IZZY (ex LAR :))

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 16, 2012 10:02 am

Re: IZZY (ex LAR :))

Je preživel :) Sem ga morala 2x ornk našamponirat, da sem smrad od gnoja spravila dol, zob mu pa nisem pucala :P :D Tudi Asta smrdi zaradi Izzy-ja, sam to je pa že od staršev problem hehehe. Predvidevam, da je Izzy del svojega samonabranega parfuma tudi na Dona prenesel med igro :P
Si lahko še tok vesel kako se tvoj pes ni povaljal v gnoj, pa se kak drug in se med igro prenese :bad: Ni pa tok hudo kot na tistem, ki se not vrže pa še mal požre jao jao.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 16, 2012 10:22 am

Don nikoli se smrdi... on vedno diši! 8) :P
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 1:49 pm

Izzy je imel včeraj zmenek z Bello (prej Divo iz Obalnega zavetišča), ki jo je posvojil moj prijatelj. Bella uživa krasno pasje življenje, ima ograjen vrt na voljo, drugače spi notri z njimi na svoji posteljici, na hrbtu z nogami v luft :)Baje skos tko spi :) Full vesela, nasmejana, skos repkajoča psička (naj tukaj povem, da Izzy zelo zelo malo repka), mečkljiva, ki se vrže na hrbet in nastavi bušija :kiss: Vsak dan je en obrok kuhan (jetrca, želodčki,...z zelenjavo), zjutraj pa briketi. Tako je živel tudi njihov prejšnji pes, ogromen NO mix, ki je doživel več kot 14 let. Ima vsak dan vsaj tri sprehode, zelo se razume s psi, z Izzy-jem sta norela kot zmešana, tko da se kmalu spet dobimo. Takrat podnevi, da bodo boljše slike. Tele so nastale v trdi temi, tko da sem sam vidla kje pes je in pritisnila. Tko da kar je ratalo, je ratalo.
Kasneje sva šla še do prijateljice, katere oče je iz legla mešančkov (lastnik psice ima mišljenje, da psica enkrat mora imeti mladiče in bo zdaj S) vzel 2 bratca, Arona in Bonota (po pevcu skupine U2). Stara sta 2 meseca, Izzyju sta šla na začetku malo na živce, saj sta mu skos sledila, potem se je pa vlegel in z njima lepo igral, onadva sta pa plezala čez njega in se kotalila okrog :P :D Luštna mala srčka, ki ju sicer ne bi smelo biti, a vsaj nikoli ne bosta videla verige, bosta in sta zelo ljubljena, bosta redno sprehajana, verjetno kastrirana (včeraj me je prijateljičina mama spraševala kdaj je to dobro naredit, tko da mislim, da premišljujejo v tej smeri).
v glavnem, dobre domove so dobili, tukajle so pa slikce:

Bella (Diva)
Slika

Tudi psi niso vedno lepi na fotkah :D
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Pa še tamale dva (Aron je svetel, Bono je temen)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jan 23, 2012 2:24 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: O lej no, še ena slabo oddana Slika

zalarjeva je napisal/-a:Tudi psi niso vedno lepi na fotkah :D
Slika

Kaj da ne! Slika
Pač, naj se vidi od kje je, a ne? :P Pa da je na pravem mestu, kjer to lepo naprej vzdržujejo, tudi! :D

:kiss:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 29, 2012 2:56 pm

Danes smo se dobili z Arabellino (mama muca, ki je bila pri Poli, zdaj ji je ime Daisy) lastnico, njeno posvojenko, mešanko s huskyjem Sibo in modrozeleno ter Dr.Miško z njuno Olayo :) Full je bilo fino, je pa pihalo kot pri norcih brrrr. So mi med fotkanjem skoraj prsti odpadli od mraza, a se je za nekatere fotke še kako splačalo :)

Recimo za tole :lol: :lol: :lol:
Slika

Pa za takale, kjer vidiš, da psi nadvse uživajo :kiss:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vsi trije skupaj
Slika

In še vsak posebaj
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 29, 2012 4:53 pm

Kakšne face pokajo vsi trije :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 30, 2012 7:30 am

Fooooovš! :girlcry:

Prekrasen trio! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 31, 2012 2:57 am

jest sem pa dele skoe od smeha krepnla. kere face zlagajo no, za dol past :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 3:12 pm

Kja pa na to faco pravte? :)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 9:14 pm

Ti, zalarjeva, kje ima Izzy peti "prst" - tisti, ki je malce ločen od ostalih? :rolleyes:

zalarjeva je napisal/-a:Ta moteč peti prst sem mislila je na zadnjih nogah, spredaj jih je 5 ampak je peti lepo zložan zraven, zadaj pa kar visi stran in ga je fajn odstranit.

Gorenjski psi ga imajo na sprednjih tacah... sem šla danes prav še enkrat preverit! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 10:43 pm

Je malo ločen od ostalih, a se drži noge veliko bolj kot peti prst (slednik se mi zdi, da se mu reče) na zadnjih nogah, ki kar štrli stran in si ga psi radi poškodujejo, zato jih je dobro odstranit. Vem za NO-je, da ga imajo zelo pogosto.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr feb 08, 2012 11:06 pm

Zalarjeva, prav imaš, Alexx nima pojma ;) :good: .

Izzy zgleda pa malce "obseden" na tejle slikici :blush: :D .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 11:22 pm

Izzy tukaj izgleda kot da ga je ravno srat prijelo :lol: :lol: :lol: Nasploh take face stresa, da se mu dnevno večkrat nasmejim :D Ko se mu režim me pa tko čukasto gleda, da se mu smejem še bolj. Faca je full! Danes je bil tako vesel, ko je imel spet zmenek z Asto in sta šibala kot utrgana.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 09, 2012 4:28 am

še razmišlam a je hipnotiziran al je on hipnotizer :scratch:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 09, 2012 6:19 am

sam` Izzy ma pa res tanartalepše okice.... :girlblush: :kiss: Takih še nisem nikoli videla. Pa priden ko strela... res krasen pesko! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 10, 2012 12:47 pm

Sej vem, da sem pred kratkim objavila fotke pa tele pač morem, ker so take khmmm...presodite sami :P

Je kdo za srečanje s psi? Izzy kot vidite, se zna zelo lepo igrati z njimi :lol: (vsi so celi btw)

Slika
Slika
Slika
Slika

Se bom mal sklonila, da me ne bo videl
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 10, 2012 6:00 pm

:lol: Mi smo takoj za!!! :devil:

(samo ta'prva fotka je pa res čist' adijo!) :hungry: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 10, 2012 9:41 pm

:) Kdaj? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 15, 2012 4:42 pm

zalarjeva je napisal/-a:Izzy bo imel pa tegale:
Slika

Saj NE misliš resno, ane? :devil:
Upam, da ga vsaj NE bo imel gor, ko bomo na skupnem pasjem divjanju! :P

(ps: dons imam začuda ful dober dan, pa sem "malce" žleht! se odkupim...) :coffeecup: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 9:20 am

Resno, resno! :devil:
Samo to bo imel gor, ko bo minus in ne bo letal z drugimi psi, če leta ne rabi ničesar. Pa še to ga bom samo zjutraj na najinem sprehodu. Izzy RABI ta fensy plašček!!! :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov