnem, ko se čist prepotena in izmučena zbudim, ti je pa ratalo :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 12:11 pm

:lol: :lol:

joj, oprosti, Cats, tebi verjetno ni smešno, ampak napisano je pa res, da si kar predstavljam, kako si se zbudila in "phew" si oddahnila :goodpost:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 12:53 pm

:D Še zmeraj boljš, kot da bi se zbudila, pogledala sospalca in rekla.... :dash: :fool: :sos: :scare: kaj ne tko lepega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr feb 29, 2012 8:45 pm

Sami psihoanalitični strokovnjaki zeleni svet tlačijo, a noben ne vidi da baba rabi pomoč... pa zna bit, da se imajo celo za prijatelje. Klinc pa taka kratkovidnost in ignoranca... :fool:
No, al pa vidijo... pa mogoče tudi pomagajo, na kakšen način... kdo bi vedel... :scratch:

Uživanje opioidov (opij...) povzroča hude zdravstvene posledice, pojavlja se nevarnost predoziranja itd. Te vrste drog zelo hitro postanejo središče zasvojenčevega sveta…
Psihološki učinki so: evforija, dobro počutje, ugodje, doživljanje blaženosti, sprostitev, okrepitev občutka varnosti in moči, občutek neodvisnosti, nezanimanje za okolje, zmanjšanje občutka lakote, napetosti, strahu, neugodja, ravnodušnost do vsakdanjih problemov in težav…
:morning:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 9:12 pm

Aja, morfij tudi tja gor v oklepaj paše, sem prehitro pikice nardila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 7:22 am

O a si začela droge dilat? Jaz bi tud kakšno veselo tabletko. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 7:24 am

(Če je unih, ki bi rešile vse moje probleme, slučajno zmanjkalo, bo uredu tud una, da se mi bo fučkalo zanje!) 8)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 7:33 am

ta naš durs je resno čuden. po vseh poenostavitvah in prilagoditvah so zadeve tako zapletli, da po moje ni nikomur več nič jasno.
:dash: :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 7:41 am

taperverčki je napisal/-a:(Če je unih, ki bi rešile vse moje probleme, slučajno zmanjkalo, bo uredu tud una, da se mi bo fučkalo zanje!) 8)

meni tudi, meni tudi! :lol: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 01, 2012 8:33 am

:lol: :lol: :lol: Lej ti njih kako se za vip takoj grebejo :lol:

taperverčki je napisal/-a:O a si začela droge dilat?

Nimam pojma! Moram kahljico vprašat al pa počakat, da mi kdo od posvečenih pove... rofl

Hehe v bistvu nimate te sreče. Je niti kahljica nima :D Mam eno pogodbo o posredovanju na mizi, pa Pravilnik o sledljivosti prometa in uporabe ter shranjevanju veterinarskih zdravil študiram... :D
8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 02, 2012 9:01 pm

Dragi Duško, hvala, da je petek. Adijo vsi, grem spat za ene dva tedna. :bye:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 9:43 pm

Duško, men je ful žal, da me danes ni bilo v MB. Če bi lahko hodila dlje kot 10 min. skupaj, bi šla. No, če bi lahko toliko hodila, bi verjetno tudi še v službo hodila... :girlsad: Vseeno hvala, da si moj išjas včeraj toliko nazaj držal, da sem šla ob prvi obletnici lahko v park zvončkov na Žalah svečko prižgat. Pa čeprav sem se v zameno celo noč zbujala vsakič, ko sem se premaknila (in sem ob vsakem zbujanju rabila 10 min. do WC-ja, ki je od postelje oddaljen ene 3 metre).

Aja, pa hvala, ker sem danes končno dobila drugo polovico moje minimalne novembrske plače. Zdaj mi falita samo še decembrska in januarska (aja, pa zdaj že februarska v bistvu tudi). :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 11:07 pm

Ne, duško, nisva se zmenila, da mi Perč spet bruha :(
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov