Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 10, 2012 1:46 pm

Re: Daj si duška

:lol:

V glavnem: da smo si na jasnem: in vse, kar sodi podobnih bulšitov zraven: včasih kar ne morem verjet, na kakšne načine ljudje nategujejo naokrog :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 10, 2012 6:10 pm

Cats, če slučajno v službi zinem Salama namesto Lama, te bom tožila! :ireful: :mad:

(mislim, res - kje jih ti pobiraš?!?) rofl rofl rofl
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 11, 2012 11:22 am

A je kul it (no niti ne it, ampak hodit) pa predavanje in pustit psa, da te čaka spuščen na enem velikem, sicer obljudenem parkirišču par ur? Tacga lepega, z menda dosti drago vlečno oprsnico, a brez kakšne ovratnice z obeskom s številko, da bi kdo, ki se mu pes kar tkole brez lastnika ne zdi ravno kul, lahko poklical in bi bila zadeva rešena? Tko sem pa, jst, totalno nepasja oseba :girlblush: , angažirala še dve osebi (in jih poklicala še dodatnih par), da bi skupaj poskrbeli za psa, kot je treba (bom rekla - še na srečo, da neuspešno, kajti pesko ni hotel v avto, se je fajn razjezil, ko ga je en hotel prijet za oprsnico...), na koncu se je pa izkazalo, da pes pač čaka, da pride lastnik nazaj in da gresta. Glede na vse skupaj bi me lastnik najbrž kar tožil, če bi se pes medtem znašel v pristojnem zavetišču in bi ga moral "odkupit" od tam...

Alja, hvala za pomoč :good: - sva se pa z onim drugim tipom že dogovarjala, keri od naju bo kdaj v naslednjih urah prišel počekirat, če sta tisti "sumljivi" avto in tisti pes še tam...

V bonus lastniku tega psa povem, da je bil (pes) nekaj polarnega, aljaški malamut menda, tko da zeblo ga menda ne bi še ful enga cajta... no ampak jaz pa nisem polarne pasme in se še zdaj odtajljujem :(

In zdaj sem v čisto osebni dilemi - a moram mogoče mejo, ko stopim v akcijo, postavit višje, a kaj?!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 11, 2012 11:46 am

Jaz jo ne bi oziroma je ne bom. Boljše, da je sem in tja kakšen lastnik malo hud (če ima res pravi odnos do svoje živali,
še to ne bo, ampak bo odobraval skrb), kot pa da zaradi tega izpustiš žival, ki je res pomoči potrebna.
Pa zdi se mi tudi, da meje ne boš mogla dvigniti,tudi če bi hotela, ker - ker si pač taka,skrbna :kiss: :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So feb 11, 2012 4:38 pm

"lastnika" polarca sta bila čist odbita, ampak res čist - jima razlagam, da slovenska zakonodaja zahteva od lastnika, da ima psa pod nadzorom, onadva mi pa ponujata suhe marelice in mi razlagata, kako gresta še nekam in da bo pes spet počakal pred avtom, ker je priden in nikamor ne gre.... :bad:

Bi pa pozitivno poduškala za PZSTiming, ker so dali čisto takoj objavo obiskovalcem bazena, da po parkirišču tava pes brez lastnika in da naj se lastnik zglasi pri "sumljivem" avtu :)

oaza88, z veseljem ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 11, 2012 8:14 pm

v resnici je čiiiiist zadnja stvar, ki bi jo danes počela, to, da grem ven na mraz ...
in še sneži (no, mogoče je zdaj celo že nehalo).
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 3:13 am

lulat v naravi pri burji 153km/h je...kaj naj rečem...sami si predstavlite :S . nazaj grede iz adrenalinskih izkušenj se ustaviva pr eni naši članici, pa jst kura namest da prašam kako je kaj zadnje cajte, sprašujem kak kamin ma pa še descu sem pozabla rečt da nej pumaga kidat :fool: . eh, sej bo menda na stara leta če ne prej...
sam še ena zanimivost. ta mal knedl me je dons vrgu pokonc genau ob njenem 5 mesečnem rojstnem dnevu. očitno še zmer neki hoče, ker me gleda k sova in se sprašuje kva mat počne ob tej uri na računalniku in zakaj ne praznujemo njene noči. sam še praša nej kje ma torto, pa me bo kap :O . sej res torta....
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne feb 12, 2012 8:01 am

