muc BUČEK

Moderatorji: helena, renata, gipsy

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 10, 2012 7:00 pm

Re: muc BUČEK

zato ker bi pojedel 200 gramov briketov na dan. Bil bi predebel in najbrž tudi njim, kot ljudem, ne koristijo odvečne kile.. ampak ne se bat, ni mu hudo :) kmalu pošljem še kako novo slikico, da vidite kako lepo raste :)
Srečno Bučkooo! :kiss: zelo mi je žal, da ga ne morem vzeti k sebi..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 10, 2012 9:20 pm

Ja, saj res, varujte se prevelike teže. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 10, 2012 9:23 pm

Maša Agitka,pozdravljena, sem prva Donova, Bučkova, Frfrina, Snežkina, Šnofkina, Miškova, Sivkova in Tomijeva krušna mama. Vsi so že na svojih kavčih, :kiss: Tomi je postal po spletu okoliščin tudi uradno moj v novembru, samo Buček še čaka. Rade volje in z veseljem bi Tomiju privoščila Bučkovo družbo, a so že vse kapacitete pri nas zasedene,(4 uradno moževi in 5 uradno mojih) enostavno ne gre več, z glavo skozi zid pač ne gre. :dash: Najraje bi videla in nadvse bi bila vesela, če bi Bučka posvojila za družbo Donu, zelo so se imeli radi, ko so bili še pri nas, kar naprej so se kupčkali, nikdar nisem vedela, koliko jih leži na ležalniku, tako so se znali stisniti. Verjemi mi, da skrbeti za dva muca ni nič dosti dražje, kot za enega, pa še družba naredi svoje. Moj Tomi je zagnal v pogon dve dami, ki se nista marali in niti ne igrali, danes pa ne vem več, kdo je pubertetnik, Tomi ali obe muci, čisto sta nori nanj in kar tekmujeta med seboj, katera se bo preganjala z njim. :truce: Še dobro, da je tako, bosta vsaj malo shujšali, bajsi moji. Prosim, ne razumi me napačno, :girlblush: vendar res navijam za to, da bi "bratca" bila za vedno skupaj. :kiss: ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 13, 2012 5:36 pm

JOOOOOOOJ zdaj me kar boliii res bi ga mela, ampak imamo majhno stanovanje, smo v najemu,.. ma joj bom razmislila :) sicer pa moram povedati, da je Buček doooosti lepši v živo kot na slikah!! lepi prelepi mačkoni, moj ima že 5 kg (nima niti 9 mesecev) :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 5:48 pm

Muca se posvaja, če so pogoji za to. Maša Agitka, tudi ti dobro premisli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 6:43 pm

Maša, Sonja, Buček se ima dobro, slej ko prej bo tudi posvojen. Bratske vezi pri mačkah hitro minejo, zato, prosim, da se Maša ne počutiš kakorkoli obvezano, da ga posvojiš. Če bo Don , ko bodo možnosti, dobil družbo, bo zanj enako dobro, tudi če bo to čisto tuja muca. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 9:26 pm

joj, kaj sem pa spet zakuhala, :O Maša, bog ne daj, da bi te moje pisanje kakorkoli obremenjevalo, :girlblush: sem se samo razpisala, ker so res, vseh 8, počeli take vragolije, da ni bilo nikoli dolgčas. Helena, dobro se zavedam, da mora imeti človek ne samo veliko srce, ampak tudi ustrezne pogoje za namestitev in oskrbo teh naših svilenih tačk, in verjamem, da bo tudi Buček dobil ustrezne posvojitelje, a kaj morem, je pač še edini od 8, ki čaka na dom in malo pretirano navijam zanj, nobenega pregovarjanja nisem imela v mislih, vsak naj se odloči po svojih željah in zmožnostih, kar se mi zdi edino pametno in logično. Donu in Bučku enega velikega :kiss:, mamici Maši, teti Heleni in krušni mami Janji pa Tomi pošilja lubčka za lahko noč, se je pravkar razkomotil v eno prav posebno, njemu ljubo pozo in zaspal v trenutku. :kiss:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Ne jan 15, 2012 2:34 pm

kako lep velikobučni tigrček....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 30, 2012 10:11 pm

Lahko gre kar v arhiv, saj v petek poka culico! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jan 30, 2012 10:24 pm

Krasno :yahoo: :yahoo: . Srečno, velikan !!
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 31, 2012 4:38 am

:good: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 31, 2012 6:35 am

:clap: :good: Tule bodo pa novice sprotne, saj gre k moji kolegici iz službe, ki je btw prijateljica od mame od muciferja Olje (in to sem izvedela šele pred kratkim :rolleyes: ). Močno upam, da se bosta ujela z njenim psom (prijazni bobtail).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 31, 2012 6:41 am

Srečno, Buček! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To jan 31, 2012 11:05 am

Vso srečo Buček, lepotec :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 31, 2012 10:36 pm

gipsy je napisal/-a: Močno upam, da se bosta ujela z njenim psom (prijazni bobtail).

No, maček se s psom ne ujame, ampak se mu pes prilagodi, itak 8) !

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 01, 2012 12:05 pm

Buček gre res v super dom in jaz komaj čakam, da zmrcvarim tega velikana! :D Ko smo bili v ponedeljek pri Vis na ogledu (če je posvojiteljica Bučeku sploh ušeč) se je popolnoma samoiniciativno(!) v tisti uri ko smo bili tam OBRNIL na postelji! Ampak resnično sam! Pa še malo mačje joge je vmes izvedel. :lol: Super len medvedek! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 01, 2012 10:02 pm

no, pa naj kdo reče, da ne drži moja ugotovitev, kajti že pred 6 "našimi" mucami ;) (čas štejem po oddaji mucov) sem ugotovila, da, če en dan prešpricam forum, naslednji dan berem, da eden od njih odhaja.... :O Tudi tokrat je bilo tako, zdej bom pa nehala po forumu rogovilit, ker imajo že vsi "moji bivši" mačkoni svoje nove služabnike. Kaj pa, če to deluje tudi pri ostalih Visinih mačkonih in bi to navado raje kar ohranila ? :P Kdo ve, kaj pa če sem coprnica ( sem bla pa res že en parkrat na Slivnici, da sem si nabirala čarovniških moči). Naj bo tako ali drugače, Buči moj srček, :kiss: en velik buc ti pošiljam, bratec Tomi, ki je uradno moj muc, pa enega velikega lupčka. :kiss: jaz pa še :kiss: :kiss: Uživaj pri svojih posvojiteljih in oglasite se kaj, pa prvo svečko na Bučkov rojstni dan, 23.04.2012 upihnite z mislijo na njegovega bratca, on bo pa mislil na Bučka. :( Spet alergija, ki razsaja preko foruma.... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 03, 2012 11:09 pm

je Buček spokal culico ? Nisem imela moči, da bi se prišla poslovit od njega, sem prevelika jokica :girlblush: , spet :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 04, 2012 8:27 am

Je spokal, ja. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne feb 05, 2012 6:38 pm

evo Buček se je že zrelaksiral, našeu wc, hrano, vodo in use ostalo, sam še s psom se mau čudno gledata, sam gre tut to na bolš:) ful je nežen in scartan, tko da idealen :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov