Kaya & Cal

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 1:16 am

Re: Kaya

:lol: kaya faca si me nasmejala :good:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 27, 2012 6:45 pm

Faconka je res, tale moja Kayči. :) Ni ovir za njo...m kakšne slamice, srkalke, kamni, palčke...ma najde ona vsako špranjo, da sprca zemljo ven. Noro! :rolleyes:
A mi lahko kdo prosim pove, koliko paste moram stisnit na brikete, da ne bo spet bruhica na tapeti? :bad:
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 6:51 pm

čisto malo, za pol cm...
Kaya pridna bod :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 6:56 pm

občasna bruhica mora bit. Mačke so jako čiste živali in se pač veliko umivajo in s tem fašejo tudi kakšno kepico dlake, ki jo je zdravo izbruhat. Za pomoč pri taki tazdravi bruhici daš mačjo travo ali ciperus ali mlado pšeničko ali, v času sezone, kar nabereš ostro travo in jo, lepo opravno in servirano, primerno aranžirano prijazno postrežeš gospodarici.
Eto, tko ti je to 8)

V poplavi srkalk :lol: sem spregledala govora o pasti :girlblush: ...o kakšni pasti govoriš? Pa da ti odgovorim malo na zalogo: na vsaki pasti mora bit navodilo za uporabo :) Jst osebno občasno uporabljam samo vitaminsko pasto, da malo okrepim kakšne anoreksične ali bolančkane mušniske. Pa pasto za razglistenje, če gre za res male mladiče. Pa eno pasto za drisko, ki jo kombiniram z ostalimi arcnijami za drisko. To je vse, kar uporabljam paste, kar se mačk tiče.

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 27, 2012 7:28 pm

KozmoPoly, hvala. Jaz sem ji dala približno 2cm. :) Jo pridno poliže. Bom dala zdaj pol manj.
Ja, ti ji kar govori, da naj bo pridna. nimaš pojma, kaj je danes dopoldne ušpičla! :S
Oaza...pa kolk maš ti enih pastic? WOW! Jaz imam samo to, ki preprečuje kepe dlake v želodčku. Na pasti piše navodilo, da naj mačka poje 1,5g do 3g. Ja HALO!?!?! A zdaj naj pa tehtam pasto? A ne morejo v cm napisat? 8)
Pa ne bo trave dobila, ker mi itak ostale rože pogricka, navihanka ena! Sem ji pa tudi brikete za perzijke vmes namešala...menda palijo, da se dlaka ne kopiči v prebavilih.
Mimogrede...srkalke so odstranjene, nekaj kamnov na novo položenih, pa nekaj palčk zapičenih...ma upam, da jo bo minilo vrtnarjenje. 8)
Kaya vrtnarka! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 28, 2012 7:48 pm

Če ji boš pričela gojiti mačjo travo (pšenico), bo skoraj gotovo manj napadala rože :)

Če imaš veselje z rožami, ti bo gojenje trave mala malica, to še pri nas odlično uspeva, čeprav hortikulturno
gledano nimamo nekih talentov :rolleyes:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 28, 2012 10:11 pm

Skuiki, veš, saj ni trava oz. zelenje problem. Problem je zemlja. Kaya je vrtnarka in okopava rože in rahlja zemljo. :D
Gricka samo eno rožo, druge so pa na udaru drugače. Zemljo s tačko prav lepo zagrabi in jo vrže na tla, potem se pa igra z njo, kot z žogico in super krasno se razleti po celem stanovanju. :girlsad:
Drugače se pa z rožami igra, če migajo...ma napada vse, kar ni pri miru...jao. :)
Imam 4 različne žogice, s katerimi se pa igra, ko zemlje zmanjka. :rolleyes:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 10:20 am

Odlična noč za Kayo! Spet se je šla vrtnarko. :girlsad:
Veliki kamni se niso najbolje obnesli, ker so vmes še vedno centimeterske špranje. Ni mi sicer jasno, kako s tačkami še vedno uspe zagrabit zemljo?! Pa še špičaste palčke so na teh majhnih predelih...
Moram še po manjše kamne, da zadelam še te špranje.
Ma NE BOM umaknila te rože in pika, pa da vidimo, katera bo bolj vztrajna. 8)

Ima pa po novem Kayči kužkaste navade. Začela je hodit za mano...ko se grem tuširat, prišiba v kopalnico, sedi na pralnem stroju in me opazuje, ko se vsedem na sedežno, se vsede zraven mene. Ko si delam zajtrk, me opazuje z vrha kuhinjskih omaric in ko sedem pred računalnik, se prav udobno zlekne na tipkovnico, da ne morem tipkat. :rolleyes:
So pa moje roke še vedno na opazovanju, ko je zraven mene. Med igro jo lahko malo pomečkam in ko ji pripelje, da so moje roke na njenem kožuščku, ji že ni prav in se umakne.
Ampak...ko je v visečki, na radiatorskem ležalniku ali v njenem rdečem počivalniku, se pa pusti mečkat do nezavesti. Čudakinja ena. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 10:31 am