Za dobro jutro zasnežene ceste in muc pred firmo....Jao pa transportera nobenega nimam, čakam zdaj da gospod dežurni pride v azil.
Zraven vsega pa fuk....sodelavci (mladi) ki te čudno gledajo češ kaj boš zdaj z neko mačko, kaj se te obremenjuješ s tem :devil: :dash: za dobro jutro sem vseh pet šmrkavcev nadrla!!! ter jim dala lekcijo, da je treba za najdene živali poskrbet in se ne samo vstran obrnit :dash:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 8:06 am

Hanika, če se je lekcija prijela vsaj enega samega vsaj na tričetrt - potem je bil tole krasen začetek dneva in super vložek v prihodnost! :good:
:praising:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne feb 12, 2012 8:40 am

Ja glede na to, da so me gledali kot, da sem iz lune padla, potem tudi jaz upam, da je koga prijelo.
Jezi me to, ko vedo kakšno je moje mnjenje glede živali nasploh in da potem še "upajo" kaj takega govorit. Pa hudiča mladi so (no sej jaz tudi nisem stara) bi lahko imeli drugačen pogled na problematiko zavženih živali.

Še kr čakam na klic dežurnega hudiča več sem doli kot pa za računalnikom. Muca se je celo pustila malo božat v škatlo kjer sem ji dala stiropor pa dekico noče it oz. me je celo pokrampala ko sem jo htela dati noter, upam, da bo gospod imel čas priti do sem, ker jaz nevem kak jo bom spravila v škatlo. Trasporterja pa seveda nimam nobenega pri sebi.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne feb 12, 2012 8:54 am

Stric je prišel in je tudi že odšel brez mace, je reko, da pride nazaj z živolovko...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne feb 12, 2012 9:22 am

Oaza prijelo je od 5-ih eno punco (druga zraven mene je pa itak tudi ljubiteljica živali) dva moška pa še kr nekaj blebetata, češ sej mačke se same znajdejo...Še dobro, da sem neka vodja vsaj enkrat se lahko pohvalim s tem, da morejo zdaj za kazen bit TIHO!!! :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 11:38 am

Aaaaaaaaaa, ljudje glupi. :dash: Zdaj ko je tudi tu kar precej snega, Pina zelo težko najde mesto za kakat, ker se vedno "usede" v sneg. Parkrat prehodive vse njene "sralne kotičke", kooončno najde pravi prostor, pa en kreten iz prvega nadstropja tovče po šipi in mi žuga da ne sme tam kakat. Tudi vrečke ga niso prepričale da bi mi dal mir. A ljudje res nimajo drugega dela kot da mi žugajo? In ja, seveda nismo šli srat, čeprov jo že cel dan tišči in smo bili že dvakrat zunaj toliko časa da jo je začelo zebsti kljub plaščku. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 12:37 pm

Duško, a lahko prosim poskrbiš, da tisti, ki že par dni zabada mojo woodoo lutko, to neha delat, ker mu uspeva. :devil:
Pa ko sva se menila o vremenu sem rekla, da hočem POMLAD, ne pa polarno zimo. Prosim, da takoj urediš napako; tale sneg je nepotreben (čeprav ga moj pes obožuje). :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne feb 12, 2012 12:43 pm

Pa dej duško, še zrihti, da gre mateja mal na mail, da ne bo samo jamrala :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 12:50 pm

pa saj zdaj sem na mailu! :scratch: Če mi pa še jamranje vzameš, kaj mi pa pol bogi revi še ostane? :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne feb 12, 2012 1:22 pm

:O A si ti nora? :O Sej ti nočem vzet jamranja! Kaj bomo pa mi pol brali in nad čim se bomo naslajali? :fool:
Ti hočem samo dan popestrit :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 1:29 pm

Leia smo prejeli tvoj paket snega. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 1:50 pm

Ti, knedlasta kura, a mislš, da pri nas nimamo wc-ja? :D
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 12, 2012 6:00 pm

Samskim ženskam resno odsvetujem nakup hiše v Sibiriji. Odkopala sem avto in odkidala pot od vrat do mojega parkinga. Mučila sem se kakšni dve uri in zraven skoraj crknila. :scare:
Po vsem tem mučenju pa še vedno obstaja možnost, da zjutraj ne bom mogla v službo, ker sem na koncu najbl zakotne ulice, ki bo čist zadnja na vrsti za pluženje. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov