nevidna bolha
Re: muc BUČEK
kmalu pošljem še kako novo slikico, da vidite kako lepo raste 
Srečno Bučkooo!
zelo mi je žal, da ga ne morem vzeti k sebi..
Moderatorji: helena, renata, gipsy
nevidna bolha
kmalu pošljem še kako novo slikico, da vidite kako lepo raste 
zelo mi je žal, da ga ne morem vzeti k sebi..
udomačen tiger

udomačen tiger
Tomi je postal po spletu okoliščin tudi uradno moj v novembru, samo Buček še čaka. Rade volje in z veseljem bi Tomiju privoščila Bučkovo družbo, a so že vse kapacitete pri nas zasedene,(4 uradno moževi in 5 uradno mojih) enostavno ne gre več, z glavo skozi zid pač ne gre.
Najraje bi videla in nadvse bi bila vesela, če bi Bučka posvojila za družbo Donu, zelo so se imeli radi, ko so bili še pri nas, kar naprej so se kupčkali, nikdar nisem vedela, koliko jih leži na ležalniku, tako so se znali stisniti. Verjemi mi, da skrbeti za dva muca ni nič dosti dražje, kot za enega, pa še družba naredi svoje. Moj Tomi je zagnal v pogon dve dami, ki se nista marali in niti ne igrali, danes pa ne vem več, kdo je pubertetnik, Tomi ali obe muci, čisto sta nori nanj in kar tekmujeta med seboj, katera se bo preganjala z njim.
Še dobro, da je tako, bosta vsaj malo shujšali, bajsi moji. Prosim, ne razumi me napačno,
vendar res navijam za to, da bi "bratca" bila za vedno skupaj.

nevidna bolha
sicer pa moram povedati, da je Buček doooosti lepši v živo kot na slikah!! lepi prelepi mačkoni, moj ima že 5 kg (nima niti 9 mesecev) 
udomačen tiger
udomačen tiger

udomačen tiger
Maša, bog ne daj, da bi te moje pisanje kakorkoli obremenjevalo,
sem se samo razpisala, ker so res, vseh 8, počeli take vragolije, da ni bilo nikoli dolgčas. Helena, dobro se zavedam, da mora imeti človek ne samo veliko srce, ampak tudi ustrezne pogoje za namestitev in oskrbo teh naših svilenih tačk, in verjamem, da bo tudi Buček dobil ustrezne posvojitelje, a kaj morem, je pač še edini od 8, ki čaka na dom in malo pretirano navijam zanj, nobenega pregovarjanja nisem imela v mislih, vsak naj se odloči po svojih željah in zmožnostih, kar se mi zdi edino pametno in logično. Donu in Bučku enega velikega
, mamici Maši, teti Heleni in krušni mami Janji pa Tomi pošilja lubčka za lahko noč, se je pravkar razkomotil v eno prav posebno, njemu ljubo pozo in zaspal v trenutku. 
plašen zajček
udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
udomačen tiger
udomačen tiger
Tule bodo pa novice sprotne, saj gre k moji kolegici iz službe, ki je btw prijateljica od mame od muciferja Olje (in to sem izvedela šele pred kratkim
). Močno upam, da se bosta ujela z njenim psom (prijazni bobtail).
udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Celje
udomačen tiger
gipsy je napisal/-a: Močno upam, da se bosta ujela z njenim psom (prijazni bobtail).
!
čvekava papiga
Ko smo bili v ponedeljek pri Vis na ogledu (če je posvojiteljica Bučeku sploh ušeč) se je popolnoma samoiniciativno(!) v tisti uri ko smo bili tam OBRNIL na postelji! Ampak resnično sam! Pa še malo mačje joge je vmes izvedel.
Super len medvedek! 
udomačen tiger
(čas štejem po oddaji mucov) sem ugotovila, da, če en dan prešpricam forum, naslednji dan berem, da eden od njih odhaja....
Tudi tokrat je bilo tako, zdej bom pa nehala po forumu rogovilit, ker imajo že vsi "moji bivši" mačkoni svoje nove služabnike. Kaj pa, če to deluje tudi pri ostalih Visinih mačkonih in bi to navado raje kar ohranila ?
Kdo ve, kaj pa če sem coprnica ( sem bla pa res že en parkrat na Slivnici, da sem si nabirala čarovniških moči). Naj bo tako ali drugače, Buči moj srček,
en velik buc ti pošiljam, bratec Tomi, ki je uradno moj muc, pa enega velikega lupčka.
jaz pa še
Uživaj pri svojih posvojiteljih in oglasite se kaj, pa prvo svečko na Bučkov rojstni dan, 23.04.2012 upihnite z mislijo na njegovega bratca, on bo pa mislil na Bučka.
Spet alergija, ki razsaja preko foruma.... 
udomačen tiger
, spet 
udomačen tiger

nevidna bolha

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov