čvekava papiga

Re: Kaya
  Zemlja je bila povsod, da o kroglicah glinopora ne govorim, kako se se kotrlikale po celi dnevni. Ko sem tako ob 6ih zjutraj pometala in spravljala zemljo nazaj v lonček, se je Kaya čudila, kako butaste rože imam, da se tako mečejo po tleh.   
  Ona seveda ni nič vedela o tem.  
 Kot sem že rekla...Kaya je zelo pridna muca...ko spi, seveda. Ko je budna, pa...ni da NI! Vse je njeno.
 Se je pa vseeno ustrašila, ko je tako počilo in močno upam, da ji je pripeljalo, da se rož ne dotika. najbrž so to samo pobožne želje?
 Mi ja kar dvignilo pritisk in me tudi izučilo. Rože spadajo na tla in treba jih je obložit z debelimi kamni, ki jih včeraj seveda nisem uspela nabrat.
Ima srečo tale moja Kayči, da jo imam tako rada

Saj nekaj časa te srce boli ob vsaki praski, vsaj mene je, potem se pa vdaš v usodo. Sicer že dve leti večkrat na dan poslušam, kaj je MOJA mačka naredila iz nje, pa imam k sreči dve ušesi, da lahko naredim prepih... 

Ona si kremplje raje brusi na mojem lepem rdečem počivalniku.
 Jaka recimo tega nikoli ne počne, on je reinkarnirani lenivec. Ko se pa Eli stisne k meni pa itak pozabim na vse. Mož pravi, da mi samo po glavi ne skače. Pa še tukaj se moti, včasih ji rata tudi to 
  Saj si sama na dobri poti do tega stadija.