Icy, rože lahko zagradiš z gosto-pleteno mrežo, ki jo daš pokonci med okrasni in notranji lonček. Tako ji preprečiš dostop do zemlje... Pri nas funkcionira. :)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 10:48 am

Jao, Alexx...čist izi rešitev, jaz se pa matram z nekimi skalami tuki :girlblush:
HVAAAALAAAA! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 2:49 pm

vidiš, naše mačke skrbijo tudi za mentalno ostrino :D v življenju ti ne bo treba več križanske rešit, ker ti bo Kaya postavljala take miselne izzive :lol:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 2:59 pm

Ja, KozmoPoly...veš, vedno bolj pogosto se sprašujem, če je nisi ti vseh teh vragolij naučila?! ;)
Grem danes po ograjco, pa morda še po kak kamen, ker so lepi in krasijo lončke. :D

Moja Kaya ima v WCju kristalčke, ki se super obnesejo. Me pa zanima, če ima kdo izkušnje z njimi...res se rumeno obarvajo ampak se ne grudijo in ven pobiram samo kakce. Zaenkrat nič ne smrdi, me pa zanima, kako dolgo zdržijo? Jaz sem stresla kar celo vrečo kristalov v posodo, pa sem po moje mal pretiravala.
Kayini kakci morajo imeti neprecenljivo vrednost, ker jih zakopava, kot nora. :D
Je pa super, ker se kristali ne lepijo na tačke in so težki in pri zakopavanju ne letijo naokoli, na kakce se jih prime le nekaj malega, pa prav prijazno šumi, ko jih vržem v stranišče. 8)
Morda bi bilo bolje, da dam v wc samo polovico vrečke in potem dodajam?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 6:33 pm

Punca, saj res imaš krasno mačko, toda komot se lahko tudi zunaj njene teme sprehodiš in prebereš še drugo ;) O mačjih straniščih smo spisale Vojno in mir :lol:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 29, 2012 6:40 pm

Cats, o mačjih wcjih sem VSE prebrala in se po debeli uri prebila čez teme pesek in kristalčki, ampak tega podatka nisem zasledila. :)
Berem jaz marsikaj tu, brez skrbi. In spoznavam vaše kosmatince. 8)
Saj bom spremljala zadevo ampak se mi vseeno zdi, da sem preveč peska not nasula. :girlblush: Naslednjič bom probala samo pol in potem dodajala.
Kaya vrtnarka pa obožuje namakanje tačke v moj kozarec z vodo. No, seveda je tudi pila iz njega. :D Zdaj jaz pijem iz plastenke. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 29, 2012 10:31 pm

Moram vprašat, ker nestrpno čakam kdo bo prišel Kaji delat družbo (ker res rabi družbo): a si si katerega muca že ogledala? :girlblush:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 01, 2012 12:02 am

Gledam, gledam...in se čudim, kako bom uživala še z enim vrtnarjem. :D
Nekaj je v planu ampak najprej moram rešit perečo problematiko "vrtnarjenje".
Rožam se res ne bi rada odpovedala...
No, še en divjak me nekje nestrpno čaka, saj vem. :girlblush: Ampak počasi in s premislekom...
Kaya je ravnokar vrtnarila...SPET! Ni me bilo samo pol ure in si je spet dala duška! Ma res ni ovir za njo, nič je ne ustavi...zemlja je bolj privlačna kot hrana. Noro! :rolleyes:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 02, 2012 10:09 am

Samo v vednost...MREŽA PALI! 8)
"OBLEČENA" roža preživela z vso zemljo vred! JUHUHU! :yahoo:
Še dve čakata na novo oblekco, tamali kaktusi pa na kamne.
Tko da...Kayči je zdaj pridkana. :kiss:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 02, 2012 12:09 pm

Včerajšnje poziranje:

Zehica ena...ampak ima pa čudovite zobke :D
Slika

Takole kaže jezik, ko ji rečem, da so rožice MOJE :girlsad:
Slika

Ku-Ku...tako se razteguje, preden čofne dol, štor mačji :rolleyes:
Slika

In takega krohota sem deležna, ko ji rečem, da naj že enkrat neha vrtnarit! :girlsad: :rolleyes:
Slika

Ja, taka je moja dama Kayči! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe mar 02, 2012 12:11 pm

Pozerka :kiss:

Se pa kar zna pogovarjat, vidim ;) :D
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 2:45 pm

haha na slikcah zgleda že čisto sproščena :)
lepa Kayči :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov