Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 2:50 pm

Re: Daj si duška

Sem ga pa seveda posredovala najbolj zaskrbljenim, da bodo lažje spali. :) :kiss:
Za muce ja, nam se gre za muce. Vprašanje pa, za kaj se gre vam??? :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To feb 14, 2012 2:59 pm

:clap: Vse za njihov dušni mir in pomirjeno vest! :good:

Da ki vprašanje? Ja za dinarčke menda! Ker če se jim ne bi šlo za dinarčke, ne bi bilo njihovo prvo vprašanje ob pogledu na poškodovano muco: "Kdo bo to plačal?" :fool: :bad:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 3:03 pm

Mogoče se kdo še spomni neverending story "Teliček":
kravce imajo nekaj malega za jest, pes negiben leži v snegu, komaj vstane in hodi, takega starčka je doma za met, ne pa večino časa samega na snegu! :dash:
Pa dve muci, prelepi in tako prijazni, da sta kar po meni lezli in bucali :(
:dash: :devil:
Barabe človeške, prehajam na težko municijo, ni milosti, golazen! :bad:

:girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 3:07 pm

Me prav zanima, kakšna je ta težka municija. Čisto resno mislim. da jo lahko uporabimo- tudi mi poznamo tak primer, o ja, odgovor dotične uprave je bil- da ni tako hudo in da imajo druge prioritete tam, kjer je huje.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 3:15 pm

Hehe, mene se je dotična uprava enkrat tudi že poskusila tako znebit - ni šans. Začnem vljudno in prijazno, če ni nič v doglednem času, stopnjujem, sitna kot muha, maili, telefoni - vse vljudno, vendar odločno. Enkrat so se zmigali šele takrat, ko sem vljudno povedala, da bom poklicala na TV (bi res, ni bil blef, me je zadeva že tako morila, da nisem mogla normalno jesti in spati :( ) in če je treba, grem tudi k županu sedet v pisarno, dokler se ne bo nekaj naredilo, pa naj me na silo ven vlečejo. Zadevo so uredili (na koncu je bil odvzem), še prijazno so mi odgovorili na mail, da je bila moja prijava žal upravičena.

Bistvo je - ne popuščat, vztrajat do konca. Zakoni so jasni, in če je treba nekatere brcat v rit, da jih izvajajo, bomo pa brcali.
Pa policijski zapisniki tudi pomagajo, če gre za nujno stvar in se npr.ogroža promet.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 3:32 pm

P.S.: fajn je situacijo tudi poslikat, če se le da, slika pove več kot tisoč besed,je edino dobro paziti, da stojiš na javni
površini. Jaz sem poslikala, sicer so slabe slike (s telefonom) ampak na pomoč prihaja zlata duša z boljšim fotkotom :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 3:41 pm

Slika
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 3:53 pm

Čaki malo.... a jaz to prav vidim? Slika Poravnane vse zapadle obveznosti piše in ne obvestilo o izvršbi? :scratch:
:S c c c c Vanja, Vanja... :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:06 pm

A za vic nehamo v resnici kredit plačevat, da bodo tisti, ki ne vedo, kaj izvršba (ne izvržba) je, to spoznali?? Me močno mika, da določenim omogočim izkušnje, ki jih očitno še nimajo. (zakaj nimamo tistga smajlija, ki pljuva??)
Ker očitno je njihovo finančno stanje tako ZELO dobro, da niti ne vejo, kaj je to opomin in kaj izvršba. Sama dobro poznam oboje, zato mi je smešno, da nekdo ne pozna nič od tega in očitno živi že 40 in več let v neki zazihrani pravljici.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:09 pm

sleepy je napisal/-a:Poravnane vse zapadle obveznosti piše in ne obvestilo o izvršbi?

No, če pa tole ni najlepšejše valentinčkovo darilo vsem nejevernim dušam! Ohhhh... :cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:11 pm

Kako že pravi jadrankaj? Aja, RAZKANTANA do konca. No, jst sem tudi razkantana do konca in se mi nekako zdi, da bo tale reč imela nekakšen bolj zahteven epilog, kar se mene tiče. :threaten: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:25 pm

Potem jim je uspelo. :girlsad: Verjamem, da je bil glavni namen tega nesmiselnega dejanja prav provokacija in distrakcija od glavne teme zadnjih dni. Če nimajo drugega, pač streljajo s slepimi naboji.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:45 pm

Ni jim uspelo :) Anci jim je uspelo še malo osrat same sebe in potrdit svojo nekredibilnost, če je to sploh mogoče. Na trenutke se mi zdi, da dobijo provizijo od kaj vem kakšnega odvetniškega združenja, ko so tak hvaležen potencial...

In ne, ni jim uspelo, ker njim še dolgo ne bo uspelo dostavit papirje, za katere pravimo, da jih nimajo, MH je pa njihovo nebulozo ovrgla v nekaj urah ;)
Oh, bodo pa uspeli dostavit še kakšen mail kam, po možnosti oseben, ki nima z ničemer nobene zveze, in če se le da, moj. A veš! Anede kahljica (s poudarkon na i) :fool:

Račka je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Poravnane vse zapadle obveznosti piše in ne obvestilo o izvršbi?

No, če pa tole ni najlepšejše valentinčkovo darilo vsem nejevernim dušam! Ohhhh... :cupidgirl:

:lol: :lol: :lol: optimistka. Teh nejevernih duš dokumenti in dokazi ne brigajo. Sej veš, kako že gre? Jaz verjamem P. Koga brigajo dokazi, anede? A veš!
:fool:

omg
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:48 pm

Aja, pa kakšen velik H gumb bodo uspeli stiskat :sos:
Sem štoparco že vklopla in samo čakam, od kod bo ejč prihrumel
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 5:50 pm

aa, ni jim uspelo, temu se lahko reče tudi konstruktivna jeza, ne tista uničujoča. :P

Še ena razlaga, kaj je to Švica, vsaj zame. Švica pomeni, da je država nevtralna, neopredeljena, neuvrščena,...v glavnem nič "politično" okužena. To je Švica.
In na tem forumu samooklicana Švica ni niti Š od Švice.(niti nikoli ni bila)
Sodelujemo tudi z več pravimi Švicami, jim njihovo nacionalnost priznamo in jo spoštujemo.
Sicer pa je Švica v zadnjih dneh pokazala vse tisto, kar sem že dolgo slutila.
Svoj PRAVI obraz. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To feb 14, 2012 6:12 pm

Evo, napisala dragi Švici na njen fb.. Kako so eni ljudje bogi v glavo :dash: :dash: . Helena, ti pa se spomni svoje ustanoviteljice kdaj pa kdaj :lol: :truce: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 6:14 pm

ja, itak. Komaj čakam, da jo fejst pozabim, kar bo še precej trajalo, se mi zdi. Navsezadnje sva se poznali kar 28 let.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 6:22 pm

A še ne veš, da je maščevanje jed, ki najbolj tekne hladna? ;)

Btw, Švica (kot država) je bila nevtralna samo zato, da je imela sama korist: nabirala je zlato od židov in od Nemcev in ga ni vračala po vojni upravičencem. Navidezna nevtralnost je bila strogo oportunistične narave. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 6:35 pm

Eh... šment pa objektivnost (kar je za nevtralnost skoraj nujno), pa šment pa kronologija (kar je za korektnost koristno). Pred kakšnim odšvicanjem je potekalo slavnostno povzdigovanje v naziv spletične in pripenjanje priponk (bi rekla, da v znak, bolje rečeno sramoto, podpore lažnjivi strani zgodbe). Švica si tega ne bi privoščila. Pa da niti ne omenjam, da naziv spletične sploh ni časten. Kdor izraža podporo spletičnam, izraža podporo (tudi zavestnemu) kršenju ustave in še kakšnega predpisa.
Ker sem bolj Švica kot bi si kdorkoli od vernikov lahko sploh predstavljal, lahko razumem privrženost, naklonjenost, pripadnost, oboževanje, navdušenje... in vse kar je takih reči in tega ne vzamem za slabo, ne razumem pa več, ko gre za mižanje in tiščanje glave v pesek pred očitnimi kršitvami predpisov. Pa ne samo to, še to bi razumela (ipak mi je kahljica neredko očitala preveliko toleranco), ampak tako očitno postavljanje na stran kršiteljev, tega pa pač ne razumem več.

Enivej, skogkatt, če te kdaj pot zanese na obalo, je pri nas prav prijetno posedet kje za mizo s pogledom na morje, pa si vabljena na kavo. :) In to vabim jaz, ki na kavo bolj NE hodim :lol: Jao, adijo pamet in narobe svet :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 14, 2012 6:37 pm

mateja je napisal/-a:Btw, Švica (kot država) je bila nevtralna samo zato, da je imela sama korist: nabirala je zlato od židov in od Nemcev in ga ni vračala po vojni upravičencem. Navidezna nevtralnost je bila strogo oportunistične narave. :rolleyes:

Jao jaz nisem taka Švica :lol: :lol: :lol: Če dobro pomislim, jaz sploh NISEM Švica! :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov