udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
Re: Mala dudarka Rokica
) ni bilo nobene novice. Me je "malo" zaskrbelo, saj sta to za njih prva muca, z začetniki pa nimam najboljših izkušenj (prevelika pričakovanja na samem začetku, pretirana skrb in nervoza, ki povzroči, da se muce ne počutijo dobro). Pa izvem, da v njihovi družini ne delajo nič več drugega, kot da občudujejo ta dva mucka. Da sta se super vklopila, Rokica seveda takoj, Pubi pa da je še malo previden, tako kot sem jim tudi napovedala (rabi 2-3 dni, potem pa ga ne spraviš več s sebe). Najbolj pa me veseli, da niso navdušeni le nad konkretnima macama, ampak nad mačkami na splošno. Gospa pravi, da si ni niti v sanjah mislila, kako preprosto je sobivati z mucami, kako malo dela je in kako veliko veselja, pa kako snažne so. Ko ugasnejo luč zaspita, ko vstanejo, vstaneta tudi muca. Otroka (2 in 4 leta) se igrata z njima vsak s svojim perotom in najmlajši, ki je bil prvi dan še boječ, se je že čisto sprostil (pero je res super zadeva). Pa starejši fantek je včeraj zjutraj, ko so vstali, rekel mamici, naj bo malo bolj tiho, da ne bo zbudila mucka. Res kjut. So obljubili tudi kakšno slikco. 

Se je še mene malo alergija v uč prijela...