Baby in Boom

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Dobruša

Odgovor Ne jan 29, 2012 2:44 pm

Re: Baby in Boom

Se ne odziva... Tudi ona v bistvu ne kaže nekega velikega interesa zanj. Upam, da še bo kej iz te naveze.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če feb 02, 2012 7:26 am

Boom mi je včeraj ponoči :rolleyes: med papcanjem piksnice pustil, da sem ga božala po mehki bučki. Danes zjutraj pa je celo prišel za Tornadom in Petardo v delovno sobo, občudovat 11 čudo mačjega sveta (Patrijo). Zdaj svoja cimra že kliče če mu uideta predaleč. :good: Samo še dojeti mora, da mu res ne mislim nič slabega, čeprav gre tudi to na bolje, zdaj ne pobegne več v najtemnejši kot, če se premaknem, samo izven dosega rok mi uide. :) Ampak je ok, ne rinem v njega.
Če ima pa kdo kak gram poguma na zalogi naj ga prosim pošlje ne moj naslov. ;) Mogoče bo šlo tako malček hitreje...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 7:32 am

ma evo saj bo :good: , lepo počasi pač oz. v njegovem tempu. Enkrat se mu bo pa "scufalo" in bo na ck ratal cartek, ti boš pa smrkelj v rokave brisala, boš vidla.... :)

Je pa pogum res tržna niša, sem ga tudi jaz že iskala pa ne našla, pa že precej nazaj -tko da naj se je kdo loti, tele niše ,mu bo dobro neslo! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 10:09 am

boom torej rabi malo buma :) da ne bo zaostajal za petardo in tornadom :lol: :lol: :lol:

bo že bolje, mali :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Če feb 02, 2012 12:36 pm

:kiss: :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 7:07 pm

Sodeč po opisu je Boom res pravi srček. <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če feb 02, 2012 7:46 pm

No... glih srček pa ni...srčka sta Pongo in Brie, onadva lepo predeta, se stiskata, dajeta buce... Boom pa za enkrat piha kot norc ko se mu približaš, prste imam že čisto naluknjane od njegovih kremljev... Je pa res luštkan, pa vsaj meni osebno se kr smili, ker se tko boji. :(
No...bomo že. Počasi se odpravljam na našo socializacijsko urico. Po moje res rabi samo čas, dobr zgled mu pa dajeta "Tornado" in "Petarda"
Upam, da mu b kmalu klik naredilo v glavi. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 9:34 pm

Za vikend odhaja k naši socializatorki ma začasno ;) . Ni vrag, da ga ne zrihtajo en, dva, tri :) .

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 9:46 pm

No, mogoče sem se čudno izrazila, ampak taki mucki so zame srčki. Imam eno tako doma. Sicer pihala ni nikoli name, ker tudi mijavkat ne zna kot mačka, se je pa delala mrtvo na začetku, če si se ji približal z roko (k glavi, nad repom se je sicer pustila), če seveda ni bila že pod posteljo skrita. Na začetku smo jo izpod postelje dobili samo s perotom, pa še to ne vedno. Danes po 10 mesecih je seveda drugačna, bolj odprta, rada se boža in da kakšno buco, bolj kot to se drgne v noge. Ampak je še vedno izredno nežna, jo hitro popiha kam, je občutljiva in bo vedno taka, ampak ni s tem nič narobe. :) Ne znam opisat točno občutkov. :girlblush: In tudi Boom verjamem da bo postal tak, mogoče še več kot to, ker nima čisto enakih težav kot naša. Meni se taki nežni muci dopadejo, verjetno se še komu, ki mu je vseeno če mačka ni naročna. :)

Saj počasi bo. :girlyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 9:49 pm

Aja, a skozi igro ste se mu že probali približat? Pri nas je pero delal čudeže (ali pa samo palčka, ne pernati del), ker se mačka zaposli z igro in ne ve da je ravnokar skočila čez tvojo nogo,... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 10:06 pm

Premalo časa imam in preveč živali (Kalinka pa tudi :P ). Prestrašenčki rabijo mir, čas in potrpljenje :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 10:36 pm

no fajn da gre :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 03, 2012 8:20 am

all je napisal/-a:Aja, a skozi igro ste se mu že probali približat? Pri nas je pero delal čudeže (ali pa samo palčka, ne pernati del), ker se mačka zaposli z igro in ne ve da je ravnokar skočila čez tvojo nogo,... :)

Pri nas je glavni socializator Yodi, ki se z mulčki spoprijatelji, potem pa skozi njegov zgled ugotovijo, da ljudje niso nič groznega :)
Z igro se da narediti marsikaj, ampak ne pri nas :lol: Je veliki črni bik ... em ... muc preveč posesiven do igrač in se tamali prej bojijo kot kaj drugega ;)
Je pa seveda odvisno od vsakega posameznega mucka, kaj pri njem deluje. Bomo videli, ane ... ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 03, 2012 5:33 pm

Ja itak, vsak je muc zase. Pri nas se je zaenkrat pero najboljše obnesel, pri Peggy sploh, da se je navadila na nas, pri združevanju vseh mačkov pa tudi. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 7:41 pm

Boom je prav hecen mucek :) Ves mehek in okrogel in luštkan <3
V družbi ljudi je še plašen, božava se na vrhu stopnic, ko pridem po stopnicah gor in nisem visok grozen človek, ampak samo ena glava in roka, če si lahko predstavljate :D Takrat tudi prede in nastavlja puhasti trebušček, da ga lahko bolje prečoham <3
Je zelo nežen in ima rad bolj tihe igrače (mehko žogico, brckota brez ropotuljice), čeprav se igra tudi z nekaterimi drugimi igračami (tistimi, ki so aktualne samo, ko imamo na obisku kakšnega mladiča :) )
Velika dva muca sta ga lepo sprejela, ker se jima ne vsiljuje - se pa vseeno igrajo med samo in tudi stisnejo se kdaj pa kdaj, ko tako nanese :D

PS: Fotke bodo ... ;)
PPS: Ja, prav lepo uporablja zaprt wc (z vratci), in tudi tavelika dva sta nenadoma zgruntala sistem :fool: Je treba prekopat za tamalim (Leia) in preverjat, kaj je v tanovi zaprti škatli (Yodi) :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr feb 08, 2012 8:02 pm

To Boom! :clap:
Še mal, pa boš taprav razvajenec! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 8:04 pm

Zaprt wc uporablja od vsega začetka :) . Priden mali muc :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 8:23 pm

Ma, za wc mi je jasno, da načeloma vsi "tvoji" zadevo obvladajo, samo pri nas imamo vedno en wc odprt (ker se vsaj tačrni bumbar dela, da on pa tega ne zna ;) ), potem je pa zaprti wc po navadi lepo čist, ker se lenobicam ne da truditi z vratci ;)
Kalinka, itak, da bo :D Sploh če imajo bodoči posvojitelji kakšne stopnice :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr feb 08, 2012 8:30 pm

Najbolš, da v pogoje napišemo še, da se oddaja v dom, kjer imajo stopnice...mogoče si bo pa kdo v garsonieri naredil štenge samo zato, da ga bojo lahko božali? No, sej bi se splačalo... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 10, 2012 9:37 pm

Boomček, ker tvoji ne dajo nič kičastega v tvojo temo, sem pa jest nekej zbrskala 8)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov